Je. I iza ćaskuna počesto dođe konjo.
Čekajte sad, idem malo obrađivati mater i zdvajati nad sudbom kletom dok mi ne kaže da ga odnesem popraviti, pa costi quel che costi, štono bi rekla ex jednog dana.
Je. I iza ćaskuna počesto dođe konjo.
ma kakvi..cita se..cukun.
Il cellulario deve riparasi!Zekoslawa » wrote: Je. I iza ćaskuna počesto dođe konjo.
Čekajte sad, idem malo obrađivati mater i zdvajati nad sudbom kletom dok mi ne kaže da ga odnesem popraviti, pa costi quel che costi, štono bi rekla ex jednog dana.
A i ti si tu. Aj, onda ću sad reć, troje vas je, to je dovoljno za jadanje...a unda » wrote: ma kakvi..cita se..cukun.
pa ako je proslo jednom, zasto ne bi proslo i drugi put? :kokiceex anais » wrote:
A i ti si tu. Aj, onda ću sad reć, troje vas je, to je dovoljno za jadanje.
Šta kad malo uljepšaš istinu o položenim ispitima, a moraš dat pare za semestar i objasnit da neš baš sutra završit?A već si jednom uljepšavao i otkrilo se.
Pa ne mogu priznat, jesi lud?? Jel mogu razvuć diplomski kao na tri mjeseca, ono, ok, dala ja sve, samo eto moram pisat diplomski do srpnja...a unda » wrote: pa ako je proslo jednom, zasto ne bi proslo i drugi put? :kokice
ok, ovaj put je semestar malo poskupio. mislim, kad vec pitas..
Nije loše, nije loše.Karl Jozef » wrote:Reci da su donijeli odluku da moraš pisati na talijanskom pa moraš dodatno taj talijanski učiti.
A imaš ti to.ex anais » wrote: Ali šta ću sa savješću?
Često je anestezirana, ali tu i tamo se probudi iz narkoze.Karl Jozef » wrote: A imaš ti to.Bilo kako bilo, postoje ljudi specijalizirani za reparaciju savjesti.
Pa tu bi prevladao koncept manjeg zla. Jer ovo je na neki način i je borba za opstanak pa je dopušteno.
E i ova verzija je dobra.Zekoslawa » wrote: I nema tu nikakvih plaćanja semestara. Reci da naručuješ knjige za diplomski iz inozemstva i da to košta.
zasto ne mos priznat? pa priznaj da je to sbog njih, faksa, zakona nekih novih, bolonje, irana..oni su nesto promijenili i zabucali.ex anais » wrote:
Pa ne mogu priznat, jesi lud?? Jel mogu razvuć diplomski kao na tri mjeseca, ono, ok, dala ja sve, samo eto moram pisat diplomski do srpnja.Samo en znam jel se onda plaća cijeli semestar ako ostane samo diplomski.
Nije poskupio, jebemti.
pa si se sad nasla za pitat savjest? zaboravi to, kasno je..savjest ti je vec nekoliko puta preprodana, sad ti je i onako svejedno.ex anais » wrote: Ali šta ću sa savješću?
..ili se dodatno placa automatska verifikacija diplome u skladu sa standardima eu.Zekoslawa » wrote:Počeo je nuditi okolo odrješenje grijeha.
Kako ti se da lagati, ćerce?Eto, i zato sam ja požurila s faksom-da se ne moram baviti takvim pizdarijama u životu.
I nema tu nikakvih plaćanja semestara. Reci da naručuješ knjige za diplomski iz inozemstva i da to košta.
pa onda nema problema ako ce tad pare. kazi..nemojte me nista pitat, treba platit semestar, nije mi ni do cega..ex anais » wrote:ma dat ce pare al mene muci sto lazem da su ovo zadnjqi i kugjgs kako rec da mi je
osta samo dipl a platit semestjr i dipl. drugo,sta ako me uvati u lazí
rofk al kako cu tolko lagat sad. gah...a unda » wrote: pa onda nema problema ako ce tad pare. kazi..nemojte me nista pitat, treba platit semestar, nije mi ni do cega..![]()
rofk, pa ko i dosad. gah.ex anais » wrote: rofk al kako cu tolko lagat sad. gah.
Nije mi ništa stigloZekoslawa » wrote:Nesrićo, poslala sam ti ono nešto na mejl.
Euklid » wrote: Nije mi ništa stiglo
Jel' radiš ti kakav backup Zeko? Makar onoga što ti je važno.Zekoslawa » wrote: Dobro dok imam s čega trkeljati, neće ni ovi laptop još dugo, a on mi je sve šta imam u životu.
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot] and 0 guests