..i aj sad sta. sta sad pricat, sta? ..kako? ..sta?
Studentsko-penzionerski topik
Ja nisam kriva što nisam bila rođena prije gramofonske ploče, ma prije papirusa...a unda » wrote: ..i aj sad sta. sta sad pricat, sta? ..kako? ..sta?
ma koji lektori, lektori se mene boje..boje.ex anais » wrote:
Nemoj ti mene u te vode, marš na politiku, tamo mi odgovori što misliš o revoluciji Feces ili "itamo se govnima, oni nama, mi njima još veće".
A ovdje ... znam da ne pišeš, tj. ne znam, ali pretpostavljam jer bi te svaki lektor već objesio za točkice, ali nisam ja mislila na pisanje nego daj se malo u tu filmsku industriju, odi tamo nešto radit, nema od kokičarenja ništa. Ne kažem ti ja da kradeš ideje, nego ne daj da kradu tvoje. Svoje nećemo, tuđe ne damo, to i tako ti je sadašnja parola, pa mijenjaj.
nema ti nista tamo u toj filmskoj..sta ono..industriji. industrija ko industrija, radio u filmu, radio u skveru..
ok, brod je ipak..aj, je, ka ono, jel..kuzis, ono nesto, ka, jel..
..jel to znaci da i citas samo novine od sutra?ex anais » wrote:
Ja nisam kriva što nisam bila rođena prije gramofonske ploče, ma prije papirusa.
Onda pusti dečke na miru i ne budi ljubomoran i ljut. Oni imaju svoje, ti svoje. A to što su uzeli ionako nije tvoje i svi mirni...a unda » wrote: ma koji lektori, lektori se mene boje..boje.
nema ti nista tamo u toj filmskoj..sta ono..industriji. industrija ko industrija, radio u filmu, radio u skveru..![]()
ok, brod je ipak..aj, je, ka ono, jel..kuzis, ono nesto, ka, jel..
Viš kako si logički nedosljedan. Zato sam te pitala torrente. Ali ne, ono što je na njima nije isto kao kad je Undathor gledao preteče snimanja u pećini...a unda wrote: ..jel to znaci da i citas samo novine od sutra?![]()
decki..ex anais » wrote: Onda pusti dečke na miru i ne budi ljubomoran i ljut. Oni imaju svoje, ti svoje. A to što su uzeli ionako nije tvoje i svi mirni.![]()
pa ko ih dira? il ti znas nekog od njih, a? pa daa, moglo bi to bit, moglo..
nisam nedosljedan, nego kad vidis taj film onda ces shvatit. sta je film. ..a sta je torent. uopce, sta je sta.Viš kako si logički nedosljedan. Zato sam te pitala torrente. Ali ne, ono što je na njima nije isto kao kad je Undathor gledao preteče snimanja u pećini.
ma ajde sada..znas, jelda, jelda..znas, a? ..malo znas, jel? : poke, poke:ex anais » wrote:Ne znam ni ko su ni šta su ni jesu li dečki. Ali, ja nisam dio nikakve industrije, scene i ne zanimaju me probitačni ljudi pa se nisam ni informirala.
Da, da, uvijek neki revolucionarni filmovi iza kojih se mijenja pogled na svijet i život.
pa bas da je revolucionaran..pa i nije bas, ne znam. mozda je cak i umoran od revolucije..
sta probitacni? di? .. ma sta ti ustvari oces rec?
Ma jepse i ti i oni i film i sve, eno na psihokauču. ;perin bicikl:..a unda » wrote: ma ajde sada..znas, jelda, jelda..znas, a? ..malo znas, jel? : poke, poke:
pa bas da je revolucionaran..pa i nije bas, ne znam. mozda je cak i umoran od revolucije..![]()
sta probitacni? di? .. ma sta ti ustvari oces rec?![]()
sta na psio kaucu...
..aaa, koen? super bi bilo
..ic na taj koncert, napokon se malo posteno naspavat.. 
Ti si zao...a unda » wrote:
sta na psio kaucu...
..aaa, koen? super bi bilo..ic na taj koncert, napokon se malo posteno naspavat..
..zasto sam zao? jel zato jer..
..evo, sori, gotovo je, sad me uvatilo i ne mogu stat..
..Zadnji put sam kupila Tamiflu umjesto karte za njega...a unda » wrote: ..zasto sam zao? jel zato jer....evo, sori, gotovo je, sad me uvatilo i ne mogu stat..
![]()
..
To je bio vrhunac moje hipohondrije.
A ništa, neka ga. Neka se drugi raduju.
nije istina. ti ustvari nisi htjela ic na taj koncert. aj sad malo stani na jednu nogu, a ruku drzi na glavi kao da ces stavit sesir i malo razmisli, pas vidit da je to tako..ex anais » wrote:
Zadnji put sam kupila Tamiflu umjesto karte za njega.
To je bio vrhunac moje hipohondrije.![]()
![]()
A ništa, neka ga. Neka se drugi raduju.
Po toj logici, mnogo toga ja nisam htjela. Osim leć i spavat...a unda » wrote: nije istina. ti ustvari nisi htjela ic na taj koncert. aj sad malo stani na jednu nogu, a drugu drzi na glavi kao da ces stavit sesir i malo razmisli, pas vidit da je to tako..
Ovo je valjda post-uspjeh blues. Uvijek dođe.
pa da, nego kako..ex anais » wrote:
Po toj logici, mnogo toga ja nisam htjela. Osim leć i spavat.![]()
Ovo je valjda post-uspjeh blues. Uvijek dođe.
postispitna depra?
nije to dobro. ima jos ispita. nemoj razmisljat, nego uci. kad diplomiras onda, brate, padaj u bluzove kolko os..
Znam da nije dobro. analize i sinteze, jebo ih više. Kako se odmarati, a ne potonuti...a unda » wrote: postispitna depra?![]()
nije to dobro. ima jos ispita. nemoj razmisljat, nego uci. kad diplomiras onda, brate, padaj u bluzove kolko os..
Bojim se onda bome dubine tog bluza.
pa nemoj se onda odmarat.ex anais » wrote:
Znam da nije dobro. analize i sinteze, jebo ih više. Kako se odmarati, a ne potonuti.![]()
Bojim se onda bome dubine tog bluza.
vis, ko ja..ne znam di cu prije, zato idjen sad negdje.
A nije ni to pametno, kažem ti, ako se ne odmaram, šta bi tek onda bilo poslije. Bolje ovako, mic po mic se mrcvarit.
Ajd ti svojim poslom, dosta smo natrkeljali. Ako se Zec dovatila produžnog, najebo si.
I eno je. Sad će sve nastavke pročitat.
-
- Information
-