Studentsko-penzionerski topik

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 01 Mar 2013, 02:02

..a unda » wrote: meni se cini da ti uopce nisi na cisto sto je to tragedija. malo ti pojmovi inflacioniraju. :D
Pa jebote led, tebi nije tragedija da se čovjek ubije? Ok, kužim, to je ono, ionako se patio za života blabla. Ali šta ja znam, ja uvijek mislim da ima načina, ne znam, nešto, lijekovi, bilo što... Strašno mi je to, sve zajedno, skupa s tom boli prije toga ili besmislom, ne znam.

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 01 Mar 2013, 02:03

ex anais » wrote: Plašiš me. Ali dobro, sinoć su me uplašile tinejdžerke iz serije pa ono... čekam da prođe taj val.

..
nema m te sta plasit. sve je ocito. nece proc taj val. bit ce sve veci. :raspa:
elma

Post 01 Mar 2013, 02:03

..a unda » wrote: jel ti imas ono neke ispite polagat? :kokice: :zubo:
Da, oš mi gledat u zvijezde da vidimo kak će proći? :kokice: :rofl:
Eks

Post 01 Mar 2013, 02:04

..a unda » wrote: nema m te sta plasit. sve je ocito. nece proc taj val. bit ce sve veci. :raspa:
Ne seri.
Ne volim ja baš razmišljat o tom svemu. Nekad pomislim o tome što smo, tko smo, kako to izgleda u Svemiru, što je nakon smrti, kako to nestanemo, što ako ne nestanemo, što čovjek osjeća u zadnjim sekundama i onda se izbezumim.
..a unda
Undaminator

Post 01 Mar 2013, 02:06

elma » wrote:
..evo gledam. vedro je. zvijezde kazu..tesko ce proc. ako i prodje, ne zna se oce li to bit dobro ili lose. ustavri, kako god bilo, nece bit dobro, a ti ces bit zadovoljna time, tj neces bit zadovoljna, ali ces znat u sebi da si to znala da kako god okrenes, nec bit dobro.. :kokice:

:D
..a unda
Undaminator

Post 01 Mar 2013, 02:08

ex anais » wrote:
Ne seri.
Ne volim ja baš razmišljat o tom svemu. Nekad pomislim o tome što smo, tko smo, kako to izgleda u Svemiru, što je nakon smrti, kako to nestanemo, što ako ne nestanemo, što čovjek osjeća u zadnjim sekundama i onda se izbezumim.
a nemas o cemu razmisljat. to nije razmisljanje, to je pizdjenje. :D

kad nekad? najcesce oko tri ujutro, jelda? ili nakon pete pive? :D
Zekoslawa

Post 01 Mar 2013, 02:09

..a unda » wrote:koji pegla prelaz na 2:04.. :headbang: :headbang:

Pari pokojna elektroliza u TLM-a. :rolleyes:
ali

Samo je jedan Dodig Trokut.

A Undu.. nekad su zvali Unda Trokut, ali kako je jako volio bermude prozvali su ga Bermudski Trokut.
Silajn je, s druge strane, poznata pod nadimkom Bikini girls with machine guns zbog svoje ljubavi prema restanom krumpiru kojeg nije okusila godinama jer sav krumpir izgleda ide preko Bermudskog Trokuta :zubo:
Eks

..a unda » wrote: a nemas o cemu razmisljat. to nije razmisljanje, to je pizdjenje. :D

kad nekad? najcesce oko tri ujutro, jelda? ili nakon pete pive? :D
Ne nakon pive, ali noću nekad da. :zubo:

Ne znam, gledam stare ljude i kako plaču da ne žele umrijet i mislim se, ako doživim starost, ja znam da ću bit takva, nepomirena s tim kao neki. Jebote, žena od devedeset ne želi umrijet. To je tragično, mislim, užasno je vidjet to da se netko do tih godina boji i da se nije izmirio s tim.
ali

Post 01 Mar 2013, 02:10

elma » wrote:
Više šanse će bit ako ti pogledaš u knjigu :D
elma

Post 01 Mar 2013, 02:11

Ex, mene jeza prošla od ovih priča iz djetinjstva...

Ne znam, mislim da osjećaš ogromnu bol kad umireš i strah :tuzni: A da poslije smrti nema ničega, da smo u svemiru nitko i ništa, puka slučajnost

..a unda » wrote: ..evo gledam. vedro je. zvijezde kazu..tesko ce proc. ako i prodje, ne zna se oce li to bit dobro ili lose. ustavri, kako god bilo, nece bit dobro, a ti ces bit zadovoljna time, tj neces bit zadovoljna, ali ces znat u sebi da si to znala da kako god okrenes, nec bit dobro.. :kokice:

:mama:
elma

Post 01 Mar 2013, 02:12

ali » wrote: Više šanse će bit ako ti pogledaš u knjigu :D
:mama: :rofl: Okrutni ste večeras
Eks

Post 01 Mar 2013, 02:14

Bila sam morbidno dijete. :zubo: Jednom sam gurnula neku malu iz čista mira, tj. toliko sam je prezirala u tom trenu da sam je samo gurnula niz dvi skaline. Mogla sam je ubit, jbte. :facepalm: Isto tri četiri godine.

Meni je to nevjerojatno nekako, da se samo ugasiš, kao da te nikad nije bilo, da te jednostavno nema. Čemu onda sve, koji smo kurac?
A opet, one tvrdnje da si neki dio neke svijesti, pičke materine, nemaš tijelo, ma mrš, ne želim tako postojat. A kamoli se vucarat među živima. fuj.

Uf.

Jebite se, kako smo došli do ovoga :crying:
Eks

Post 01 Mar 2013, 02:20

Jesam vam ikad pričala moj najstrašniji san? :kokice:

Prvo da počnem s materinim snom. Mater je imala kolegicu na faksu koja je uvijek nosila bijelo, vesela djevojka, crne kose, uvijek u bijelom. Jedne je noći sanjala kolegicu kako leži u bijelom u parku, oko nje cvijeće, mirno, nepomično. Nakon toga je kolegica doživjela tešku prometnu nesreću i imala par operacija, uz to se trudila nadoknadit gradivo na faksu, imala je ful volju za životom, međutim, na zadnjoj operaciji je umrla. Scary shit.

Ja sam sanjala, mnogo godina kasnije, neku žensku u dječjem parku s ljuljačkama. Međutim, to više nije bio dječji park nego staro groblje s ogromnim drvenim vratima. I plakala sam joj na grobu ko nespašena, pojma nisam imala ni tko je ni što je. Onda sam izašla i krenula u crkvu, bilo je spooky, pao je već mrak, sve mi se počelo mutiti... Našla sam se u očevom stanu, u sobi koja je kao moja. Da bi odjednom ta soba postala soba mrtve djevojke dok se u stanu odvijaju karmine.

Ne znam, zvuči možda kičasto, ali kad sam se probudila plakala sam ko luđakinja. Ono, jebeno. Baš sam u snu osjećala tu užasnu tugu zbog te smrti. Ne znam tko je to bio, jesam sebe sanjala, nekog trećeg, boga pitaj.
..a unda
Undaminator

Post 01 Mar 2013, 02:21

Zekoslawa » wrote: Pari pokojna elektroliza u TLM-a. :rolleyes:
:rofl:

je, tako nesto. ili skver. a to su ti dens trens blens somatski ritmovi koji te natjeraju skakat bukom,a li dobar je prelaz. kalsicno manipulativan, ali dobar.

slicno mi je bilo za cut..ona neka pisma od one neke..poznato ono nesto, jebiga..turbo komercijala. i sad, ima jedan dio koji se u temi repetira, melodija drugog tonaliteta, cak i..khm..ritma rekao bih..neceg, ne znam, i to je odlicno. taj dio, ideja, ta kombinacija je odlicna. citava ta pjesma ili sto je vec je bezveze, poskocica, ali taj dio..odlican. steta, steta je bilo tako ga upotrijebit, unsitit.. :ne zna:

ma kako se zove ta pjesma..
..a unda
Undaminator

Post 01 Mar 2013, 02:22

elma » wrote:Ex, mene jeza prošla od ovih priča iz djetinjstva...

