Studentsko-penzionerski topik

Stare teme i začeci foruma
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 09 Mar 2013, 21:00

Tu je Karl. :zubo:

jednokratni klon

Post 09 Mar 2013, 21:00

Karl Jozef » wrote:Tu je Karl. :zubo:
Takvog te volim, bez dostojanstva od jedne minute. :raspa: :cerek:
Karlinjo

Post 09 Mar 2013, 21:01

To je subotom tako. :o
jednokratni klon

Post 09 Mar 2013, 21:02

Karl Jozef » wrote:To je subotom tako. :o
Drago mi je. :zubo:

I šta ću sad radit, ne mogu se odlučit. Još mi je magla u glavi.
Karlinjo

Post 09 Mar 2013, 21:05

Maca Bojler » wrote: I šta ću sad radit, ne mogu se odlučit. Još mi je magla u glavi.
Ček ti si se to sad probudila? :D A što raditi, ... pa, ... da nemaš kaki problem i tako to. :zubo:

Od kad si dala ispite i sredila zube, nedostaje problema ... :D
jednokratni klon

Post 09 Mar 2013, 21:07

Karl Jozef » wrote: Ček ti si se to sad probudila? :D A što raditi, ... pa, ... da nemaš kaki problem i tako to. :zubo:

Od kad si dala ispite i sredila zube, nedostaje problema ... :D
Znaš da kod mene ti problemi idu ciklički, jebate, tek sad opet moram sve iznova sređivat. :facepalm:
Zato i jesam prespavala cijeli dan, podsvijest u bijegu.

Imam knjiga, imam filmova... još da potražim volju.
Karlinjo

Post 09 Mar 2013, 21:11

Maca Bojler » wrote:
Zato i jesam prespavala cijeli dan, podsvijest u bijegu.
Problem je kod prespavanja što se nekad moraš probuditi. Nekako možda bolje onda bit budan po danu kad je više šušura nego navečer kad je sve mirno pa nemoš pobjeć od podsvjesti. :D
Imam knjiga, imam filmova... još da potražim volju.
Mogla bi nazvati neku od mačaka Volja pa je onda dozivati. :D
jednokratni klon

Post 09 Mar 2013, 21:13

Karl Jozef » wrote: Problem je kod prespavanja što se nekad moraš probuditi. Nekako možda bolje onda bit budan po danu kad je više šušura nego navečer kad je sve mirno pa nemoš pobjeć od podsvjesti. :D
Znam ja to, ali reci ti to meni dok spavam i agresivno branim san. :D
Mogla bi nazvati neku od mačaka Volja pa je onda dozivati. :D
Predaleko su, to bi bila loša poruka.

Imam jedan dan da sredim bioritam i smislim kako će izgledat ovaj mjesec.
Karlinjo

Post 09 Mar 2013, 21:17

Maca Bojler » wrote: Imam jedan dan da sredim bioritam i smislim kako će izgledat ovaj mjesec.
Pa dobro sad ne treba sve u jedan dan ... a dan će izgledati ovako. :D

Buđenje u 8 sati zatim do 10 sati tjelovježba, doručak. Od 10 do 14 učenje. 14 do 16 nešto što te volja a onda od 16 do 20 učenje. Zatim od 20 do ponoći nešto što te volja + petanje kose. :o :D

Eto. :D
jednokratni klon

Post 09 Mar 2013, 21:21

Karl Jozef » wrote: Pa dobro sad ne treba sve u jedan dan ... a dan će izgledati ovako. :D

Buđenje u 8 sati zatim do 10 sati tjelovježba, doručak. Od 10 do 14 učenje. 14 do 16 nešto što te volja a onda od 16 do 20 učenje. Zatim od 20 do ponoći nešto što te volja + petanje kose. :o :D

Eto. :D
:grli:

Jes, ali idu topli dani, otvoreni prozori, susjedi i popratne divote, daklem, moram se upisat u knjižnicu, ne onu kojoj dugujem :D i ić tamo učit. I pokušat izbit iz glave da moram mislit o svemu ostalom.
I prestat brinut koji ću kurac obuć za što. :facepalm: :zubo: Nije da mi treba još jedna crna majica u ormaru. :kava:
Karlinjo

Post 09 Mar 2013, 21:26

Maca Bojler » wrote: Jes, ali idu topli dani, otvoreni prozori, susjedi i popratne divote, daklem, moram se upisat u knjižnicu, ne onu kojoj dugujem :D i ić tamo učit.
Dobro ajde može se malo pošemerit vrijeme, recimo da radiš od 14 do 18 i od 20 do 24 a ideš spavati oko 2 sata a budiš se u 10 i do 14 radiš što te volja. :D Osim toga do ljeta ima još nekoliko mjeseci ...
I pokušat izbit iz glave da moram mislit o svemu ostalom.
Mda. Tvoje je da učiš ne misliš o ostalome. :o
I prestat brinut koji ću kurac obuć za što. :facepalm: :zubo: Nije da mi treba još jedna crna majica u ormaru. :kava:
Ček ti to stvarno razmišljaš što ćeš imati na sebi kad ideš u knjižnicu. :D
jednokratni klon

Post 09 Mar 2013, 21:29

Karl Jozef » wrote: Dobro ajde može se malo pošemerit vrijeme, recimo da radiš od 14 do 18 i od 20 do 24 a ideš spavati oko 2 sata a budiš se u 10 i do 14 radiš što te volja. :D Osim toga do ljeta ima još nekoliko mjeseci ...
Ljeto je sutra. Ne spominji ljeto.
Ček ti to stvarno razmišljaš što ćeš imati na sebi kad ideš u knjižnicu. :D
Dobro, koliko mi već lajemo, stvarno misliš da sam toliki idiot? :S :rofl:
Nisam mislila na to.
Karlinjo

Post 09 Mar 2013, 21:34

Maca Bojler » wrote: Ljeto je sutra. Ne spominji ljeto.
Neću. :o
Dobro, koliko mi već lajemo, stvarno misliš da sam toliki idiot? :S :rofl:
Nisam mislila na to.
Aha. Mislim napisala si sve u jednom pa pomislih. Mislim kad bolje razmislim knjižnica i je na neki načim izložbeni prostor. :zubo:

A općenito, mislim da trebaju uvesti porez na crne majice. :gaah: Ono zelena, plava, žuta, ljubičasta, narančasta, crvena, .... :gaah: :kava:
jednokratni klon

Post 09 Mar 2013, 21:36

Razumijem. Raduješ se pisanju diplomskog. :raspa:
Aha. Mislim napisala si sve u jednom pa pomislih. Mislim kad bolje razmislim knjižnica i je na neki načim izložbeni prostor. :zubo:
:facepalm: :rofl:
A općenito, mislim da trebaju uvesti porez na crne majice. :gaah: Ono zelena, plava, žuta, ljubičasta, narančasta, crvena, .... :gaah: :kava:
To je tako lijepo čuti od tebe. :o
Možda kupim šal u nekoj od tih boja. :raspa:
Karlinjo

Post 09 Mar 2013, 21:44

Maca Bojler » wrote: Razumijem. Raduješ se pisanju diplomskog. :raspa:
Pa da ti pravo kažem i da. Do sad što sam odstudirao sam odstudirao i više nema tu što novo samo polagati a diplomski će bit nešto donekle novo i detaljnije tako da me i raduje donekle. :o
:facepalm: :rofl:
I treba znati da su tamo najstariji primjerci obično najvrijedniji. :D
To je tako lijepo čuti od tebe. :o
Možda kupim šal u nekoj od tih boja. :raspa:
Da i nosi i ih po ljetu na plaži. :rolleyes: Možda uvedeš kakav novi modni trend. :D
jednokratni klon

Post 09 Mar 2013, 21:48

Karl Jozef » wrote: Pa da ti pravo kažem i da. Do sad što sam odstudirao sam odstudirao i više nema tu što novo samo polagati a diplomski će bit nešto donekle novo i detaljnije tako da me i raduje donekle. :o
I mene, ako bude gotov prije ljeta. :zubo:
I treba znati da su tamo najstariji primjerci obično najvrijedniji. :D
Zloban si. :eek:
Doće i tebi trideseta. Vrrlo brzo. :E
Da i nosi i ih po ljetu na plaži. :rolleyes: Možda uvedeš kakav novi modni trend. :D
Možda se i proširi. :raspa:
Karlinjo

Post 09 Mar 2013, 21:54

Maca Bojler » wrote: I mene, ako bude gotov prije ljeta. :zubo:
A da. :D
Zloban si. :eek:
Doće i tebi trideseta. Vrrlo brzo. :E
A brže nego tebi moš se tješit. :D
Možda se i proširi. :raspa:
Dopičnjak i šal, da se pokriju intimni djelovi. :D

Sjeti se kako je poginula Isidora Duncan, pa se ti igraj otim šalovima. :E
jednokratni klon

Post 09 Mar 2013, 21:55

Karl Jozef » wrote: A brže nego tebi moš se tješit. :D
Jedan moj kolega iz osnovne je strašno ostario preko noći. Muškarcima se to češće dogodi nego ženama, te nagle promjene. :E
Dopičnjak i šal, da se pokriju intimni djelovi. :D
:facepalm:
Sjeti se kako je poginula Isidora Duncan, pa se ti igraj otim šalovima. :E
Muči, toga se sjetim svaki put kad imam šal ili suknju koja se može zaplesti, kad idem pokretnim stepenicama.
Bara huda

