pa ima mu rec nista. rekla mu je sta je imala. il nije?ex anais » wrote:
a šta će mu reć? Šta bi mu ti rekao? Mogu mislit.
Studentsko-penzionerski topik
Nisi nikog ostavljao?..a unda » wrote: ne znam. ne sjecam se. mislim nikad. najvjerojatnije zato jer nije bilo prilike..
Ajd, svi ovdje iznosimo veš, kakav je da je.
Mogu zamislit, doduše, to okolišanje i plahtanje i pričanje o svemiru, svijetu i tunguziji dok dođeš do poante i onda poukanje i bijeg.
nemas auto, dakle..ne mozemo..Zekoslawa » wrote:Okej, preskočila sam detalj. Zvao me dva dana prije obrane i satrao mi živce i krv popio mojim vapajima da moram spremiti prezentaciju unatoč.
A sad možemo o mom autu.
..jel ti slucajno sa sobom nosis toljagu okolo?ex anais » wrote:
Nisi nikog ostavljao?
Mogu zamislit, doduše, to okolišanje i plahtanje i pričanje o svemiru, svijetu i tunguziji dok dođeš do poante i onda poukanje i bijeg.![]()
ono, vidim da imas suptilan nacin za nagovaranje..ma pravi talent.
Ajd, ajd, ne izbjegavaj odgovor...a unda » wrote: ..jel ti slucajno sa sobom nosis toljagu okolo?
ono, vidim da imas suptilan nacin za nagovaranje..ma pravi talent.![]()
Jać ti reć svoje anedgote ako ti kažeš svoju.
Ti misliš da su one skužile da je on ustvario vodio razgovor o prekidu? Nemaju one pojma do dana današnjega. Misle da je netragom nestao. Možda ga još i traže, ko zna.ex anais » wrote:
Nisi nikog ostavljao?
Mogu zamislit, doduše, to okolišanje i plahtanje i pričanje o svemiru, svijetu i tunguziji dok dođeš do poante i onda poukanje i bijeg.![]()
eto, samo da je fabula, fabula..tako mi je dosadno, dosadno..
samo ti cuvaj svoje anegdote i trguj njima..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
A, šta? Ti si ga nudila pravim kolačićem? tek sad ništa ne razumijemZekoslawa » wrote: A šta sam mogla reć na to, aj, šta? Računam nek izide, dobri su bili.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zekoslawa » wrote: Ti misliš da su one skužile da je on ustvario vodio razgovor o prekidu? Nemaju one pojma do dana današnjega. Misle da je netragom nestao. Možda ga još i traže, ko zna.
Vjerojatno neka standarnda plahta, samo RL i onda poke poke jesi shvatila jesi, aj adio, vidimo se sutra, ne vidimo.. nego, znaš.. aj, aj, poke poke.
daj upisi daj doktorski, pls. bas me nesto zanima..Zekoslawa » wrote: Ti misliš da su one skužile da je on ustvario vodio razgovor o prekidu? Nemaju one pojma do dana današnjega. Misle da je netragom nestao. Možda ga još i traže, ko zna.
Mrš. S otima nisam trgovala...a unda » wrote: eto, samo da je fabula, fabula..tako mi je dosadno, dosadno..
samo ti cuvaj svoje anegdote i trguj njima..
Jedan mi je rekao da ide čuvat djecu u drugi grad pa da teška srca mora prekinut sa mnom (nije išao
Sad ti.
ma nema se tu sta razumjet, u tome je sve razumijevanje. najbolje ne mislit o tome, jer se o tom i nema sta mislit..Euklid » wrote: A, šta? Ti si ga nudila pravim kolačićem? tek sad ništa ne razumijem
a zensko, stas..
ex anais » wrote:
Mrš. S otima nisam trgovala.
Jedan mi je rekao da ide čuvat djecu u drugi grad pa da teška srca mora prekinut sa mnom (nije išao) jedan mi je rekao da mu dođem na sprovod, a jedan kog sam ja ostavila je dolazio mojoj babi kukati i obavještavao je kasnije o rezultatima svog prijamnog.
Sad ti.
Babi je bija drag, jelda?
nosi kolacice i pjeva..pojest cu sve. kolacice.. i.. gle, nabasa na njega i nastavi pjevat istu melodiju..i sada sam. diplomirala..Zekoslawa » wrote: Pa preglupa je scena bila, ja taman idem s kolačićima i nabasam na njega i šta ću onda nego ponuditi.![]()
Ajmo o mom autu, aj.![]()
Ili pak o undi.
mozete slobodno nastavit o meni. ja se idem bacit na krevet, pa cemo vidjet oce li ta taktika s mackama upalit, da se razbjeze prije pred budalom koja se ita na krevet..
Ne, baba je dobro odgojena. Ja sam tad priželjkivala da imam rambo babu koja bi mu spizdila vrata u nos.
Ali, baba je voljela mog nesuđenog. Taj je bio godinama zaljubljen pa je zivkao i fino bi proćakulao s babom prije nego bi ja došla na telefon.
A, kažeš, upalila je već jednom?..a unda » wrote: nosi kolacice i pjeva..pojest cu sve. kolacice.. i.. gle, nabasa na njega i nastavi pjevat istu melodiju..i sada sam. diplomirala..
mozete slobodno nastavit o meni. ja se idem bacit na krevet, pa cemo vidjet oce li ta taktika s mackama upalit, da se razbjeze prije pred budalom koja se ita na krevet..
..ne, nego, se mislim kako ce tek neki drugi popizdit kad ga ne budes zvala na tu..sta je vec..doktorska promocija..Zekoslawa » wrote: Asistentica koja?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
..a unda » wrote: ma nema se tu sta razumjet, u tome je sve razumijevanje. najbolje ne mislit o tome, jer se o tom i nema sta mislit..
a zensko, stas..
Ma ja se dam kladit da dečko još i danas razmišlja na koji je kolačić zec mislila kad ga je nuđala...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ako čujem mrrrrrnjauuuuuuuu, znam šta je...a unda » wrote: nosi kolacice i pjeva..pojest cu sve. kolacice.. i.. gle, nabasa na njega i nastavi pjevat istu melodiju..i sada sam. diplomirala..
Pokati, prošlo je po godine već bilo kad sam diplomirala. Šta sam mogla, šta?
di kazem? ne kazem, ovo je sad nova taktika, potpuno nova..
Aha, a nisam ja na to mislila, a nema veze...a unda » wrote: di kazem? ne kazem, ovo je sad nova taktika, potpuno nova..
Ali zašto se ti boriš protiv njih, pa jebemu miša, valjda ima mjesta i za njih, neka poliježu po tebi.
I tom tvome isto prošla baba s kolačima.
-
- Information
-