'Bolje nesto iz necega nego nista iz nicega'
Ili...'prokletstvo, ovaj zid je gladak poput glatkog zida'
I di smo sad? Zec, kako da ti dostavim novi produzi. Sjajan. Njemacki, jok kina i vijetnam....
Nisu to šarafi, to neke dvije metalne točke. Ne miču se ni gore-dolje, ni naprijed-nazad.Karl Jozef » wrote: Na prvoj slici od Zeca vidi se da su neka dva šarafa unutra.![]()
Jel' se ti daju odšarafiti Zec?
Ja vjerujem da je eventualno rješenje u gurkanju ovog metala u sredini.
ma nisu to sarafi. to su mislim oni kontakti di se spajaju oni klik klak.Karl Jozef » wrote: Na prvoj slici od Zeca vidi se da su neka dva šarafa unutra.![]()
Jel' se ti daju odšarafiti Zec?
Ja vjerujem da je eventualno rješenje u gurkanju ovog metala u sredini.
Pa koliko može doteći kabel?karambol » wrote:Da citiram ekipu iz TNT grupe....
'Bolje nesto iz necega nego nista iz nicega'
Ili...'prokletstvo, ovaj zid je gladak poput glatkog zida'
I di smo sad? Zec, kako da ti dostavim novi produzi. Sjajan. Njemacki, jok kina i vijetnam....
A ova metalna "crta" u sredini i na rubu nasuprot tim točkama. Meni se čini da prekidač stisne tu metalnu crtu u sredini i povuče van ovu nasuprot tim šarafima.Zekoslawa » wrote: Nisu to šarafi, to neke dvije metalne točke. Ne miču se ni gore-dolje, ni naprijed-nazad.
e, nemoj silom..karambol » wrote:Uzmi veci cekic.
Zekoslawa » wrote: Pa koliko može doteći kabel?
ono, za svakakvo barenje sam cuo..pice, vecera, prijevoz autom, euklidovim motorom..ali da neko nudi, zica, bari na produzni kabel, to jos nisam cuo..karambol » wrote:..
Vidi dolje undin post.karambol » wrote:
Staznamja??
Nemam pojma ni sto si ovo slikala. Koji se jarac to rasuo?
Pisete brze nego sto stignem citat'...
Imam kablova, atenskih, produznih, skart i drzim i tanjur za kotlovinu....
najvjerojatnije je na dvije one plastike koje se rasire kad se stavi unutra i blokiraju da ne ide van. ja bi to nozon, na polugu, pa neka puknu te nogice, i onako je razbijen prekidac.Zekoslawa » wrote:ovo crno bi išlo van da ga ja znam izvadit.
E. I jos sirim ponudu na garazni asortiman zeljezne, elektronicke i ugostiteljske opreme i dijelova.....a unda » wrote: ono, za svakakvo barenje sam cuo..pice, vecera, prijevoz autom, euklidovim motorom..ali da neko nudi, zica, bari na prodiznui kabel, to jos nisam cuo..
Je, miče se ka da će svaki tren van, ali kad dođem pred sam kraj da će izletit, mene strah to polomit. Ne mogu ja to, nemam srca...a unda » wrote: najvjerojatnije je na dvije one plastike koje se rasire kad se stavi unutra i blokiraju da ne ide van. ja bi to nozon, na polugu, pa neka puknu te nogice, i onako je razbijen prekidac.![]()
onda spojis te dvije zice i dalje po proceduri, traka, zalipit..
Zekoslawa » wrote:Okej, odustajem. :tare znoj sa čela:
Ne može, ne znam izvući ovo crno, a može se izvući.![]()
E, ali znam šta ću ja s njim. Poklonit ću ga ćaći. On će biti presretan da se ima čime zabavljati, taj kvari samo da bi popravljao.
Mogli bi mi, sutra, pomoci otkriti postoji li adapter za činč 3 u 1 te, ako postoji kako ga nabaviti, kupiti ili sastaviti s manikircajgom na kuhinjskom stolu...Zekoslawa » wrote:A sutra ćemo pričati o SCART-u koji se stalno miče, pa ga moram namjestiti i zalijepiti da se ne pomakne jer inače ode slika. Srećom, ne gledam TV. :zubo.
adapter? jel ovako nesto ili bas adapter?karambol » wrote:
Mogli bi mi, sutra, pomoci otkriti postoji li adapter za činč 3 u 1 te, ako postoji kako ga nabaviti, kupiti ili sastaviti s manikircajgom na kuhinjskom stolu...
Misliš 4 600? Koji je danas, 23.? Imamo još dva dana da nakupimo 5000. Nek se zna da smo kroz veljaču, najkraći mjesec, ujedno i mjesec zimskih rokova skupili 5000 postova.Karl Jozef » wrote:Već smo skupili 6400 postova.Skoro pa će trebati nova tema. Ja planirao da će prekonekoliko ljudi biti diplomirano do kraja ove teme.
Da to - koje oko za detalje.Zekoslawa » wrote: Misliš 4 600?
Ako ex ima koji ispit ti odlučiš šetat po stanu, ... bit će.Koji je danas, 23.? Imamo još dva dana da nakupimo 5000. Nek se zna da smo kroz veljaču, najkraći mjesec, ujedno i mjesec zimskih rokova skupili 5000 postova.![]()
A ono baš je tako.Ali vas dvoje, vječni studenti usred veljače? Strahota!
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests