Tu i tamo se sjetim.Karl Jozef » wrote: Jel' radiš ti kakav backup Zeko? Makar onoga što ti je važno.
Ne volim uspomene, šta da kažem.
Tu i tamo se sjetim.Karl Jozef » wrote: Jel' radiš ti kakav backup Zeko? Makar onoga što ti je važno.
Ne mislim sve, nego nešto što ti je drago s faksa a i to što ti nije drago, vjerojatno isto s faksa
Muči, i budi sretna da je imaš gdje uštekat.
Njega muči alergija na sve što se treba samo otrest.Zekoslawa » wrote:Kokodak.![]()
To si dobila alergiju na papir iz fotokopirnice, ko zna kad si zadnji put imala kontakt s tim. A i knjige si izvadila iz prašine, možda je to. Na koncu, možda je i konjuktivitis.![]()
Tebe, Karlito, muči alergija na perje? Ah, ko svako blijedo aristokratsko muško dijete.![]()
Zekoslawa » wrote: Muči, i budi sretna da je imaš gdje uštekat.
A ne znam. Kao malog mučile me alergije al' tamo negdje od početka srednje skoro nisam ni išao liječniku tako da baš i ne znam više, morao bih se izložiti kakvim alergenima.Zekoslawa » wrote: Tebe, Karlito, muči alergija na perje? Ah, ko svako blijedo aristokratsko muško dijete.![]()
Normalno je ako u mraku vidiš da malkoc zazeleni ako nešto iskače iz njega nije normalno a ovo glede kompa to je blicalo od mrežne kartice ili tako nešto.ex anais wrote: Moj prekidač uvijek sijeva. Karl mi je rekao da je to normalno. I da je normalno da mi kućište kompa sijeva po noći. A valjda je. Isto ja gasim ponekad kad idem leć.
Moš tako metnit čep u guzicu, koji ti je vrag.ex anais » wrote:Moram prestat otvarat dušu i dubine jala na internetima.
Pa neću da me svatko čita.Zekoslawa » wrote: Moš tako metnit čep u guzicu, koji ti je vrag.
I ne samo to, nego pogledaj otkad su ti ljudi počeli dolaziti - otkad se ovdje intenzivnije piše, a to znači otkad mi tu jadikujemo. Aj ti meni sad reci kakvi su to ljudi, imaju li oni išta pametnije u životu?ex anais » wrote:
Pa neću da me svatko čita.
znam kako ovo glupo zvuči.![]()
Ali stvarno, nema dva čovjeka nikad ovdje osim nas i onda odjednom sve krcato, šta ja znam tko je to, susjed, ujak, netko. A i da nije, neću da me random pipl čitaju. Fak of.Tamo se nisam ispovijedala, šta će sad ovo postat fhr.
Evo...jel smijem ja čitat'?ex anais » wrote: Pa neću da me svatko čita.
znam kako ovo glupo zvuči.![]()
Ali stvarno, nema dva čovjeka nikad ovdje osim nas i onda odjednom sve krcato, šta ja znam tko je to, susjed, ujak, netko. A i da nije, neću da me random pipl čitaju. Fak of.Tamo se nisam ispovijedala, šta će sad ovo postat fhr.
Zekoslawa » wrote: I ne samo to, nego pogledaj otkad su ti ljudi počeli dolaziti - otkad se ovdje intenzivnije piše, a to znači otkad mi tu jadikujemo. Aj ti meni sad reci kakvi su to ljudi, imaju li oni išta pametnije u životu?
Besplatni tečaj talijanskog se ne odbija.Zekoslawa » wrote: I ne samo to, nego pogledaj otkad su ti ljudi počeli dolaziti - otkad se ovdje intenzivnije piše, a to znači otkad mi tu jadikujemo. Aj ti meni sad reci kakvi su to ljudi, imaju li oni išta pametnije u životu?
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests