Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 22 Feb 2013, 19:13

karambol » wrote:U mom starom kvartu bi rekli : Ex, koja si ti munjara!

:zubo:
:rofl: :rofl:
sjelo drvo na drvo, jebiga. :rofl:
karambol wrote:Btw. Moja se obitelj spremila čestitati ti i proslaviti tvoj uspjeh. Toliko smo se uživjeli, samo da znaš.
:cerek:

svejedno ćemo sad navalit na pršut... :zubo:
Ajme :cerek:
Samo vi navalite, kao da jesam. :cheer:

Ja sam propustila RL večeras, moram se uvatit ovoga, a i da ne pokupim kakvu gripu do ponedjeljka,. :o

Bara huda

Post 22 Feb 2013, 19:28

ex anais » wrote:
sjelo drvo na drvo, jebiga. :rofl:
Nema veze, sapunice se prekidaju kad je najnapetije, tako cemo se i mi morat strpit do ponediljka.
]Ajme :cerek:
Samo vi navalite, kao da jesam. :cheer:

Ja sam propustila RL večeras, moram se uvatit ovoga, a i da ne pokupim kakvu gripu do ponedjeljka,. :o
Ja sam mojima pekla palacinke u tvoju cast. :D

Nema gripe, zubi ni grijalice do pon., to cemo zanemarit.
Ali dobro je bilo, cini mi se da si joj simpaticna. :lux:

Majtija ni njemice stjuardese ni vatrene spanjolke nisu sprecile da dodje vidit kako je bilo. :zubo:
Eks

Post 22 Feb 2013, 19:35

Bara huda » wrote: Nema veze, sapunice se prekidaju kad je najnapetije, tako cemo se i mi morat strpit do ponediljka.
:rofl:
Ja sam mojima pekla palacinke u tvoju cast. :D
Pitam se tko će li se večeras napit u moju čast. :rofl:
Nema gripe, zubi ni grijalice do pon., to cemo zanemarit.
Nema. :lux:
Ali dobro je bilo, cini mi se da si joj simpaticna. :lux:
Dobra je ona, čula sam iz više izvora da je blaga i ima razumijevanja. Neka druga bi me satrala za ovakvu glupost. :zubo:

Majtija ni njemice stjuardese ni vatrene spanjolke nisu sprecile da dodje vidit kako je bilo. :zubo:
Eks

Post 22 Feb 2013, 19:37

I nisam zaboravila skriptu na porti. Imam hrpetinu skripti u torbi. :S
Nosila sam skriptu u vrećici na kojoj je bilo naljepljeno ime i prezime i kontala da ako tu žensku netko želi ubiti, serijski ubojica npr,, da bi mene ubio jer bi mislio da sam to ja... mislim da stvarno ludim. :o

Otkud nam ovoliko gostiju ovih dana? Osjećam se izloženo. :o
Beau

Post 22 Feb 2013, 19:38

Nisi normalna majke mi :rofl:
Sad opet cekat ponediljak :rolleyes:

Ovo sve vise pari na neki rialiti sou :o
Eks

Post 22 Feb 2013, 19:39

BoDerek » wrote:Nisi normalna majke mi :rofl:
Sad opet cekat ponediljak :rolleyes:

Ovo sve vise pari na neki rialiti sou :o
:crying:
Ne želim biti sudionik realityja. :mama:

:rofl:
Beau

Post 22 Feb 2013, 19:40

Gosti dosli zamezit i proslavit kad ono corak...to be continued...
Eks

Post 22 Feb 2013, 19:41

BoDerek » wrote:Gosti dosli zamezit i proslavit kad ono corak...to be continued...
Bit će od ovog foruma nešto. :mudri:

Do ljeta neće bit stolice za sist.
Beau

Post 22 Feb 2013, 19:43

ex anais » wrote:
Bit će od ovog foruma nešto. :mudri:

Do ljeta neće bit stolice za sist.

Da mi je znat sta sad unda tako vazno radi :rolleyes:
Eks

Post 22 Feb 2013, 19:46

BoDerek » wrote: :rofl: :rofl:

Išao je pit.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 22 Feb 2013, 19:48

ex anais wrote:Erm, ... malo me sram, ali bože moj, navikla sam.

