Ovo sve dobro, ali položila ispit... Ne znam, ne znam, ne mogu ti garantirati da ćeš se uklopiti.
Nije ti proslijedio? saću mu ić reći koju.Karl Jozef wrote: Jesu li mu prijetnje uspjele?![]()
Ovo sve dobro, ali položila ispit... Ne znam, ne znam, ne mogu ti garantirati da ćeš se uklopiti.
Nije ti proslijedio? saću mu ić reći koju.Karl Jozef wrote: Jesu li mu prijetnje uspjele?![]()
Oooo, grešaka kol'ko želišZekoslawa » wrote: Dobro, sad nam reci koju ti grešku imaš? Jesi vječni student, nezaposlena, nejebičarka, noćna ptica... Daj, moraš nešto imati, ajde.
Ujme, ova je naša.Blesava » wrote:
Oooo, grešaka kol'ko želiš![]()
Nisam, dosuše, student... ovo je poststudiranje![]()
Imam usrani posao kojeg pokušavam promjeniti od dana potpisivanja ugovora o radu.
Imam puno želja, a malo vremena...
Jebe me pravopis (have mercy)... i tako...
Jel dosta za prvi put?
OK...neću više polagatiZekoslawa » wrote:
Ovo sve dobro, ali položila ispit... Ne znam, ne znam, ne mogu ti garantirati da ćeš se uklopiti.![]()
NaraFskiZekoslawa » wrote: Dobro je, sad se fino opusti, skini papuče (noge ne smrde, jel tako?),
Done. Čekam daljnje uputeDigni noge i pošalji slike sisa Karlu i Euklidu.
E, vako sad. To je, znači, za pet dana. Ako mi zajedno s tobom ne prođemo pola gradiva, to ti je ko da se nije ni dogodilo.
Ti mi, koliko sam shvatila, možeš lektoriratZekoslawa » wrote: E, vako sad. To je, znači, za pet dana. Ako mi zajedno s tobom ne prođemo pola gradiva, to ti je ko da se nije ni dogodilo.![]()
Tako je, tako je. Lektoriram, prevodim, volonterski i za pare. Stojim na usluzi, dakle, i toliko mi je dosadno u životu da jedva čekam da nešto radim.Blesava » wrote:
Ti mi, koliko sam shvatila, možeš lektorirat![]()
Tako prođeš gradivo i poslije budeš jaaaako muuudra![]()
A ja se okitim tuđim perjem... Mislim, Karl je prije spominjao 'perje'![]()
OK, priznajem da nisam pratila, ali - I'll keep in mindZekoslawa » wrote: Tako je, tako je. Lektoriram, prevodim, volonterski i za pare. Stojim na usluzi, dakle, i toliko mi je dosadno u životu da jedva čekam da nešto radim.![]()
Pusti, djeca...Karlito, pokati, nije valjda da ne znaš šta je OOUR. Ah...
Probala Citrofit (ekstrakt sjemenki grejpa)?ex anais » wrote:Mislim da mi je zlo od propolisa.
Oooo, ima...ex anais » wrote:
Jednom sam ga tražila pa ga baš tad nisu imali, sve pokupovali, pa sam odustala, a i čula sam da ima užasan okus.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests