Bara huda » wrote: Udala se dok te nije bilo i sad treba rodit pa smo malo nervozni.![]()
Ajmo ex
Ajde, ne bi ja dava takve teske izjave odma.
aj, slikaj je pa nam posalji sliju..MightyMe » wrote:
Ajde, ne bi ja dava takve teske izjave odma.
Btw. Skuzia san kako se natirat da pocnen pricat njemacki.
Doce sunce i otamo vamo do nas. Je malo naopako, sa zapada prema istoku ali to se moze zanemarit.MightyMe » wrote:U Madridu san. Nema sniga, al pada jebena kisa. Jutros je bas bilo suncano.
A danas je taj talijanski.
Koja ja razlika? Muski manje toci u casu?MightyMe » wrote:Ne daju koristit mobitele u avionu.
Nek se Croatia Airlines ugleda na Lufthansu po tom pitanju, toplo preporucam. Tamo su mi stavili stjuarta.
Pa jel' to normalno?
Pa da mi je bia muski kasnije ne bi ni reka ric njemackoga.Bara huda » wrote: Koja ja razlika? Muski manje toci u casu?
pa nije..MightyMe » wrote:Ne daju koristit mobitele u avionu.
Nek se Croatia Airlines ugleda na Lufthansu po tom pitanju, toplo preporucam. Tamo su mi stavili stjuarta.
Pa jel' to normalno?
Ma nista posebno, samo san se zacudia koliko je njemackog iz mene izaslo...a unda » wrote: pa nije..![]()
znaci, stjuardesa iz lufthanze?![]()
a sta ste pricali? sta ti je rekla? ..bi te?
aj sad napisi pjesmu..ono, samo jedan let, a tko zna gdje je sad..
Sta si joj reka?
pa, onda nije bas bilo tako neposebno kad si se sjetio odjednom svih tih zaboravljenih njemackih rijeci. ..i ne samo njemackih, ali su ti tako dobro zvucale njemacki, a i njoj..sve te razumjela..MightyMe » wrote:
Ma nista posebno, samo san se zacudia koliko je njemackog iz mene izaslo.
Naravno da me bi, koja me ne bi.![]()
Moechten Sie mit mir nach Madrid gehen? Ich habe Zimmer frei.
Jel te i razumila ili se samo profesionalno smjeskala?MightyMe » wrote:
Ma nista posebno, samo san se zacudia koliko je njemackog iz mene izaslo.
Tako treba, to je pravi stav.Naravno da me bi, koja me ne bi.![]()
A tako nekako...a unda » wrote: pa, onda nije bas bilo tako neposebno kad si se sjetio odjednom svih tih zaboravljenih njemackih rijeci. ..i ne samo njemackih, ali su ti tako dobro zvucale njemacki, a i njoj..sve te razumjela..
..i? kolko si jos u madridenu i dis posli?![]()
aj stani ispred neke veb kamere po gradu, na ulici i masi nam, a mi cemo te trazit..
ma ne salji nista. jos ce nas ovdje zajebavat da mi se javljas i da slike saljes..MightyMe » wrote:
A tako nekako.
Do nedilje san ode, kasnije iden u Zagreb jer mi je semestar pocea tjedan dana.
Male su kamere, ne vide se, al mogu ti sliku sa Sola poslat.
Kako gehen ako ste bili u avionu?MightyMe » wrote: Moechten Sie mit mir nach Madrid gehen? Ich habe Zimmer frei.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests