Jesi ti on? Il ste išli u školu skupa?
Studentsko-penzionerski topik
aj ti slusat zivahnog koena. ispod treptavog tusa. dok te trokut gleda iz kompa i plejera..
to me os pitat jesam li ja bojao peristil u crveno?ex anais » wrote:
Jesi ti on? Il ste išli u školu skupa?
Prestani!!!..a unda » wrote: aj ti slusat zivahnog koena. ispod treptavog tusa. dok te trokut gleda iz kompa i plejera..
Jednom je jedan lik pokušavao neki reiki na daljinu na meni. Izbezumio me. Bilo je plus četrdeset vani, a ja sam se bojala poslat ga u kurac.
Ne. Ti si bio onaj koji je stajao s kokicama...a unda » wrote: to me os pitat jesam li ja bojao peristil u crveno?
Isusati, sad sam se sjetila kako su svi završili, osim njega.
Majko mila, pomozi.
ma koji rejki. ono sto je koen za andrvorld, to je reijki za kabalu..kamilica. trokut je to..trokut..ex anais » wrote:
Prestani!!!
![]()
Jednom je jedan lik pokušavao neki reiki na daljinu na meni. Izbezumio me. Bilo je plus četrdeset vani, a ja sam se bojala poslat ga u kurac.
Pa ja sam bila sugestivna nešto tad, bilo je jako vruće, a ja inače popizdim kad moram meditirat, uhvati me teška nervoza i onda je on pogodio kad sam se trznula i ja sam se izbezumila i tako...a unda » wrote: ma koji rejki. ono sto je koen za andrvorld, to je reijki za kabalu..kamilica. trokut je to..trokut..
kako su svi zavrsili?ex anais » wrote:
Ne. Ti si bio onaj koji je stajao s kokicama.
Isusati, sad sam se sjetila kako su svi završili, osim njega.
Majko mila, pomozi.
Pa tragično, ne sjećam se više detalja, al šta nisu?
I zašto su se ubili?
bogami, tesko da si ti bila sugestivna. sugestibilna, mozda?ex anais » wrote:
Pa ja sam bila sugestivna nešto tad, bilo je jako vruće, a ja inače popizdim kad moram meditirat, uhvati me teška nervoza i onda je on pogodio kad sam se trznula i ja sam se izbezumila i tako.![]()
A jesi on, jelda jesi? Il mu brat il tako nešto?..a unda » wrote: bogami, tesko da si ti bila sugestivna. sugestibilna, mozda?:trokut:
pa kako ko. sad, pitanje je sto je to tragedija.
Ne znam, meni je samoubojstvo prilična tragedija. No dobro, ja imam iracionalni strah od smrti pa me to posebno užasava. Nekad mislim, bože, koliko god bila luda jednom u životu, samo da se ne ubijem...a unda » wrote: pa kako ko. sad, pitanje je sto je to tragedija.
a da ti malo pocnes urednije zivit, a?ex anais » wrote:
A jesi on, jelda jesi? Il mu brat il tako nešto?
a ubojstvo ti nije tragedija?ex anais » wrote:
Ne znam, meni je samoubojstvo prilična tragedija. No dobro, ja imam iracionalni strah od smrti pa me to posebno užasava. Nekad mislim, bože, koliko god bila luda jednom u životu, samo da se ne ubijem.![]()
Jest, ali toga se nekako čak manje bojim. Više se bojim da popizdim toliko pa da postanem suicidalna. No dobro, to je više nekakav iracionalno-anksiozno-okapeovski stav, misao, šta već. Što će reć, više se bojim sebe nego drugih manijaka...a unda » wrote: a ubojstvo ti nije tragedija?
Jedna cura koju sam poznavala se ubila. Nikad ne bih rekla za nju tako nešto,b ila je uvijek onako ozbiljna, autoritativna. Dan danas je se sjetim, nemam pojma zašto, valjda jer mi ne ide u glavu kako to i jer me strah tih procesa kako čovjek uopće dođe do toga da digne ruku na sebe.
naravno da si na tragu. ni sama ne znas koliko si blizu.. jesi li se ikada plasila svojih psihickih moci? ako nisi, pocni..
mislim, ono..sta ti rec. najbolje je sve ti odobravat..
meni se cini da ti uopce nisi na cisto sto je to tragedija. malo ti pojmovi inflacioniraju.ex anais » wrote:
Jest, ali toga se nekako čak manje bojim. Više se bojim da popizdim toliko pa da postanem suicidalna. No dobro, to je više nekakav iracionalno-anksiozno-okapeovski stav, misao, šta već. Što će reć, više se bojim sebe nego drugih manijaka.
Jedna cura koju sam poznavala se ubila. Nikad ne bih rekla za nju tako nešto,b ila je uvijek onako ozbiljna, autoritativna. Dan danas je se sjetim, nemam pojma zašto, valjda jer mi ne ide u glavu kako to i jer me strah tih procesa kako čovjek uopće dođe do toga da digne ruku na sebe.
jel ti imas ono neke ispite polagat?elma » wrote:Ja se bojim zivota, a ne smrti. U smrti ništa ne očekujem od sebe pa valjda zato
Sudbina? Ne znam. Ali nikad mi nisu bili jasni oni koji tvrde da su neke stvari određene, neke ne. Koje neke?Obicno kazu - muz, broj djece i to
![]()
Plašiš me. Ali dobro, sinoć su me uplašile tinejdžerke iz serije pa ono... čekam da prođe taj val...a unda » wrote: naravno da si na tragu. ni sama ne znas koliko si blizu.. jesi li se ikada plasila svojih psihickih moci? ako nisi, pocni..![]()
mislim, ono..sta ti rec. najbolje je sve ti odobravat..![]()
![]()
Ja se užasno bojim smrti. Najranije sjećanje mi je da ležim u krevetiću i vrištim bez glasa, al ono, zanijemila, ne mogu zvat mamu, zovem je i derem se, a glas ne izlazi i uvjerena sam da ću umrijeti. Imala sam tad tri godine. I jednom sam prepala babu i mater kad sam rekla da me zanima kako bi bilo da me ta ploča pokrije (gledale smo kroz prozor u dvorište), imala sam četiri godine.elma wrote:Ja se bojim zivota, a ne smrti. U smrti ništa ne očekujem od sebe pa valjda zato
Sudbina? Ne znam. Ali nikad mi nisu bili jasni oni koji tvrde da su neke stvari određene, neke ne. Koje neke?Obicno kazu - muz, broj djece i to
![]()
![]()
I tako.
-
- Information
-