Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Zekoslawa

Post 20 Feb 2013, 23:16

..a unda » wrote: a to si ti na skrbi sad? :D

daj, bolan, kad prevedes to za govno, imam ih i ja par, pa da vidim te uvjete..:zubo:
Ja mislim da ja moram ić ća odavde, već su me uprasili. :gaah:

I sad vidim kako se nije isplatilo nikad ne čitati ta odricanja od odgovornosti i ina sranja. Da sam čitala, makar na zahodu, možda bih sad i znala štogod. :zubo:

Bračka, ne moš s undom pričat o dizanju, on će ti skrenit temu u nešto deseto, dobro mu je nodens rekao da se biće srami. :raspa:

Bara huda

Post 20 Feb 2013, 23:21

..a unda » wrote: je, osim kad treba skuvat jaje na oko. :kokice:
Ne valja misat manualni rad sa pameti. Da je njima stvarno stalo do profiesionalnog pristupa termickoj ili kakvoj vec obradi jaja, svladale bi one to dok si rekao... jaje. :D
Ali moze im bit, ipak su to mlade godine. :lux:

ali si barem gustala, jel tako? :D
Sve je lako kad si mlad. :D

Jesi ti gusta...kad si bila mlad?
Zekoslawa

Post 20 Feb 2013, 23:22

Ja znam pofrigat jaje, molim da uđe u zapisnik. Samo što nema oko baš svaki put. Ali šta ono mene uostalo ima gledati i migati mi. :durica:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 20 Feb 2013, 23:27

Zekoslawa » wrote:..
Bračka, ne moš s undom pričat o dizanju, on će ti skrenit temu u nešto deseto, dobro mu je nodens rekao da se biće srami. :raspa:
..il mi je to rekao? ma vidi kako ti pamtis. :D

a sta..ti bi pricala o dizanju ovdje? a stas..shvacam, jedino pricat i mos.. :zubo:
Bara huda

Post 20 Feb 2013, 23:28

..a unda » wrote: eto na. znao sam da ce zavrsit na strahu od letenja.. :D
:rofl:
A di si se toga sitia. Sicam se nesto,, ka kroz maglu nekih djelova ali se nikako sjetit sadrzaja. :misli:

Trebalo bi pitat Euklida, mozda njega pamcenje sluzi bolje. :D
..a unda
Undaminator

Post 20 Feb 2013, 23:29

Bara huda » wrote: Ne valja misat manualni rad sa pameti. Da je njima stvarno stalo do profiesionalnog pristupa termickoj ili kakvoj vec obradi jaja, svladale bi one to dok si rekao... jaje. :D
Ali moze im bit, ipak su to mlade godine. :lux:

koji manualni rad? jaje skuvat?
Sve je lako kad si mlad. :D

Jesi ti gusta...kad si bila mlad?

ja gustam stalno. a sta ces, emocionalno nezreo, jebiga..a nepametan. :D
..a unda
Undaminator

Post 20 Feb 2013, 23:32

Bara huda » wrote: :rofl:
A di si se toga sitia. Sicam se nesto,, ka kroz maglu nekih djelova ali se nikako sjetit sadrzaja. :misli:

Trebalo bi pitat Euklida, mozda njega pamcenje sluzi bolje. :D
ma pocetak, pocetak.. :D
Bara huda

Post 20 Feb 2013, 23:35

Zekoslawa » wrote:

Je, sad ce rec da je bacia parangal pa da se mora sutra rano dic da vidi jel ima sta oborite ribe. I koji skarpoc za maske.
Ali meni je drazesno vidit da se musko srami, odma me obuzmu majcinski osjecaji. :D
Zekoslawa

Post 20 Feb 2013, 23:36

Ja se dobro sjećam Straha od letenja, treba kome prepričati? :raspa:
Zekoslawa

Post 20 Feb 2013, 23:37

..a unda » wrote: ..il mi je to rekao? ma vidi kako ti pamtis. :D

a sta..ti bi pricala o dizanju ovdje? a stas..shvacam, jedino pricat i mos.. :zubo:
Pa kad nema tko demonstrirati, šta ću nego pričat. :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 20 Feb 2013, 23:47

.. briga tebe, tebe ne ceka dizanje ujutro. :D

idem ja lec..
Bara huda

Post 20 Feb 2013, 23:48

E!
Ka da je to lako.
Mislim...mos ti skuvat jaje svakako, ali pogodit onako kako prija i njemu i njoj...ne znam, cini mi se da je lakse naucit talijanski. :ne zna:

Moj je talijanski bia dovoljan za zavrsit u nekoj skuribandi ali mislim da danas to ne bi bilo dovoljno.
Razmazili se ti musk....talijanci.
Sad moras znat i jaje skuvat. :rolleyes: :tuzni:

[/quote]
Tako i treba, ko to more platit! :lux:

Edit...a nista...valjda cete shvatit. :D
Zekoslawa

Post 20 Feb 2013, 23:49

..a unda » wrote:.. briga tebe, tebe ne ceka dizanje ujutro. :D

idem ja lec..
Ah, jutarnje dizanje... Rado ga se sjećam. :tuzni:
Bara huda

Post 20 Feb 2013, 23:53

Zekoslawa » wrote:Ja se dobro sjećam Straha od letenja, treba kome prepričati? :raspa:
Ajde, sta je to i danas popularno?

Kad sam ja bila tvoje dobi, imao si Start, Erotiku i Strah od letenja. :D

Unda...laka ti noc, idem i ja skoro, triba vatat forcu za jutrosnje dizanje. :D
Zekoslawa

Post 21 Feb 2013, 00:05

Bara huda » wrote: Ajde, sta je to i danas popularno?

Kad sam ja bila tvoje dobi, imao si Start, Erotiku i Strah od letenja. :D

Unda...laka ti noc, idem i ja skoro, triba vatat forcu za jutrosnje dizanje. :D
Nije baš, ja sam na to nabasala kod nekoga doma već u starijoj dobi, zato kažem da nema dugo da sam čitala. Prije par godina to i još neku od Jongice. :D

Ajte, ajte leć, pa kome se bude dizalo, kome ne. :cerek:
elma

Post 21 Feb 2013, 04:54

Bok :crying: Opet drame... Rastrgana sam između želje da
1. ništa ne radim (bogata udaja, lagodan ili nikakav posao ,... :zubo: )
2. radim, da se cijeli zivot trudim na poslu, osnujem obitelj
3. odjebem ovakav zivot: posao , muz, djeca, familija, obiteljski vikendi i praznici, jer mi se cini da je to ispucavanje prilike za život koja mi je dana (mada, malo bolje ispucavanje od ovog prvog :D). zivot bi trebao biti nesto vise od toga, surfanje, putovanja po cijelom svijetu s bekpekom, voznje na motoru u zoru,... ono ludilo brale :rofl:

Smijem se sebi :lol: Ali ne zajebavam nazalost :tuzni:
Eks

Post 21 Feb 2013, 09:14

Ja mislila da ste više nalaprdali. :zubo:
Budna sam od osam.

Vidim, nitko se nije digao. :ne zna:

Elma, završit ćeš u nekom uredu i odrađivat do penzije. Kao i ja. Kao i svi mi. I jođ ćemo ljubit zvijezde, horoskope i usud što je tako. :zubo:
Eks

Post 21 Feb 2013, 14:38

Bojkotirate, šta?

Imam temperaturu. divno moje ustajanje u osam, uvijek mi donese ovakve darove. I pms je opet tu.

Nabijem tajnicu na sto plastičnih kuraca i njeno jebeno prokleto zauzeće telefona.

Idem učit.

Stavila sam si sove na novi Firefox. Lijepe su.
Eks

Post 21 Feb 2013, 15:25

I da, glupa sam ko kurac što nisam kupila onu zeleno ljubičastu gramatiku jer kurca ne znam. I treba mi ovo kao s ova dva lista koje sam našla kopirana iz neke gramatike da mi netko ko budali lijepo i fino objašnjava primjere na hrvatskom. Jer sam tek tako sad ubrala kako se prevodi vorrei. :facepalm:
Zekoslawa

Post 21 Feb 2013, 15:53

Ne bi tebi pomogla nikakva gramatika jerbo si ti u moodu za pričati o krvavim palestinkama. :mad:
Doću ti doli izračunati koliko vječni studenti koštaju ovaj napaćeni narod ne uvatiš li se posla. :D

Šta te muči, šta ne znaš prevest?
..a unda
Undaminator

Post 21 Feb 2013, 15:55

Zekoslawa » wrote:Ne bi tebi pomogla nikakva gramatika jerbo si ti u moodu za pričati o krvavim palestinkama. :mad:
Doću ti doli izračunati koliko vječni studenti koštaju ovaj napaćeni narod ne uvatiš li se posla. :D

Šta te muči, šta ne znaš prevest?
kako doli? valjda ces joj doc gori? :ne zna: ..di si ti..u ostarijama? :ne zna:
Zekoslawa

Post 21 Feb 2013, 15:56

..a unda » wrote: kako doli? valjda ces joj doc gori? :ne zna: ..di si ti..u ostarijama? :ne zna:
Doli na Pulitiku i gospodarstvo, to sam mislila. A i nemoj da ti moram pričati kako je Pavao Ritter Vitezović crtao kartu Hrvatske sa sjeverom doli, jugom gori. To sam odslušala na svakom Novakovom kolegiju. :D
Eks

Post 21 Feb 2013, 15:59

Ne znam ništa. Ne znam što znači sia bravessimo, ne znam što znači se vorrei, potessi il tako neki kurac.
Jednostavno ne znam.
Ne znam konjugacije, ne znam članove, ne znam ni što je na usmenom i ovo je prvi put da netko ne objavi rezultate prije usmenog nego s emoram doć tamo pred njom sramotit, jebote. :facepalm: Da mi je rekla da sam pala, ok, ali ovako... Ne znam oće me pitat da joj pričam o Zadru i nacionalnim parkovima ili nešto deseto. Ne znam ništa!

I pun mi je kurac više svega. I jezika i fakulteta i sebe i svega. Stalno se sramotim, dosta mi je više sramoćenja!
Eks

Post 21 Feb 2013, 16:03

I sutra iza ispita bih trebala biti fikus na jednom "eventu". Gdje sam već jednom bila jebeni fikus. A ne želim se propiti da mogu razgovarati s nepoznatim ljudima u većem društvu. A od toga da ja kao fikus tamo sjedim, nitko nema ništa, ja ponajmanje.

I dosta mi je cijelog tog miljea, ja nisam za to, nisam ni za jezike.. Močo vileda i bog te živio!
Zekoslawa

Post 21 Feb 2013, 16:04

ex anais » wrote:Ne znam ništa. Ne znam što znači sia bravessimo, ne znam što znači se vorrei, potessi il tako neki kurac.
Jednostavno ne znam.
Ne znam konjugacije, ne znam članove, ne znam ni što je na usmenom i ovo je prvi put da netko ne objavi rezultate prije usmenog nego s emoram doć tamo pred njom sramotit, jebote. :facepalm: Da mi je rekla da sam pala, ok, ali ovako... Ne znam oće me pitat da joj pričam o Zadru i nacionalnim parkovima ili nešto deseto. Ne znam ništa!
Pa to znači da ste svi prošli. :D
Budi sretna što je usmeni jerbo se na usmenom puno manje uočava krivi član i izostanak konjunktiva. I neka te tješi što studenti talijanistike uredno strahuju od tih istih stvari na usmenom. Mislim, da realno nisi za prolaz, nisi. Ali ti nemaš pojma tko je još tamo osim tebe i kakvu drugi nose sramotu. Prema tome, daj se opusti. Šta znaš, znaš, nema tu sad kukanja. Iole normalan profesor zna koliko se jezik može pozaboravljati i pred takvim te nema što biti sram. Ako ne spada u takve, onda ko je jebe. Aj bogati više. :D
  • Information