Studentsko-penzionerski topik

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 26 Feb 2013, 23:01

..a unda » wrote: Image

:kokice:
Ah, mislila sam da govorimo o intelektualnoj prostituciji, ne pravoj.

Zekoslawa

Post 26 Feb 2013, 23:01

..a unda » wrote: pa pocni pisat. u smislu..skrabat. :zubo:

otimace se za te.. :D
Pa čuj, ako je mogao Bešker objaviti knjigu od svojih postova na forumu, što ne bih i ja. Doduše, moja će biti nekakv chick lit ili pak self help, ali dobro, važno da se nešto obrće. :zubo:

Ne, nikad pisca od mene. To me žalosti. Voljela bih da sam sposobna išta osim laprdati i mudrovati, al jebiga. :tuzni:
karambol wrote:

Sad ce barba Euklid na motorciklu dojurit...

Unda, daj Zecicic malo tih kokica. Vis da je zena gladna...

Ja moram ic' lec. Sutra me cekaju neki iz bivseg SSSR-a, a za njih mi treba kondicija....

:zubo:
Ne volem dvokolice, ne može mene kupiti time. To je za Eowynku. :D

Gladna sam ko pas, ajme majko. Moram pod hitno nešto izist. A tlaka mi žvakati. :crying:

I BTW, eno ja poslala. Ajme, kako volim kad me konačno obuzme kurcobolja i kad kažem šta sam napravila, napravila sam, dalje ionako nije u mojim rukama i onda to mrtvo ladno pošaljem i u sekundi zaboravim kako sam se izila živa. Trenutno olakšanje, blaženstvo. Onda sutra budem premorena od te nervoze, ali božemoj, do sutra...
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 26 Feb 2013, 23:02

ex anais » wrote:
Ah, mislila sam da govorimo o intelektualnoj prostituciji, ne pravoj.

odakle sad prostitucija? ko govori o prostituciji? ja ne.. :kokice:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 26 Feb 2013, 23:02

ex anais » wrote:Iako, ja sve više mislim da feminizam i jest nepotreban. Tjeranje većine muškaraca da mijenjaju pelene i daju otkaze ne bi li zavoljeli obitelj je zbilja nepoštivanje njihovih prava.
:zubo: :cerek:

Triput hura za ex. :o
Eks

Post 26 Feb 2013, 23:04

..a unda » wrote:odakle sad prostitucija? ko govori o prostituciji? ja ne.. :kokice:
Ja govorim.
Karl Jozef wrote: :zubo: :cerek:

Yup. Ako netko nije biološki u stanju voljeti i brinuti, zašto ga tjerati na to? ;vedrana rudan:
..a unda
Undaminator

Post 26 Feb 2013, 23:06

Zekoslawa » wrote: Pa čuj, ako je mogao Bešker objaviti knjigu od svojih postova na forumu, što ne bih i ja. Doduše, moja će biti nekakv chick lit ili pak self help, ali dobro, važno da se nešto obrće. :zubo:

Ne, nikad pisca od mene. To me žalosti. Voljela bih da sam sposobna išta osim laprdati i mudrovati, al jebiga. :tuzni:

..
pa sta ti je knjizevnost nego laprdanje i mudrovanje? :ne zna:

neces se valjda s beskerom usporedjivat? treca liga, zona c, sjever.. :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 26 Feb 2013, 23:07

ex anais » wrote:
Ja govorim.
..
pa kako? pa zasto? ..nisi valjda u fazi da sam bilo sto rekao, ti bi rekla..prostitucija? :raspa:
Zekoslawa

Post 26 Feb 2013, 23:08

..a unda » wrote: pa sta ti je knjizevnost nego laprdanje i mudrovanje? :ne zna:

neces se valjda s beskerom usporedjivat? treca liga, zona c, sjever.. :ne zna:
Ali nisam ti ja za tu formu sad ću ja sist, pa mudrovat. Ja više volim ovako vikati iz zadnje klupe. :zubo:

Ehej, ne mi Inoslava dirati. Volim tog čovu. Krasno minijaturno zlobno stvorenjce. :cerek:
Eks