Ne znam, mislim da osjećaš ogromnu bol kad umireš i strah :tuzni: A da poslije smrti nema ničega, da smo u svemiru nitko i ništa, puka slučajnost

:mama:
a sta sad. isto ti je. pa kad ti je isto bolje se smijat, nego plakat. :D
Eks

Post 01 Mar 2013, 02:22

Doduše, najskeri je bilo kad je moja mater nazvala prijateljicu koju dugo nije čula i pitala njenog oca di je ova, a on pitao jel to neka neslana šala. Naime, bacila se niz stube, kroz prozor, ne znam više, prije par dana od tog poziva valjda.

Eto vam sad. Al znam da se jedino ja bojim tih stvari. :kava:
elma

Post 01 Mar 2013, 02:24

Trenutno ne vidim nikakvu poantu, smisao, svrhu života na zemlji :zubo: Zivis da odzivis i to je to.
Oni veselije naravi :D će reći da je život dar i da smo tu tako da odživimo najbolje što možemo. To me uvijek bunilo :misli: Kakav zivot imaju tesko bolesni, ekstremno tesko siromašni, što oni mogu napraviti. Nemojte mi samo sada spomenuti onog Nicka ili kako mu je ime...
..a unda
Undaminator

Post 01 Mar 2013, 02:24

ali » wrote:Samo je jedan Dodig Trokut.
cuj, ne zna se. svasta se govori. vidjeno je nekoliko trokuta na razlicitm mjestima u isto vrijeme. :D

A Undu.. nekad su zvali Unda Trokut, ali kako je jako volio bermude prozvali su ga Bermudski Trokut.
Silajn je, s druge strane, poznata pod nadimkom Bikini girls with machine guns zbog svoje ljubavi prema restanom krumpiru kojeg nije okusila godinama jer sav krumpir izgleda ide preko Bermudskog Trokuta :zubo:
..kad sam bio mali mislio sam da su bermude pogresno izgovoreno..premuda. :zubo:
Eks

Post 01 Mar 2013, 02:26

elma » wrote:Trenutno ne vidim nikakvu poantu, smisao, svrhu života na zemlji :zubo: Zivis da odzivis i to je to.
Oni veselije naravi :D će reći da je život dar i da smo tu tako da odživimo najbolje što možemo. To me uvijek bunilo :misli: Kakav zivot imaju tesko bolesni, ekstremno tesko siromašni, što oni mogu napraviti. Nemojte mi samo sada spomenuti onog Nicka ili kako mu je ime...
Nikakav. Neki imaju volju. Zapravo je najgore depresivcima, oni su u živom paklu do smrti. Iskusila sam depresiju jednom, bez suicidnih misli doduše, ali to je dno dna, nema gore od toga, mislim da je čak psihoza blaženija jer si bar na svojim nekim tripovima :ne zna:
Zekoslawa

Post 01 Mar 2013, 02:26

Niste veseli. Odoh. :o
Eks

Post 01 Mar 2013, 02:27

Zekoslawa » wrote:Niste veseli. Odoh. :o
Ja sam trebala prije dva sata. :facepalm:
elma

Post 01 Mar 2013, 02:29

ex anais » wrote:
Nikakav. Neki imaju volju. Zapravo je najgore depresivcima, oni su u živom paklu do smrti. Iskusila sam depresiju jednom, bez suicidnih misli doduše, ali to je dno dna, nema gore od toga, mislim da je čak psihoza blaženija jer si bar na svojim nekim tripovima :ne zna:
Ex, zao mi je ovo čut :tuzni: Ja isto imam depresivnih faza, ali to su više depre koje proizlaze iz mog pretjeranog razmišljanja, nije nikad bilo onako kako sam npr znala citati "tamo" na topicu o depresiji...
I ja mislim da je psihoza "bolja" :misli:
elma

Post 01 Mar 2013, 02:30

Uhhh. Sad mi je drago da se snova ne sjećam ili zaboravim za 5 minuta
..a unda
Undaminator

Post 01 Mar 2013, 02:31

elma » wrote:
imam odlican savjet za vas dvije. ma ne savjet, odlican izbor cak. u svakom slucaju, sto god da odaberete, necete pogrijesit, idealno bi bio i jedno i drugo neko vrijeme.
1. seks.. najmanje pola sata
2. kopat.. najmanje pet sati

garantiram da cete nakon nekog vremena provedenih u primjeni takvih pristupa, naci odgovore na sva vasa pitanja koja vas sada muce. garantiram..ono 1/1. koeficijent 1,01. :raspa:

• Information