Nego, zašto ti je moj avatar ružan?
Opet gutam - ništa nisam naučila!
Lord Byron » wrote: Hm... Ma ništa, ništa.
Mozak mi je potpuno prazan, a ne želim ispisivati ovakve rečenice ni na chaatu. Pok svima. Nico, idi leći prije tri, počasti se za rođendan.
-
Almost Rosey
Kad sam ja rekla da je ružan?ElliQuinn » wrote: Nego, zašto ti je moj avatar ružan?
Još malo pa mi neće biti rođendan.ex_anais wrote:
Nico, idi leći prije tri, počasti se za rođendan.![]()
![]()
Groupie :cerek:
- Lord Byron
Imaš pravo. Nema ona pojma.Nica » wrote: Još malo pa mi neće biti rođendan.
Ja sam, evo, uvjeren da bi puno ljepše zaspala poslije tri.
Sve sam te svjesnija.
Lord Byron wrote:
Ja sam, evo, uvjeren da bi puno ljepše zaspala poslije tri.![]()
I ja sam.
Actually, kod malo mrtvijih topica, pikneš reply, natipkaš, pošalješ, čitaš dalje, vidiš još nešto, natipkaš, pošalješ, skužiš da su tvoji jedan za drugim, edit više ne radi, a i smajlija ima previše, pa dok ih pobrišeš, ako je edit i radio - više ne radibliss » wrote:
Sigurno nisam ja.Chatovi imaju drugačiji tretman.
Jedini koje sam ikad upozoravala su oni koji napišu post od jedne rečenice i onda minutu kasnije još jedan post od jedne rečenice. Kartone im dijelim samo ako mi potpuno izignoriraju molbu da to ne rade. Koje su šanse da u jednoj minuti stigneš napisati još jedan kvalitetan post kojemu nikako nije mjesto u prethodnom postu?
2-3 posta, ni ne skužim.
To me baš znalo unezvjeriti, jer ono, to zbilja nije nešto na što želim pobrati karton, ikakav.
Ne osjećam se dobro kad mi se kartoni lijepe na gluposti, a ovo mi je baš - glupost.
Ono, ok, ako spamam, spiči mi karton za spam. Ali kartoni za tehnikalije su mi.... bzvz
Baš se sjećam tog pisanja u grču. Ovdje tog grča nemam, a ne bih rekla da ne znam kako spamam
Inače, u minutu se da napisati sasvim dosta teksta, pogotvo ako te čopi inspiracija
Nema veze.ElliQuinn » wrote:
Joj, oprosti, htjela sam citirati Lorda Byrona, kako sam tebe kliknula nije mi jasno.
I meni.
Lord je muško, barem tako piše. Znaš da se kaže da muški i tako razlikuju samo 16 boja, i da trula višnja nije boja već voće za baciti?
No, uostalom, da staviš sise, vjerujem da bi mu se svidio tvoj avatar, ElliQuinn
No, sise je zabranjeno stavljati, tako da, ništa... morat ćeš ga PMom udobrovoljiti, pardon, proširiti mu horizonte
- Lord Byron
I dalje čekam da netko shvatiAshtaroth » wrote: No, uostalom, da staviš sise, vjerujem da bi mu se svidio tvoj avatar, ElliQuinn
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ashtaroth » wrote: No, uostalom, da staviš sise, vjerujem da bi mu se svidio tvoj avatar, ElliQuinn
No, sise je zabranjeno stavljati, tako da, ništa... morat ćeš ga PMom udobrovoljiti, pardon, proširiti mu horizonte
-
Almost Rosey
Molim?Ashtaroth » wrote:No, sise je zabranjeno stavljati, tako da, ništa... morat ćeš ga PMom udobrovoljiti, pardon, proširiti mu horizonte
Gle, ti pišeš plahte. Smislene plahte. Ne znam tko bi ti na takve postove spičio karton samo zato što ih je nekoliko za redom.Ashtaroth » wrote:
To me baš znalo unezvjeriti, jer ono, to zbilja nije nešto na što želim pobrati karton, ikakav.
Ne osjećam se dobro kad mi se kartoni lijepe na gluposti, a ovo mi je baš - glupost.
Ono, ok, ako spamam, spiči mi karton za spam. Ali kartoni za tehnikalije su mi.... bzvz
Baš se sjećam tog pisanja u grču. Ovdje tog grča nemam, a ne bih rekla da ne znam kako spamamI zapravo, mislim da je rijetko da netko baš krene keljiti postove.
Inače, u minutu se da napisati sasvim dosta teksta, pogotvo ako te čopi inspiracija
Ja sam do "ElliQuinn" mislila da se obraća meni. Već sam i uslikala i sve... A ništa sad.Lord Byron » wrote: I dalje čekam da netko shvati.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
- Lord Byron
Imam samo dvije kutije... ah, ne "to" to, nego ovo s avatarom?ElliQuinn » wrote: Hajde, hajde, oblikuj nam to u plastelinu.
Hint: kad (nakon čega) sam se zgražao nad avatarom?
- Lord Byron
Gdje piše da ga moraš povećavati?Nica » wrote:
Nisam se odlučila koji bih.Lijena sam povećavati onaj.
I prošli put mi ga je netko drugi povećao, mislim da Ajvi.
Viđala sam spojene i veće postove od 1-3 linijskih.bliss » wrote:
Gle, ti pišeš plahte. Smislene plahte. Ne znam tko bi ti na takve postove spičio karton samo zato što ih je nekoliko za redom.
Jednostavno, stvar je osjećaja. Znala sam ne jednom sve pogasiti, jer jednostavno, nisam u stanju napisati sve u jednom postu, prođe me volja od tolikih edita i multikvotova i koječega.
Jednostavno, ne volim pojam kartona, to je kao da mi opališ šamar. A kad ga poberem uz gorak okus nepravde, fala, ne bih
I ako nekome ovdje puhne krenuti s tako nečim, uložit ću protestno pismo
-
- Information
-