Samo nemoj biti onako zao ko unda kad joj je lagao da će imati dvije diplome.karambol » wrote:
Ne vidim sad u krigli sto njoj pokazuje... Moram odmah nakon prvih 5,6 jer je poslije mutno kad gledas u dno i vrtis to, onak', u zglobu...
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
non pox rtopkare in taljano kolteloZekoslawa » wrote:Laku noć, ragazza! Nenok mam poslikd pisssati s tačća, ndgo bj leč.
nisam ja nista rekao, zvijezde su rekle. pa evo, ovo ce jos malo zavrsit i bit ce jos nesto..mozda vozacki, nesto..Zekoslawa » wrote: Samo nemoj biti onako zao ko unda kad joj je lagao da će imati dvije diplome.
pa ne znam, nesto ce bit. znas, govor zvijezda je zanimljiv. nesto kao oni tuzitelji kad traze par sudski..uvijek moras pitat tri puta vise da dobijes ono sto mislis da trebas dobit.Zekoslawa » wrote:Jok, tečaj za tur. vodiča. Na talijanskom.
tako i ovdje. da joj je ispalo da ce imat samo jednu diplomu, najvjerojatnije ne bi imala nijednu..
Zekoslawa » wrote: Samo nemoj biti onako zao ko unda kad joj je lagao da će imati dvije diplome.
To Unda gleda u zvijezde, a ja u dna krigli...razlika je to velika....
Mah, diplome se uvijek daju srediti...
Ona ce imati djece....isusbog, nek' ne cita to sad, dekomcentrirat ce se....
Zapravo, neka...nema veze, nek' im smislja imena i kako ih spota sto su lansirali bojler kroz prozor....
Znate sta?
Gute naht. Dobrou noc....i tako dalje...
Zekoslawa » wrote:Evo judolino.
Buahahahhaha
Judo, c'mon! Čekam cijeli dan da mi naletiš, polako se gasim, imaj srca
Zekoslawa » wrote:Evo judolino.
brzo, brzo..pravite se glupi, pravite se glupi..
..ej, judlino, di ci ti meni..
ko casu dobro ne nagne, taj se zvijezda ne nagleda..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
imaš ovdje dosta toga pa potraži: www.dailymotion.comSilajn » wrote:
A i tog pompoznog seronju nabijem na tri kurca s njegovim skidanjem s jutjuba---šta da radim bez akcije, po čitavi daaaaaaan?
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ma to u pristojnim birtijama. U ovim mojim uvijek ima neka saka koja ti osigura zvijezde izbliza i u rotaciji....
Hvala ti
Pa baš danas (tj. jučer bio) je Dan turističkih vodičaZekoslawa » wrote:Jok, tečaj za tur. vodiča. Na talijanskom.
Od kikija ili od pive? Ili od paštafažola-čokolade-kave-pive-kikija?
-
- Information
-