Naime, pisala sam krivi ispit. Za petu godinu bolonje. Nije se žena mogla načuditi nada mnom pošto je na ispitu pisalo talijanski jezik V (znam rimske brojeve).
A šta sam ja znala, bilo nas je troje, nisam pitala ništa nego počela pisat.
Uglavnom, da, rekla sam da mi je bilo malo čudno što nema poslovnih pisama, ali eto...
REkla je da sam skoro položila petu godinu, doduše rekla je potom da prvo pitanje nije bilo ok, ono sia bravessimo što nisam prevela. Ne znam bih li bila prošla petu godinu, možda i bih.

Tad mi je rekla da dođem u pon u deset i isprintala hrpetinu slajdova, rekla da kopiram skriptu u kopirnici i da imam posla preko vikenda (tu se nasmijala). Pokazala mi je ispit za treću godinu (fala bogu da ga nisam pisala jer bih pala) i pitala me oću li da me pita iz tih papira što mi je dala za usmeni ili ću pisat poslovno pismo na pismenom, ja sam odabrala usmeni, nabubat ću to i bok.

Eto.

Ža mi vas je malo. Nisam stigla s tača javit jer me pogodio pljusak kad sam se vraćala. A čekala sam u hodniku prvo naravno i strahovala šta ih toliko ispituje :zubo: i srela sam profesora od prošlog ispita koji je htio da odgovaram kod njega (a ne, ne, stari s tobom sam završila :rofl: ) i tako.. onda sam išla u kopirnicu i eto, vrijeme proletilo.
:facepalm:

gospodin pomiluuuuj...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zekoslawa

Post 22 Feb 2013, 19:50

Jel ti karl ono porucio? :mad:

Sad ozbiljno... :S :S :S
Jebote, koja si ti promaja. :facepalm: :rofl: :rofl: :rofl:
Eks

Post 22 Feb 2013, 19:51

Koje?

A čujte, ovo je dobra stvar. Pokazala mi ej ispit s treće, pala bih ga navjerojatnije. A ovako mi je rekla što će me pitat. Je da me malo strah sad zavirit u torbu da vidim koliko točno toga ima, ali poše moj.

I di je sad unda :gaah: čekam da se i on zgrozi pa idem učit. :D
Éowyn

Post 22 Feb 2013, 20:01

Ja se ne zgrazam :D Svojevremeno sam dva tjedna spremala ispit koji sam kolokvirala (i odjebala sve druge ispite).
Tek sam nakon ispita saznala da sam samo trebala doci na upis ocjene :tuzni:
Desire makes slaves out of kings.
Eks

Post 22 Feb 2013, 20:09

Éowyn » wrote:Ja se ne zgrazam :D Svojevremeno sam dva tjedna spremala ispit koji sam kolokvirala (i odjebala sve druge ispite).
Tek sam nakon ispita saznala da sam samo trebala doci na upis ocjene :tuzni:
znala sam da netko mora biti smotan poput mene. :grli: :rofl:

Ja sam jednom neizašla na usmeni jer nisam pojma imala, a na kraju je samo upisivala ocjene. Doduše, nisam ga spremala, al svejedno mi je bilo žao. :zubo:
Éowyn

Post 22 Feb 2013, 20:16

Ja sam dva puta isla na komisiju (8. izlazak) jer sam 7 puta prijavila ispit i zaboravila odjaviti :facepalm:

Jednom sam dosla na ispit na kojem smo smjeli imati literaturu s dvije pune vrecice knjiga i skripti.
Problem je bio u tome sto su sve te knjige i skripte bile iz drugog predmeta.

Nadam se da sam te utjesila :mig:
Desire makes slaves out of kings.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 22 Feb 2013, 20:27

..sta se desilo? meni nista nije jasno..jel odgovarala? jel prosla ispit? koji ponedjeljak, sta? sta ima ista ikakve veze ponedjeljak s icim? :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2013, 20:29

BoDerek » wrote: :rofl: :rofl:

sta te briga sta radim. cipam drva, slazem ih, lovim veceru..nisam ja zajebancija kao vi.. :gaah:
Eks

Post 22 Feb 2013, 20:30

Éowyn » wrote:Ja sam dva puta isla na komisiju (8. izlazak) jer sam 7 puta prijavila ispit i zaboravila odjaviti :facepalm:

Jednom sam dosla na ispit na kojem smo smjeli imati literaturu s dvije pune vrecice knjiga i skripti.
Problem je bio u tome sto su sve te knjige i skripte bile iz drugog predmeta.

Nadam se da sam te utjesila :mig:
Ne mogu izbrojati koliko puta nisam izašla na engleski, a nisam odjavila. :brukica:

:tuzni:
..a unda wrote:..sta se desilo? meni nista nije jasno..jel odgovarala? jel prosla ispit? koji ponedjeljak, sta? sta ima ista ikakve veze ponedjeljak s icim? :ne zna:
A daj! Pisala sam krivi ispit, za bolonju, nisam je upozorila da sam stari program, pisala sam za petu godinu, a ne za treću. Dala mi je papire za usmeni šta moram naučit do ponedjeljka i bok.
elma

Post 22 Feb 2013, 20:32

Ajd bar si otišla :D I skupila materijale ;unda:
ja sam znala zaboraviti odjaviti, zaspati (iako je ispit popodne), odustati na pola puta i krenuti prema doma, zaboraviti prijaviti mada sam nesto i ucila i imala kakve takve sanse za prolaz.... čiji je veći?! :kokice:

edit: hahaha :unda: smajlić :D
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2013, 20:33

ex anais » wrote:
Ne mogu izbrojati koliko puta nisam izašla na engleski, a nisam odjavila. :brukica:

:tuzni:

A daj! Pisala sam krivi ispit, za bolonju, nisam je upozorila da sam stari program, pisala sam za petu godinu, a ne za treću. Dala mi je papire za usmeni šta moram naučit do ponedjeljka i bok.
jebate faksa. jes ti sigurna da nisi pisala matematiku? pa sta ako si pisala za petu? jesi prosla pismeni? ako si prosla, odgovaras usmeni za trecu, za bilo sta..ona te pita na taljanski, ti kazes na taljanski.. :gaah:

ali, ok, sto se mene tice prosla si. taljanski aa. utorak odmor, srijeda arbajt..koji je sljedeci ispit? :raspa:
Eks

Post 22 Feb 2013, 20:46

elma » wrote:Ajd bar si otišla :D I skupila materijale ;unda:
ja sam znala zaboraviti odjaviti, zaspati (iako je ispit popodne), odustati na pola puta i krenuti prema doma, zaboraviti prijaviti mada sam nesto i ucila i imala kakve takve sanse za prolaz.... čiji je veći?! :kokice:

edit: hahaha :unda: smajlić :D
Ja ne bih ni izašla da nije trkeljanja. Svega mi. :S
..a unda wrote:
jebate faksa. jes ti sigurna da nisi pisala matematiku? pa sta ako si pisala za petu? jesi prosla pismeni? ako si prosla, odgovaras usmeni za trecu, za bilo sta..ona te pita na taljanski, ti kazes na taljanski.. :gaah:

ali, ok, sto se mene tice prosla si. taljanski aa. utorak odmor, srijeda arbajt..koji je sljedeci ispit? :raspa:
Ajme, unda... A rekla je da sam skoro položila petu. Al nejde to tako.
Sljedeći je onaj kog prijavim, ali sljedeći rokovi su krajem ožujka. Dakle, ako ovo sad prođem,a moram, onda prijavljujem talijanske s četvrte godine, eng s treće i ne znam, mislila sam marketing, to sam skupila s porte danas.
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2013, 20:54

ex anais » wrote:
Ajme, unda... A rekla je da sam skoro položila petu. Al nejde to tako.
Sljedeći je onaj kog prijavim, ali sljedeći rokovi su krajem ožujka. Dakle, ako ovo sad prođem,a moram, onda prijavljujem talijanske s četvrte godine, eng s treće i ne znam, mislila sam marketing, to sam skupila s porte danas.
pa to znaci da si cetvrtu sigurno, a trecu garant polozila. :zubo:

a jezici te pice sad? ok, lako za taljanski, sta ce mo s psiickom blokadom za engleski? :kokice:
Eks

Post 22 Feb 2013, 20:55

..a unda » wrote: pa to znaci da si cetvrtu sigurno, a trecu garant polozila. :zubo:

a jezici te pice sad? ok, lako za taljanski, sta ce mo s psiickom blokadom za engleski? :kokice:
Porezah se na skriptu upravo. Ojoj, trebala sam ovo zaklamati, sve će se razletit.
Krv. :gaah:
Ne znam šta ćemo. :tuzni:
..a unda
Undaminator

Post 22 Feb 2013, 20:58

ex anais » wrote:
Porezah se na skriptu upravo. Ojoj, trebala sam ovo zaklamati, sve će se razletit.
Krv. :gaah:
Ne znam šta ćemo. :tuzni:
aj malo promijeni pa umjesto da sebi govoris mi, govori..oni. :kokice:
  • Information