..a unda » wrote: pa kako? pa zasto? ..nisi valjda u fazi da sam bilo sto rekao, ti bi rekla..prostitucija? :raspa:
Jesam.
..a unda
Undaminator

Karl Jozef » wrote: :zubo: :cerek:

..ma vidis da nije pri sebi. iscrpila se malo zadnje vrijeme.. :D
Zekoslawa

Post 26 Feb 2013, 23:09

..a unda » wrote: pa kako? pa zasto? ..nisi valjda u fazi da sam bilo sto rekao, ti bi rekla..prostitucija? :raspa:
I BTW, ovo ti je drugi put da me tjeraš u prostituciju, neka uđe u zapisnik. :zubo:

Konjino.
Eks

Post 26 Feb 2013, 23:09

..a unda » wrote: ..ma vidis da nije pri sebi. iscrpila se malo zadnje vrijeme.. :D
Zapravo, vrlo sam pri sebi. Jedino u ovakvim momentima sam realna.
..a unda
Undaminator

Post 26 Feb 2013, 23:11

Zekoslawa » wrote: Ali nisam ti ja za tu formu sad ću ja sist, pa mudrovat. Ja više volim ovako vikati iz zadnje klupe. :zubo:

Ehej, ne mi Inoslava dirati. Volim tog čovu. Krasno minijaturno zlobno stvorenjce. :cerek:
a tako ti to zamisljas? evo, sad cu sist i pisat knjizu..naostrit cu olovku, gledat kroz prozor i pravit se da radim nesto ozbiljno? :D

ma daj, ajde, od foruma knjizu napisat. ili od clanaka. to mi je ono..ajme. nemoc. nek se vidi da sam zauzimao prostor i vrijeme. :D
..a unda
Undaminator

Post 26 Feb 2013, 23:13

Zekoslawa » wrote: I BTW, ovo ti je drugi put da me tjeraš u prostituciju, neka uđe u zapisnik. :zubo:

Konjino.
ma jel to zarazno nesto? ona je spkmenula prostituciju, ona..

vi ste popuno ono..propizdile.. :D
..a unda
Undaminator

Post 26 Feb 2013, 23:15

ex anais » wrote:
Zapravo, vrlo sam pri sebi. Jedino u ovakvim momentima sam realna.
Image

karma vilson.. neka. vidi joj se da je prostitutka, drolja stovise..sta ne radi nesto ozbiljno uzivotu, npr u nade dimic. :zubo: :D
Zekoslawa

Post 26 Feb 2013, 23:18

..a unda » wrote: a tako ti to zamisljas? evo, sad cu sist i pisat knjizu..naostrit cu olovku, gledat kroz prozor i pravit se da radim nesto ozbiljno? :D

ma daj, ajde, od foruma knjizu napisat. ili od clanaka. to mi je ono..ajme. nemoc. nek se vidi da sam zauzimao prostor i vrijeme. :D
Ne, al ja nisam za gradnju svjetova, jedino što znam jest čerečiti postojeći i već dogođeni. U biti, ponekad mi se čini da sam parazit. Čitav ću se život baviti tuđim izričajima i tuđim mislima. Bavit ću se formom, manje sadržajem. I nekad me zbilja spopadne kriza identiteta zbog toga, poželim imati neko proizvodno zanimanje. :tuzni:

To su mu Filološke dvoumice. Sakupio čovjek svoje postove i tekstove gdje je pisao o jezičnim pitanjima. Kad malo pogledaš, ima sjajnih forumskih opusa, nekako je blesavo ne gledati te diskurse kao cjelovite izričaje. A Ino je isto takav da nije baš tip od pisanja priručnika, treba mu samo mali poticaj da se raspiše. Tako je odgovarao na pitanja i vodio polemike, pa ih sakupio na jedno mjesto. Nisam bila nešto impresionirana kad sam čitala, ali ima nekih lucidnih mjesta. A Ino je inače doktor slavistike, zna reći koju mudru o tim stvarima. Tako da, zašto ne, okej je meni ta forma.
Eks

Post 26 Feb 2013, 23:18

Nije jedini oblik prostitucije slikat se u pozama kojima poručuješ idiotima da bi im rado popušila.
..a unda
Undaminator

Post 26 Feb 2013, 23:20

ex anais » wrote:Nije jedini oblik prostitucije slikat se u pozama kojima poručuješ idiotima da bi im rado popušila.
nije jedini, ali jest, jelda? : poke, poke:

a di ti vidis da bi im rado popusila? :kokice:
Eks

Post 26 Feb 2013, 23:21

..a unda » wrote: nije jedini, ali jest, jelda? : poke, poke:
Ne, nije. Ja sam se recimo danas prostituirala. Zapravo, mogu nabrojit priličan broj puta kad jesam, a da sam pritom bila zakopčana do grla i ne nužno pred muškim spolom.
a di ti vidis da bi im rado popusila? :kokice:
Projiciram, to želiš čut? Na ti.
Eks

Post 26 Feb 2013, 23:24

Kad smo kod takvih formi, uzela ja davno, prije nego sam znala da forum i postoji, onu knjigu Žene su s pijace, muškarci s placa, kako već... umalo sam postala prijatelj drveća. Tad sam negdje valjda i počela pisati. Umjesto da sam rekla sebi, jebo ti književnost gdje se drvo uništava da objaviš drvo.
..a unda
Undaminator

Post 26 Feb 2013, 23:31

ex anais » wrote: Ne, nije. Ja sam se recimo danas prostituirala. Zapravo, mogu nabrojit priličan broj puta kad jesam, a da sam pritom bila zakopčana do grla i ne nužno pred muškim spolom.
..
..ma, pretjerujes. jel onda bilo sta love ili samo u prazno trkeljas? :D
Eks

Post 26 Feb 2013, 23:34

..a unda » wrote: ..ma, pretjerujes. jel onda bilo sta love ili samo u prazno trkeljas? :D
Ne, smatrala sam zgodnim sačuvati jedan odnos zbog kalkulacije jednom možda u budućnosti.
Lagala sam, besramno i vrlo uvjerljivo.

Paralelno čitam topik o dobroti tamo. :rofl: :rofl: Kako cjatko. :rofl:
I one ucviljenke i ucviljenčice koji misle da bi im netko tko ih više ne voli trebao iz poštovanja to objasniti nekako, sjesti s njima na kavu. Koji dio u "ne volim te više, jebe mi se za tebe" ne razumiju? Ne sjećam se da sam ikad ikom išta objašnjavala. Onog trena kad me više ne zanimaš, ćao, mrtav si.
Eto, lijepo je imati nove spoznaje o sebi. :cerek:
..a unda
Undaminator

Post 26 Feb 2013, 23:36

Zekoslawa » wrote: Ne, al ja nisam za gradnju svjetova, jedino što znam jest čerečiti postojeći i već dogođeni. U biti, ponekad mi se čini da sam parazit. Čitav ću se život baviti tuđim izričajima i tuđim mislima. Bavit ću se formom, manje sadržajem. I nekad me zbilja spopadne kriza identiteta zbog toga, poželim imati neko proizvodno zanimanje. :tuzni:
kako nisi za gradnju svjetova? ma kako nisi? ..tebe je neko dobro preplasio, vidim ja. :D
To su mu Filološke dvoumice..
a marina orlova? filologistica..etimologica. svasta nesto jos valjda..bit ce da je i semanticicica..semiolologigiginja.. :D

os link ili ces dalje o beskeru? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 26 Feb 2013, 23:38

ex anais » wrote:
Ne, smatrala sam zgodnim sačuvati jedan odnos zbog kalkulacije jednom možda u budućnosti.
Lagala sam, besramno i vrlo uvjerljivo.
ma, pricas price. to je neka prostitucija s predumisljajem. ..ili neka pateticna kic prostitucija.. :D

citaj ti paralelno forume, citaj. daleko ce ces..:D
Eks

Post 26 Feb 2013, 23:39

..a unda » wrote: ma, pricas price. to je neka prostitucija s predumisljajem. ..ili neka pateticna kic prostitucija.. :D

citaj ti paralelno forume, citaj. daleko ce ces..:D
A postoji prostitucija i bez predumišljaja?
A šta ću drugo nego čitat forume? Tu bar ljudi koliko toliko kvalitetno seru. :ne zna:
Neću valjda sutra otić u RL glumatati. :ne zna:
  • Information