Evo onda i mene... sve se spremam spremit primit učenja za ona dva koja me čekaju u četvrtak.Zekoslawa » wrote: Nemere, ovdje pišu samo oni koji polažu ispite.
Sreća moja što ove šaljem mailom, pa je važno da krenu do 28.02. u 23:59:59...
Evo onda i mene... sve se spremam spremit primit učenja za ona dva koja me čekaju u četvrtak.Zekoslawa » wrote: Nemere, ovdje pišu samo oni koji polažu ispite.
Aj, okreni se na drugi stranu i zaspi.Karl Jozef » wrote: Ček da odmorim.
Oh, pa ima onda u boga dana.Blesava wrote: Evo onda i mene... sve se spremam spremit primit učenja za ona dva koja me čekaju u četvrtak.
Sreća moja što ove šaljem mailom, pa je važno da krenu do 28.02. u 23:59:59...![]()
E fala, fala.Zekoslawa » wrote:Ček šta je ovo? Di sam ja?
Dobila je 3!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odi u kurac. Sad ti mogu reći na miru.
E sad idem čitati zaostatke. I kako ste mogli zaključati topic, a ja ga nisam zapišala za kraj.
Koje?MightyMe wrote:Ex, samo da znaš, Zec ti prijavljuje postove.![]()
Prespavala si cijeli dan?Zekoslawa » wrote:Majti je peder.![]()
Spavati do 18 h i onda ići malo čitati, pa opet zaspati... Neprocjenjivo.
A šta ću, ne bi da imam šta drugo radit. E bogami sad ne idem leći do prekosutra, sagnjit ću ovako.ex anais » wrote:
Prespavala si cijeli dan?![]()
Bolje se ne rugam, tako ću i ja sutra.![]()
Zato sad idem leć, da bar zaspem do jedan i po. Serija included.
Sad me najviše strah da opet ne zaglibim u taj tvoj bioritam.Zekoslawa » wrote: A šta ću, ne bi da imam šta drugo radit. E bogami sad ne idem leći do prekosutra, sagnjit ću ovako.
Ti si imala radni dan, lako tebi ić leć.
J te efko.ex anais » wrote: di je efko?
Karl Jozef » wrote: J te efko.
Tu sam, umoran ko pas u dva dana sam spavao jedno 6 sati a namjeravam još do 5 biti budan i tako to ...
Idem dok mi se mozak nije ugasio, oči su mi crvene znači mozak je na rezervi.![]()
Bok.
Bok spavalice.![]()
Istina. Mislim da imamo moj novi nick.
Bok.Idi, idem i ja.
Idem ...Zekoslawa » wrote:Ajte ća, aj. Ionako me nervirate s tim vašim bioritmom, iksicama i planovima kako ćete raditi i učiti.
Aaaaaaa, najs. Fala, karambolirani.
A da prevedes na vise nacina pa im posaljes razne verzije?Zekoslawa » wrote: Aaaaaaa, najs. Fala, karambolirani.![]()
Ajme meni, već mi je uskuvalo u želucu. Sad ću se žderat dok ovo budem radila, onda ću se pak žderat kad budem išla poslati, pa ću se žderati kad pošaljem, pa ću se izist živa ako mi se ne jave nazad. Mrzim ovaj osjećaj, mrzim kad moram u tih nekoliko redaka pokazati sve što znam jer tko zna kad ću uopće dobiti iduću priliku, mrzim kad se moram tako objektivizirati, pa se poslije žderati što nisam ovako ili onako jer da nisam tako, onda bi mi se javili, ali nisu jer sam zajebala i tako to. Ne mogu ja to, stresno mi je.Ja oću da imam pravo na pogrešku, na mladost, na neiskustvo, na ispravak. Ovako se osjećam ko da će mi jedan pogrešan leksički izbor odlučiti o sudbini, a od toga me spopada nervoza i dođe mi da se idem pokriti dekicom po glavi.
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests