Baba mi je dala suknju. Sviđa mi se.
Bojler se nije ugrijao i po procjeni neće do sedam, dakle, piši propalo.
Zec, pa šta ja znam, nisi ni mlađahna.
To ka i ja sta se mislim pred kraj dosadnog filma dal da ubijem oko ili ce bas sad bit prosvjetljenje koje ce svemu dat smisao.Ja se uopće više ne trudim. Ovaj topić mi predstavlja otajstvo .
Ne znam što je prije, što je poslije, ne znam ni što je On što je Off![]()
Mislim, ništa ne znam..ali uvijek se nešto kao nadam da će se otkrit šifra pa ću i ja bit upućena.
![]()
Tako nekako i ja mislim ali nemoj nikom rec.
Jebate zec, daj smiri paniku medju nama neupucenim kompjuterskim neznalicama. Sta mu ta ip adresa dodje, jel pise ime i prezime i jmbg uz nju?
Jesi, ti si kriva sta nas (ili njih) sanjas.ex anais » wrote:
Kako da pripazim? Jesam ja kriva što vas sanjam? Mislim, ne govorim tebi vi, ali bojim se da će mi i drugi počet navraćat i u san, ne mogu od vas odmorit ni tih par sati.![]()
Imam pricu za slicnu situaciju.Večeras bih trebala negdje i opet taj moj inat- neću i neću. I ne znam zašto to radim, nitko me više nigdje neće zvat uskoro, fali mi samo milimetar do toga. Al ne mogu i ne mogu i užas.
Bila sam!..a unda » wrote:jes bila ili si bila?
nisam vidio, a nisam ni gledao. eto, kako malo treba za bit zadovoljan, a ni sit, ni u toplo..ex anais » wrote:
Bila sam!Pa rekla sam. Samo, užasno mi se spava sad kad sam se dokopala grijanja. I gladna sam.
Ali zadovoljna sam.
..a unda » wrote: nisam vidio, a nisam ni gledao. eto, kako malo treba za bit zadovoljan, a ni sit, ni u toplo..
Nemas pojma kako mi je drago ovo procitat.ex anais » wrote:Fejs mi nudi Lucića.![]()
Baro, eto, ja bila.![]()
Unda je bio u pravu, spremila se u zadnji tren, mislim i nervirala sam se, ali sam se i spremila. Većinom ispadne super na kraju, kao sad, al šta ja znam, nekad ne ispadne .. ma, ne znam šta bih rekla, smrzla sam se malo.
Tako sam ja i prije, al kad se odvikneš pa ostaneš previše doma onda sve opet ispočetka. Najteže je prvi put se natjerat opet. A onda krene, što bi reko Boto, Karlov idol, ko brzi voz.Bara huda » wrote: Nemas pojma kako mi je drago ovo procitat.
Bravo za tebe, tako treba. Silit se, silit...dok ti ne postane gust.
Nece uvik, ali nekd hoce a steta je onda propustit takve prilike. Nije da ih ima na svakom kantunu.
Sta se zime tice...grijalica izvana a iznutra osjecaj...mogu ja to, jaca sam od sebe.![]()
Bravo jos jednom.
Ali..ne znam o cemu govoris pa se necu petljat.![]()
Ali mi je drago da znas za sajmonice.
baba, nebaba..nisam vidio. osim toga, nemam zenski vid, uvijek vidim cjelinu. ustvari, kad bolje razmislim, i kad vidim, vidim to drugacije..ex anais » wrote:
![]()
Ti nešto nisi vidio i gledao? A naša si pred nama se pravit, kao da te ne znamo. Babo.
Aj, podijeli... kako to vidiš.....a unda » wrote: baba, nebaba..nisam vidio. osim toga, nemam zenski vid, uvijek vidim cjelinu. ustvari, kad bolje razmislim, i kad vidim, vidim to drugacije..
Ništa. to mi je samo bila prva asocijacija kad sam napisala treće...a unda » wrote: ..sta izbjegavas, sta oko? ..jecmenac?
Pa već si pola rekla, sad moraš reć do krajaex anais wrote:Ovo je bizarno.
A ne smim reć što.
Nema veze.
Nemam vip.
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests