Ako je tvoj dlan koji drzi ove neke plasticne bube za odlozit u garbidz...
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
A ček, aj, pokušat ću to nekako uslikati, al čisto sumnjam da će se vidjeti, presitno je...a unda » wrote: sve si slike dala, noktiju, svega, al di su slike tih vida?
ma je, di si taj nasla, nemoguce da je ta glava. to mora bit krizna. jel ti slucajno nosis cvike za vid?Zekoslawa » wrote:![]()
Znala sam da će tražit slike vida. Ali nije nijedna od ovih.![]()
Najbliže je drugom u drugom redu, odnosno drugom u zadnjem redu. Tj. ovo ima tri ta ureza, zareza, kajgod. I nije China, zato mi ga i je žao. Ne uštekavam grijanje u China produžne, ovaj mi je služio za to jer je kao malo pristojniji.
i di su te buze? s donje strane..di..na kantunima, po sredini, di?
ma samo me zanima di su, ne kakve su. u najgorem slucaju ozmes dobar cekic, razbijes, prespojis i, naravno, zalipis trakom..Zekoslawa » wrote: A ček, aj, pokušat ću to nekako uslikati, al čisto sumnjam da će se vidjeti, presitno je.
Takav imam ja kakav je tebi puknuo. Dole se ne može odšarafiti, ravno je. Makar ne normalnim kacavidama. 
A ovaj metal u sredini tog crnog jel ide naprijed nazad, gore dolje tako nešto? Nešto sigurno vrti/stišće taj prekidač u tom otvoru po rubovima otvora, ...
A ovaj metal u sredini tog crnog jel ide naprijed nazad, gore dolje tako nešto? Nešto sigurno vrti/stišće taj prekidač u tom otvoru po rubovima otvora, ...
karambol » wrote:aupisku....vidio sam slike, ali ono sto sam prijetio je da ti je linija zivota jaaaako dugacka...
Ako je tvoj dlan koji drzi ove neke plasticne bube za odlozit u garbidz...
Pa nisam te pitala da gataš.
Pa onaj drugi u zadnjem redu ima dvi rupe, ovaj ima takve tri. Znači sa strane je kao malo zarezano, puta tri...a unda wrote: ma je, di si taj nasla, nemoguce da je ta glava. to mora bit krizna. jel ti slucajno nosis cvike za vid?
i di su te buze? s donje strane..di..na kantunima, po sredini, di?
Aha, to...a unda » wrote: ma samo me zanima di su, ne kakve su. u najgorem slucaju ozmes dobar cekic, razbijes, prespojis i, naravno, zalipis trakom..
Pa ispod, s donje strane.
ma sve je to otpalo. ustvari, osim kucista prekidaca. mozda se on moze izvadit vani zajedno sa zicama. ako se moze, e onda je nas..Karl Jozef » wrote:Takav imam ja kakav je tebi puknuo. Dole se ne može odšarafiti, ravno je.
Ništa se živo ne može pomaknuti.Karl Jozef » wrote:Takav imam ja kakav je tebi puknuo. Dole se ne može odšarafiti, ravno je. Makar ne normalnim kacavidama.
Ja mislim da je taj prekidač tu bio suvišan.
ja isto mislim, i onako ti je uvijek bio upaljen, jel tako.
Nije, lipo bih ga ugasila kad idem leći...a unda » wrote: ja isto mislim, i onako ti je uvijek bio upaljen, jel tako.
Četiri u kantunima, dva po sredini. Dug je produžni, od pet utičnica...a unda » wrote: di su ta dva sta nisu cetiri?
a morat ces onda uzet novi ili ic u cipoteku, kupit za par kuna prekidac, udrit cekicem tu kutiju, spojit prekidac i zalipit onda kutiju trakom.Zekoslawa » wrote: Nije, lipo bih ga ugasila kad idem leći.
Čeprkam po svom, ne ide van to crno osim ako ne potrgam a kako se navirujem vidim da okretanjem povlači nekakvu polugicu u sredini...a unda » wrote: ma sve je to otpalo. ustvari, osim kucista prekidaca. mozda se on moze izvadit vani zajedno sa zicama. ako se moze, e onda je nas..![]()
..a unda » wrote: a morat ces onda uzet novi ili ic u cipoteku, kupit za par kuna prekidac, udrit cekicem tu kutiju, spojit prekidac i zalipit onda kutiju trakom.
A bija mi je drag.
Zapravo, sad mene više muči to šta sam ga se ja namečila popravit.
Razina testosterona porasla. Pazi na brke.Zekoslawa » wrote: Zapravo, sad mene više muči to šta sam ga se ja namečila popravit.
a ne znam. ko zna sta je to, svasta ima. a mozda je ono, zakovan nekako, pa se i ne da odvidat.Zekoslawa » wrote: Četiri u kantunima, dva po sredini. Dug je produžni, od pet utičnica.
pa ako nema nikakvog vijka da ga drzi, onda malo nozem i izleti on vani..ono, na bajonet je.Karl Jozef » wrote: Čeprkam po svom, ne ide van to crno osim ako ne potrgam a kako se navirujem vidim da okretanjem povlači nekakvu polugicu u sredini.
posteno.Zekoslawa » wrote:Jepite se, umalo sam sad polomila nokte i turpiju za nokte pokušavajući tu nešto gurati, ali ništa ne ide i sad definitivno odustajem. Nema ništa od njega, ostavit ću ga za uspomenu.
Na prvoj slici od Zeca vidi se da su neka dva šarafa unutra...a unda » wrote: pa ako nema nikakvog vijka da ga drzi, onda malo nozem i izleti on vani..ono, na bajonet je.
Jel' se ti daju odšarafiti Zec?
Ja vjerujem da je eventualno rješenje u gurkanju ovog metala u sredini.
-
- Information
-