a ni tiplat s tača jer i to uspavljuje. idem. učit.ne lećKarl Jozef » wrote:
Dešifriram, ... stalkaj Zec.
A ni spavat za stolom, ... jako dobro zaključivanje.
Digoh se da se probudim.
Sad mogu ić.
a ni tiplat s tača jer i to uspavljuje. idem. učit.ne lećKarl Jozef » wrote:
Dešifriram, ... stalkaj Zec.
A ni spavat za stolom, ... jako dobro zaključivanje.
Ja svoje ne namjeravam dijeliti s drugima, to je za tvoju privatnu kolekciju.Euklid » wrote:A kad ce neko otvorit temu SS?
Eh, konformist bio i ostao.Karl Jozef » wrote: Pa ono, ovisi, ne interventni, češće ovi činovnički.
A štaš taj pogled ispod obrva, još ako su i naočale tu, zrnce strogoće i tako to ...Zekoslawa » wrote: Eh, konformist bio i ostao.
Traži, traži pa ćeš naći.Ja baš volim ove interventne. Onda on malo spasi svijet, pa dođe doma, pa ja zadivljena slušam i tako to.Dakako, usto mora biti pametan, obrazovan, kulturan i sve to, jel.
![]()
Pratim i dizem za....lijep, nadaren i obdaren.Zekoslawa » wrote: Eh, konformist bio i ostao.![]()
Ja baš volim ove interventne. Onda on malo spasi svijet, pa dođe doma, pa ja zadivljena slušam i tako to.Dakako, usto mora biti pametan, obrazovan, kulturan i sve to, jel.
![]()
The master.ex anais wrote: rofj . zec![]()
spava mi se. ne valja ucit na krevetu.
baro, koji film?
Kljuse pokorno, ovčurina, Hrvat... A štaš.Karl Jozef » wrote: A štaš taj pogled ispod obrva, još ako su i naočale tu, zrnce strogoće i tako to ...
Pa ne znam, malo sam možda zanjihala bokovima i prošla rukom kroz kosu dok sam prolazila pored njih.
Traži, traži pa ćeš naći.:agrokomerc:
Pa ono, bilo bi poželjno ako mogu i to dobiti.Bara huda wrote: Pratim i dizem za....lijep, nadaren i obdaren.![]()
Dobro da te nisu uhitili.Zekoslawa » wrote:Pa ne znam, malo sam možda zanjihala bokovima i prošla rukom kroz kosu dok sam prolazila pored njih.![]()
Niti jednu.Bara huda » wrote:Karl, ja nisam previse upoznata sa tvojim likom i djelom na trkelju, paris ka da vise djelujes iz sjene, ali koje bi ti karakteristike ispunjavao od ovih nabrojenih do sada?
Nije utakmica tema nego interventni policajci.ex anais » wrote:Kakva utakmica, što?
Dinamo i Hajduk tj. Hajduk i Dinamo su trebali igrati ali pala kiša pa su odgodili.ex anais » wrote:Kakva utakmica, što?
Ajde, bit ćeš jednom obrazovan.Karl Jozef » wrote: Niti jednu.![]()
![]()
Niti: obrazovan, pametan, kulturan, bogat ...Od uniformi imam samo maramu od izviđača.
Sviđa mi se ovo o djelovanju iz sjene.
Totalno sam nezaintersirana za muškarce.Bara huda wrote: Nije utakmica tema nego interventni policajci.
Cini mi se da ti previse ucenja ne cini dobro.![]()
Ah... zadnje što sam gledala je bilo prvenstvo dvije i šeste ili sedme...Karl Jozef wrote: Dinamo i Hajduk tj. Hajduk i Dinamo su trebali igrati ali pala kiša pa su odgodili.![]()
A dobro, od neceg se mora pocet gradit image pa cemo od marame kad nema od cega drugog.Karl Jozef » wrote: Niti jednu.![]()
![]()
Niti: obrazovan, pametan, kulturan, bogat ...Od uniformi imam samo maramu od izviđača.
Sviđa mi se ovo o djelovanju iz sjene.
Zamislila sam Karla s maramom.Bara huda » wrote: A dobro, od neceg se mora pocet gradit image pa cemo od marame kad nema od cega drugog.
Da bar imas kakvu pancirku ili orlovski nos, pogled, obrve , bilo bi lakse ali sta se sad moze, valja improvizirat.
Znas vjesto vezat cvorove? Mozda bi to mogli iskoristit za one zainteresirane za vezivanje, a?
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 0 guests