Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 25 Feb 2013, 11:39

BoDerek » wrote: ajme odlična ideja unda. :jumping: :jumping: :jumping: :jumping:
:rofl: :rofl:

:jumping: za undu :zubo:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 25 Feb 2013, 11:42

ex anais » wrote:

:jumping: za undu :zubo:
ok, ok..vidices ti ko ti ustvari zeli dobro. bo te oce na psio kauc odvuc ili na topik..mi ponosno neudane. . :kava:

:raspa:
Bara huda

Post 25 Feb 2013, 11:45

Nemas se ti sad sta puno mislit.
Plan imas i radi se po planu dalje, dakle oba ce past do kraja ozujka ( eng i market) a talijanski treba izjeba....rijest dok je jos topal. Steta bi bilo sad pustit da para propadne kad je ferata vec krenula. :D
Eks

Post 25 Feb 2013, 11:53

Bara huda » wrote:Nemas se ti sad sta puno mislit.
Plan imas i radi se po planu dalje, dakle oba ce past do kraja ozujka ( eng i market) a talijanski treba izjeba....rijest dok je jos topal. Steta bi bilo sad pustit da para propadne kad je ferata vec krenula. :D
Al nisam sigurna što trebam. :brukica: Bemu. :tuzni: Opet me pitala kako to da sam pisala krivi ispit. :facepalm:

Mislim, znam iz čega trebam učit, tj. znat ću kad odem u kopirnicu, al ne znam jesu to dva kolokvija il jedan. :misli:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 25 Feb 2013, 11:59

ex anais » wrote:
Al nisam sigurna što trebam. :brukica: Bemu. :tuzni: Opet me pitala kako to da sam pisala krivi ispit. :facepalm:

Mislim, znam iz čega trebam učit, tj. znat ću kad odem u kopirnicu, al ne znam jesu to dva kolokvija il jedan. :misli:
Odi ponovo jedan dan kod nje i raspitaj se još jednom šta i kako možeš dalje.

Reci da si bila pod stresom i sva zbunjena pa nisi 1. put dobro čula šta ti hoće reći...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eks

Post 25 Feb 2013, 12:02

Euklid » wrote: Odi ponovo jedan dan kod nje i raspitaj se još jednom šta i kako možeš dalje.

Reci da si bila pod stresom i sva zbunjena pa nisi 1. put dobro čula šta ti hoće reći...
Bila sam je ja odma pitala da mogu doć na konzultacije pa je rekla da mi može odma reć. Oni sad nemaju konzultacije dok traju rokovi, ali trebali bi imat početkom trećeg, da.

E da, sad gledam, to je jedan kolokvij onda :misli: piše za treću godinu 6.3, ali je bila rekla da su joj rekli da mora nešto odgoditi. Koja zbrka. :zvrko:
Beau

Post 25 Feb 2013, 12:03

..a unda » wrote: ok, ok..vidices ti ko ti ustvari zeli dobro. bo te oce na psio kauc odvuc ili na topik..mi ponosno neudane. . :kava:

E, a na kakav bi je ti kauč odvuka magarče i konjino!! :)

I na kakav topik? Biće onaj sramotan i lažan na ŽK-u :kava:
Eks

Post 25 Feb 2013, 12:04

..a unda » wrote: ok, ok..vidices ti ko ti ustvari zeli dobro. bo te oce na psio kauc odvuc ili na topik..mi ponosno neudane. . :kava:

Tek sad ovo vidim. A di me ti oš odvuć? :kokice: ;poke poke, accompagnare, poke:
Eks

Post 25 Feb 2013, 12:09

Zakuha pa utekne, po običaju. :ne zna: :zubo:

Soba mi je kao da je bomba pala na nju. Sjetih se sad kad smo čitali ili nam je profesorica pričala, na satu hrvatskog u osnovnoj o jednoj djevojci što se samo šminkala, a soba joj je bila ovaka ka moja i o nekoj urednoj, mislim da je poanta bila koju je bolje ženit il tako nešto. :misli:
Moram navuć zastor da ne vidim prašinu. :kava:
Bara huda

Post 25 Feb 2013, 12:10

ex anais » wrote:
Bila sam je ja odma pitala da mogu doć na konzultacije pa je rekla da mi može odma reć. Oni sad nemaju konzultacije dok traju rokovi, ali trebali bi imat početkom trećeg, da.