Post 09 Mar 2013, 21:58

[quote="Karl Jozef »"][/quote]
:confused:
A zasto ne bi razmisljala?
Meni je to sasvim razumljivo da se misli sto ce se obuc za odredjenu priliku. A ne uvijek i svugdje isto ili ono prvo sto ti dodje pod ruku.
Tako bi mogao zavrsit u pidjami u pekati jer nisi mislio sto ces obuc za pekaru. Ili u odijelu jer si dan prije bio na sprovodu i karminama do dugo u noc pa ti to bude prvo pri ruci ujutro. :D

A di onda ne bi mislio na sto ces imat na sebi kad si cijeli dan vani. :ne zna:
Karlinjo

Post 09 Mar 2013, 21:59

Maca Bojler » wrote: Jedan moj kolega iz osnovne je strašno ostario preko noći. Muškarcima se to češće dogodi nego ženama, te nagle promjene. :E
Je je, tako je. :D Ja mogu oćelavit il' osijedit al' to je onako čak i šarmantno. :o
Muči, toga se sjetim svaki put kad imam šal ili suknju koja se može zaplesti, kad idem pokretnim stepenicama.
Zato uvijek sa sobom nosi škare ili kakav nožić. :D
jednokratni klon

Post 09 Mar 2013, 22:00

Bara huda » wrote: :confused:
A zasto ne bi razmisljala?
Meni je to sasvim razumljivo da se misli sto ce se obuc za odredjenu priliku. A ne uvijek i svugdje isto ili ono prvo sto ti dodje pod ruku.
Tako bi mogao zavrsit u pidjami u pekati jer nisi mislio sto ces obuc za pekaru. Ili u odijelu jer si dan prije bio na sprovodu i karminama do dugo u noc pa ti to bude prvo pri ruci ujutro. :D

Ma ja ne razmišljam o tome na dnevnoj bazi, traperice i uglavnom crna majica i bok. Ili suknja i crna majica i bok.
Ali nešto si gledam slike unazad protekle dvije godine i vidim pattern pa ono, čisto da promijenim. :D
jednokratni klon

Post 09 Mar 2013, 22:02

Karl Jozef » wrote: Je je, tako je. :D Ja mogu oćelavit il' osijedit al' to je onako čak i šarmantno. :o
Tješi se, tješi, ovaj bome nije ostario šarmantno nego naglo i dobio je grbu. :zubo:
Zato uvijek sa sobom nosi škare ili kakav nožić. :D
Sad si me sjetio, noćas sam skužila da sam izgubila škare, vrlo oštre. I sad me bome strah. Nisu imale gdje ispasti nego negdje na krevetu. :facepalm:
Karlinjo

Post 09 Mar 2013, 22:03

Bara huda » wrote: Meni je to sasvim razumljivo da se misli sto ce se obuc za odredjenu priliku. A ne uvijek i svugdje isto ili ono prvo sto ti dodje pod ruku.
Pa dobro sad, ide učit, treba joj nešto komotno i udobno ako će se sređivati to bi pretpostavljam bilo usko :o i tako to a u tome je neudobno učiti nekoliko sati. :D
Istina treba o tome razmišljati. :o Nikad ne znaš kad će naletiti neki visok, crn, duga kosa, plave oči ...
jednokratni klon

Post 09 Mar 2013, 22:04

Karl Jozef » wrote: Pa dobro sad, ide učit, treba joj nešto komotno i udobno ako će se sređivati to bi pretpostavljam bilo usko :o i tako to a u tome je neudobno učiti nekoliko sati. :D
Prestani fantazirati o mojoj odjeći. :rofl:
Istina treba o tome razmišljati. :o Nikad ne znaš kad će naletiti neki visok, crn, duga kosa, plave oči ...
Ujme. :bliss:
A ne, ne mere ovog proljeća. :usama:
Taman se poklopilo s ovim što slušam. :rofl:
Karlinjo

Post 09 Mar 2013, 22:05

Maca Bojler » wrote: Tješi se, tješi, ovaj bome nije ostario šarmantno nego naglo i dobio je grbu. :zubo:
To već skoro i imam. :zubo:
Sad si me sjetio, noćas sam skužila da sam izgubila škare, vrlo oštre. I sad me bome strah. Nisu imale gdje ispasti nego negdje na krevetu. :facepalm:
Ja sam se jednom kao mali zaletio i skočio na kauč .... a na kauču su bile škare ... :o Moram li pričati kako je završilo. :D
  • Information