Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 22 Feb 2013, 21:24

Zekoslawa » wrote:Eksačo, ja ti imam primjere CV-a na tal., radili na 3., 4. godini, ne znam ni ja, ali sigurno to imam.
Ajd, šalji, mislim može sutra.

Ma odnesi ti njima to i kemijskom prepravi datum na garanciji. Ja sam to jednom napravila na nekoj uputnici, ali su mi doskočili nekako, ne sjećam se kako. :misli:

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 22 Feb 2013, 21:25

Zekoslawa » wrote: Pa nego, netko od njih će uzeti kantu, a meni dati svoj. Pitanje je samo tko. :raspa:
A onaj tko ide manje po vani pa da mu nije teško nositi. :D
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 21:25

..a unda » wrote: mozda mobitel i radi. daj mu malo vremena. mozda ga stavit punit, neki reset nesto.

kako si mu prekidac produznom odvalila? samo onu plastiku? :kokice:
Ma ne radi, kad ga zatvorim, ugasi se. To je uobičajeno za klizne.

Produžnom sam odvalila sve ikad, iskočili su neki federi i ta plastika i sve. :mama:
Eks

Post 22 Feb 2013, 21:26

Imam jedno jako bitno pitanje.
Ja nikad nisam iznova prepisivala ispite u indeksu, kako su upisani, tako stoje. Na nekima je skroz drugo ime profesora, a ovi drugi su ladno upisivali svoju ocjenu i potpis. Tako je i s jezicima. Jel se to smije? Da ne bi ja položila ispite pa saznala da je to nelegitimno...

I da, isuse, moram naći profesoricu koja ne predaje više na mom faksu da mi ispuni prijavnicu :mama: to je bilo prije sedam godina kad je rekla da dođem sutra jer kad budem diplomirala će se vadit sve prijavnice. Isuse.
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 21:27

Ček, ček, proradio na sekundu. :bliss:
Ili ipak ne. :tuzni:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 22 Feb 2013, 21:27

ex anais » wrote: Undo, nisam čistila plaže.
A ni hotele.
steta. a mogla si imat bogato iskustvo u hotelijerstvu pocevsi od temeljnih hotelijerskih poslova, i u organiziranju ekoloskih akcija kao doprinos komunikaciji gosta i cjelokupnog hrvatskog turizma kroz taj dio u sklopu masterplana turisticke zajednice hrvatske u suradnji s ministarstvom turizma republike hrvatske.

:kokice:
Karlinjo

Post 22 Feb 2013, 21:28

ex anais » wrote:Imam jedno jako bitno pitanje.
Ja nikad nisam iznova prepisivala ispite u indeksu, kako su upisani, tako stoje. Na nekima je skroz drugo ime profesora, a ovi drugi su ladno upisivali svoju ocjenu i potpis. Tako je i s jezicima. Jel se to smije? Da ne bi ja položila ispite pa saznala da je to nelegitimno...

I da, isuse, moram naći profesoricu koja ne predaje više na mom faksu da mi ispuni prijavnicu :mama: to je bilo prije sedam godina kad je rekla da dođem sutra jer kad budem diplomirala će se vadit sve prijavnice. Isuse.
Ovo što su ti drugi nositelji kolegija upisali ocjenu vjerojatno je OK. Nisam baš siguran za ovo ako si položila ispit ali nemaš prijavnicu ... možeš njih kriviti da su izgubili. :o
Zekoslawa

ex anais » wrote:Imam jedno jako bitno pitanje.

O, bit će toga kad budeš prijavljivala diplomski. Meni je falilo pet prijavnica.
I nema to veze šta je drugo ime profesora, nije do tebe.
Eks

..a unda » wrote: steta. a mogla si imat bogato iskustvo u hotelijerstvu pocevsi od temeljnih hotelijerskih poslova, i u organiziranju ekoloskih akcija kao doprinos komunikaciji gosta i cjelokupnog hrvatskog turizma kroz taj dio u sklopu masterplana turisticke zajednice hrvatske u suradnji s ministarstvom turizma republike hrvatske.

:kokice:
Jebote led. :rofl: :rofl: :rofl:

Radila sam na radiju, ali to je bilo kad sam bila mala. :tuzni:
Eks

Post 22 Feb 2013, 21:29

Karl Jozef » wrote: Ovo što su ti drugi nositelji kolegija upisali ocjenu vjerojatno je OK. Nisam baš siguran za ovo ako si položila ispit ali nemaš prijavnicu ... možeš njih kriviti da su izgubili. :o
Ae. To je bilo vrijeme studomata, kasnije su nas otjerali na papire opet.

Zec, što su ti rekli, kako si onda to sredila?
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2013, 21:29

Zekoslawa » wrote:Ček, ček, proradio na sekundu. :bliss:
..smiri se. ne tlaci ga. jel mozda pao ili slicno nesto? mozda su samo kontakti malo prasnjavi. odnesi ga sutra nekom ko popravlja mobitele, mozda samo treba malo propuhat. ako je sta gore, pitaj kolko ce kostat, mozda se sazali, pa odrapi trieset kuna.. :ne zna:
Karlinjo

Post 22 Feb 2013, 21:30

Zekoslawa » wrote:Ček, ček, proradio na sekundu. :bliss:
Jel' proradio onda klizač ili ne? Možda ga stvarno treba resitirati ili tako nešto. Ono unutar njega ima opcija resitiraj sve postavke ili vani neko puce stisneš.

Moj se ako ga neko vrijeme ne gasim krene blesirati i onda ga ugasim, izvadim bateriju na nekoliko minuta, upalim i sve radi ponovno. Ne mora to biti kod tebe uopće ali ono ne košta te pokušati. :D
Eks

Post 22 Feb 2013, 21:31

Moj zadnji mobitel je bio kupljen s greškom. Naime, imao je karakter. Neke pozive i poruke jednostavno nije primao ili bi ih primao dva tri dana kasnije, kao konobar u Splitu, tako nekako. Kad bi mu se dalo. I ledio se, ekran bi se smrznuo i bok, onda sam mu skinula poklopac pa se ekran prestao lediti, ali poruke i pozive i dalje nije primao. Trajalo je to neke četiri godine. Platila sam ga petsto kuna, pička im materina.

I tako. :o

Ali sam njime uslikala onu predivnu narančastu mačku što sam keljila ovdje pa sam mu dio grijeha oprostila. I još neke lijepe slike.
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2013, 21:32

Zekoslawa » wrote: Ma ne radi, kad ga zatvorim, ugasi se. To je uobičajeno za klizne.

Produžnom sam odvalila sve ikad, iskočili su neki federi i ta plastika i sve. :mama:
odvidaj produzni, spoji zice bez prekidaca, zavidaj produzni, zalipi nesto preko rupe.

neeekst.. :raspa:
Karlinjo

Post 22 Feb 2013, 21:33

..a unda » wrote: odvidaj produzni, spoji zice bez prekidaca, zavidaj produzni, zalipi nesto preko rupe.

Da si takav sa sokovnicima gdje bi ti bio kraj. :D
..a unda
Undaminator

Karl Jozef » wrote: Jel' proradio onda klizač ili ne? Možda ga stvarno treba resitirati ili tako nešto. Ono unutar njega ima opcija resitiraj sve postavke ili vani neko puce stisneš.

Moj se ako ga neko vrijeme ne gasim krene blesirati i onda ga ugasim, izvadim bateriju na nekoliko minuta, upalim i sve radi ponovno. Ne mora to biti kod tebe uopće ali ono ne košta te pokušati. :D
na kraju ce ispast da se baterija ispraznila. :D
Eks

..a unda » wrote: odvidaj produzni, spoji zice bez prekidaca, zavidaj produzni, zalipi nesto preko rupe.

A bio je tako drag i miran trkeljaš... pozdravljao susjede..
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 21:34

ex anais » wrote:
Ae. To je bilo vrijeme studomata, kasnije su nas otjerali na papire opet.

Zec, što su ti rekli, kako si onda to sredila?
A kako - tražila profesore, neki su već bili i pokojni. :zubo:
..a unda wrote: ..smiri se. ne tlaci ga. jel mozda pao ili slicno nesto? mozda su samo kontakti malo prasnjavi. odnesi ga sutra nekom ko popravlja mobitele, mozda samo treba malo propuhat. ako je sta gore, pitaj kolko ce kostat, mozda se sazali, pa odrapi trieset kuna.. :ne zna:
Pa mislim, pada u prosjeku jednom dnevno, ali jučer je pao s uha pravo na pločice. To će reći da je aterirao s jedno metarosamdespet na tvrdu površinu. :zubo:

Jab za dvajst, puno mi je trideset. :tuzni:
Karl Jozef wrote: Jel' proradio onda klizač ili ne? Možda ga stvarno treba resitirati ili tako nešto. Ono unutar njega ima opcija resitiraj sve postavke ili vani neko puce stisneš.

Di, šta, kud, nemam pojma di mu to dođe. Vadila sam bateriju već, ništa. Evo saću opet. :mama:
Eks

Post 22 Feb 2013, 21:35

Ja ne znam što deru po tim prijavnicama. Moj kolega je sebi upisao ocjenu, koliko znam diplomirao je, ne znam kako je našao prijavnicu. A neke je upisivao olovkom, za mater. Mater je vjerovala. :S
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 21:37

Fala ti ko bratu. Mislim da bi to moglo izać na dobro. Ako me nije ubila struja ono kad sam uštekala gole žice u utičnicu kad sam imala tri godine i ono kad sam išla mijenjati neku žarulju iznad ogledala jer se onome mome nije dalo, pa sam ja to išla sama, a onda sam mu rekla da sam sigurna da sam izvadila osigurač, pa ga umalo nije ubilo... A da, zaboravih - istu sam stvar i ćaći napravila. Ali garantiram da sam oba puta izvukla prave osigurače. :raspa:

Okej, sad se bacam na posao. :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2013, 21:37

Karl Jozef » wrote: Da si takav sa sokovnicima gdje bi ti bio kraj. :D
nije to sokovnik..pise na njemu..robot. za to popravit trebas znat kibernetiku, a za upalit ga moras znat u necemu programirat. :ne zna:
Eks

Post 22 Feb 2013, 21:38

Zec, ne diraj struju, želi te ubiti!!!!!
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 21:39

Karl, ima tu nešto u šta bi se nešto moglo gurati, ali to je toliko sitno da nemam što ugurati unutra. Šta da radim? :gaah:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2013, 21:39

Zekoslawa » wrote: Fala ti ko bratu. Mislim da bi to moglo izać na dobro. Ako me nije ubila struja ono kad sam uštekala gole žice u utičnicu kad sam imala tri godine i ono kad sam išla mijenjati neku žarulju iznad ogledala jer se onome mome nije dalo, pa sam ja to išla sama, a onda sam mu rekla da sam sigurna da sam izvadila osigurač, pa ga umalo nije ubilo... A da, zaboravih - istu sam stvar i ćaći napravila. Ali garantiram da sam oba puta izvukla prave osigurače. :raspa:

Okej, sad se bacam na posao. :raspa:
msilim..ne bio bilo lose iskljucit prije tog servisa produzni iz struje. mislio sam da se to podrazumijeva, a ti radi kako ti je uzbudljivije.. :zubo:
Eks

Post 22 Feb 2013, 21:40

..a unda » wrote: msilim..ne bio bilo lose iskljucit prije tog servisa produzni iz struje. mislio sam da se to podrazumijeva, a ti radi kako ti je uzbudljivije.. :zubo:
Je, pa kad uključi- bum!

Mene je baba efikasno strašila strujom od malena, uvijek su tu bili neki koji su stradali od bojlera, utičnica, pizde materine... i otad se bojim struje ko vraga.
  • Information