E da, sad gledam, to je jedan kolokvij onda :misli: piše za treću godinu 6.3, ali je bila rekla da su joj rekli da mora nešto odgoditi. Koja zbrka. :zvrko:
Imas li mogucnost slusanja ispita kad drugi odgovaraju?
Da odes na to?
Slusas i ucis, cujes i neka trik pitanja ako ima a usput je pitas na kraju sta ti nije jasno.
I pokazujes interes. :D
Eks

Post 25 Feb 2013, 12:12

Bara huda » wrote: Imas li mogucnost slusanja ispita kad drugi odgovaraju?
Da odes na to?
Slusas i ucis, cujes i neka trik pitanja ako ima a usput je pitas na kraju sta ti nije jasno.
I pokazujes interes. :D
To je pismeni. Srećom, očito raspoređen po godinama. Da ne pišem opet petu il drugu. :rofl:
Ali očito nisu točni datumi.
A šta ću naučit od bolonjaca, jadna im majka, guštala sam kad sam skužila da kurca ne znaju, unatoč seminarima, vježbama i svim prisilama. Lik veli da ne zna beknut talijanski prije nego smo ušli, peta godina :S :giggle: :zubo:
Zla sam. Ali oni nas tako uvijek gledaju pa eto. :E

a usmeni im je ;fanfare:- reći par riječi o sebi na talijanskom :S :S zadnja godina. :S
Eks

Post 25 Feb 2013, 12:15

Ok, šalu na stranu, samo prva i druga godina se odgađaju, upravo je stavila na web. Četvrta je 5.3. To je fakin prerano.
Sat ni ne piše, nego "u terminima nastave" ma što to značilo. Valjda za vrijeme predavanja. :misli:
A i kako je zamislila to s prijavama? Tajništvo ne dozvoljava prijave samo tako nego po grupama- stari studenti, bolonjci, apsolventi... :misli:
Bara huda

Post 25 Feb 2013, 12:17

ex anais » wrote:Zakuha pa utekne, po običaju. :ne zna: :zubo:
Ja mislim da je isa trazit pogodnog zenika, da bar o tome ne moras mislit.
Sace on, tek sto nije, on to obavi lakse nego ocisti sokovnik. :D
Soba mi je kao da je bomba pala na nju. Sjetih se sad kad smo čitali ili nam je profesorica pričala, na satu hrvatskog u osnovnoj o jednoj djevojci što se samo šminkala, a soba joj je bila ovaka ka moja i o nekoj urednoj, mislim da je poanta bila koju je bolje ženit il tako nešto. :misli:
Moram navuć zastor da ne vidim prašinu. :kava:
Bolje zenit onu sa navucenim zastorima u pol bijela dana.
Jerbo se mislis...ko zna sta se sad dogadja u sobi. :D

Muskom, osim ako nije alergican na prasinu, vise smeta ako se uvati paucina negdi nego ako se dize prasina za dobrim pastuhom.
Bara huda

Post 25 Feb 2013, 12:27

ex anais » wrote:Ok, šalu na stranu, samo prva i druga godina se odgađaju, upravo je stavila na web. Četvrta je 5.3. To je fakin prerano.
Sat ni ne piše, nego "u terminima nastave" ma što to značilo. Valjda za vrijeme predavanja. :misli:
A i kako je zamislila to s prijavama? Tajništvo ne dozvoljava prijave samo tako nego po grupama- stari studenti, bolonjci, apsolventi... :misli:
Nije prerano, ne opravdavaj se tako nemusto. :rolleyes:

Sad si u djiru, maltene mislis na tal. Steta to propustit.
Uostalom, ionako znas vise od onih sta su peta, profa ce bit milostiva vec i radi toga sto ne mora slusat one druge. :D
A koliko berem, i gradiva ti je dala manje nego sta bi imala inace.
Zamisli da si skroz gotova sa talijanskim....pa kad se uzivis, oda samo deri u tom smjeru.
Mozes to i znas da mozes, ne sad sjest i kontemplirat o smislu i bitku.

Tehnikalije ne kuzim, to cu ostavit tebi. :D
Eks

Post 25 Feb 2013, 12:29

Hm.. mozgam.

Meanwhile, nije mi dala prijavnicu da se potpišem da prihvaćam ocjenu nego je nešto sebi zapisala u bilježnicu. Koliko se sjećam, svi to daju, kako kasnije kad se vade te prijavnice? :ne zna:
Niš mi nije jasno, ali ništa.
karambol

Post 25 Feb 2013, 12:31

ex anais » wrote:Hm.. mozgam.

Meanwhile, nije mi dala prijavnicu da se potpišem da prihvaćam ocjenu nego je nešto sebi zapisala u bilježnicu. Koliko se sjećam, svi to daju, kako kasnije kad se vade te prijavnice? :ne zna:
Niš mi nije jasno, ali ništa.

aupišku...evo drame na vidiku...
:zubo:

Koji kiki oskari i akcijski filmovi, napeta štiva... ovo je ultra turbo glx twin spark quattro napeto... :raspa:
Euklid
old school

Post 25 Feb 2013, 12:37

Ako ova smotana ex završi taj faks, onda zbilja treba ukinut visoko školstvo u Hrvatskoj :gaah:
Eks

Post 25 Feb 2013, 12:37

karambol » wrote:

aupišku...evo drame na vidiku...
:zubo:

Koji kiki oskari i akcijski filmovi, napeta štiva... ovo je ultra turbo glx twin spark quattro napeto... :raspa:
:rofl:

A šta ću, vidjet ću kad budem polagala četvrtu.

Ne znam šta ću, sva sam zbrkana sad. :facepalm: :rofl:

Euklide, :azdaja:

Neću se više Avi rugat. :tuzni:
Eks

Post 25 Feb 2013, 12:41

Jedino da ako izađem na kolokvij joj donesem bjanko prijavnicu, ali nisam sigurna da je to po zakonu ok, kako će mi upisat datum prije roka za stare studente.. I onda da je pitam što je bilo s ovom prijavnicom. :ne zna:
karambol

Post 25 Feb 2013, 12:46

ex anais » wrote:Jedino da ako izađem na kolokvij joj donesem bjanko prijavnicu, ali nisam sigurna da je to po zakonu ok, kako će mi upisat datum prije roka za stare studente.. I onda da je pitam što je bilo s ovom prijavnicom. :ne zna:
Možda...da, mhm...zapravo nemam savjet... :D

Pričekat ću da se Zec probudi iz dnevnog drijemeža. Siguran sam da će ti ona znat reć što i kako... :zubo:
:kokice:
Euklid
old school

Post 25 Feb 2013, 12:48

ex anais » wrote:Jedino da ako izađem na kolokvij joj donesem bjanko prijavnicu, ali nisam sigurna da je to po zakonu ok, kako će mi upisat datum prije roka za stare studente.. I onda da je pitam što je bilo s ovom prijavnicom. :ne zna:
Isuse, ova nit zna šta polaže, nit koju godinu, nit šta se radi s prijavnicama, nit jel kolokvij ili ispit, jel jedan dio ili dva, ni koji rječnik treba, nit koje knjige. Ništa ona ne zna.
Al eto, završila bi ona faks... :S

Pa di toga ima?

:giggle:
Eks

Post 25 Feb 2013, 12:53

karambol » wrote:
Možda...da, mhm...zapravo nemam savjet... :D

Pričekat ću da se Zec probudi iz dnevnog drijemeža. Siguran sam da će ti ona znat reć što i kako... :zubo:
:kokice:
Zec će popizdit sa mnom, od birotehničarke do ... bolje da šutim. :giggle:
Euklid wrote:
Isuse, ova nit zna šta polaže, nit koju godinu, nit šta se radi s prijavnicama, nit jel kolokvij ili ispit, jel jedan dio ili dva, ni koji rječnik treba, nit koje knjige. Ništa ona ne zna.
Al eto, završila bi ona faks... :S

Pa di toga ima?

:giggle:

Il modo croato. :raspa: :rofl:
Eks

Post 25 Feb 2013, 12:55

Dva položena kolokvija mogu zamijeniti pismeni ispit.

Erm, ček, jel to znači da bih ja morala kasnije čekati na idući kolokvij? Pa ne isplati mi se to u dva dijela. Bolje da to riješim jednim udarcem i bok. :ne zna:
A i bolje da se ne pačam u tu bolonju, moram kasnije kod nje pisat diplomski, ako se oept osramotim kao s ovim krivim ispitom neće bit dobro. :facepalm:
Eks

Post 25 Feb 2013, 13:10

..a unda » wrote:jebate, salje i admin upozorenja.. :eek:

da ce banat i mene i forum ako ne budem pazio sta pisem.. :eek:
To je za onaj moj prijavljeni post jelda, jelda :cheer: :giggle:

Tek sad čitam zaostatke. :o
  • Information