Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Neću srkat, pokati, ja to volim žlicom. Mrzim kad imam brke od mlika.
Šta to, kako ja lickam kefir i ne budem zamusana? Je, samo si ti ovdje ugrožena.ex anais » wrote:Jel samo meni ovo perverzno?
A šta, ti moš ostat dokasno, ne diže ti se ujutro?..a unda » wrote:ex, aj lec..moras se ujutro..dizat.
ma ne dize mi se nikako. najradje bi ostao spavat..Zekoslawa » wrote: A šta, ti moš ostat dokasno, ne diže ti se ujutro?
nazalost moram se prije ustat nego sta idem lec.
..ne znam sta sam sad gore rekao, ali je bilo blizu..
A dobro je, drugi put ćeš u sridu, nemoš svaki put...a unda » wrote: ma ne dize mi se nikako. najradje bi ostao spavat..![]()
nazalost moram se prije ustat nego sta idem lec.
![]()
..ne znam sta sam sad gore rekao, ali je bilo blizu..
U biti, sve si dobro rekao. Svaki dan prije nego šta ideš leć, ustaneš. Saće to nama eksača na tal., da vidimo kako slaže vremena.
..oce. upast ce u beskonacnu petlju. ono, nije hiperkocka nego hiperprezent..Zekoslawa » wrote:
U biti, sve si dobro rekao. Svaki dan prije nego šta ideš leć, ustaneš. Saće to nama eksača na tal., da vidimo kako slaže vremena.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
a u kua, moga si i prešutit..a unda » wrote: ma ne dize mi se nikako.
'if you fall, i'll be there' (floor)
ne kaze se oanda nego..uonda.ex anais » wrote: i oanda sam ja ugrožena
i kakve veze to ima za ugrozom? il se tebi dize ujutro?
Sta je najgore, pametne ste i kad ste nepametne.Zekoslawa » wrote: Aj lipo priznaj da nije tebi do toga da potakneš nas, nego je tebi gušt pričati s nama kad smo nepametne. Zato se i drugi vole družiti s nama, nisi jedina.![]()
Ja se iskreno divim nekim pripradnicima malade generacija danas, imam dojam da u moje doba nije bilo tako pametnih.
Za sebe znam da nisam ni bila, sad mi je lako jer se mogu izvlacit na godine pa ono sta zajebem ili se izblamiram svalit na godine,, ali svejedno sam impresionirana nekim razmisljanjima koja sam imala prilike procitati. Izmedju ostalih, i od vas dvije.
Ma ne mora bit, ima i udanih a koje se pameno prezentiraju. Evo...Vesna Pusic.Oš reć da se treba udati da ne budemo Ingrid? Bokte, svakakve su mi razloge davali, ali ovako razborit još nisam čula.
Ali bolje je kad imas druge prokupacije kao sta je muz, kuhaca, djeca pa se na sve to razlije dio gresaka i gluposti. Barem se ja lakse tako nosim sa frustracijama. I tjesim usput.
Ono....ne mos brilijirat u svemu.
Nema veze os bit ili ne, bit ces stara pa ce ti bit svejedno.E sad, ovisno o kojim širinama i dužinama govorimo. Recimo, postoji podvrsta sinjski engleski, to je isto poseban slučaj.
moj je bia podvrsta...bracki engleski.![]()
Sjebala sam quote...nije do pameti nego godina
radose sjecam dizanja ujutro. al sta ta tebi pricam,znas kak..a unda » wrote: ne kaze se oanda nego..uonda.![]()
i kakve veze to ima za ugrozom? il se tebi dize ujutro?
n je
ne znam. t sta se tu ima rado g sicat? fex anais » wrote: radose sjecam dizanja ujutro. al sta ta tebi pricam,znas kak
n je
je, osim kad treba skuvat jaje na oko.Bara huda » wrote: Sta je najgore, pametne ste i kad ste nepametne. ..
ali si barem gustala, jel tako?Za sebe znam da nisam ni bila, ..
A ne, ne, ko prizna, pola mu se prasta.Euklid » wrote: a u kua, moga si i prešutit
Makar kad malo promislim...ne znas jel gore kad se digne na pola ili nikako.
Na pola si ni tu ni tamo, ni gori ni doli.... Ne znas na koju ce bandu bacit.
kad si nedignut onda barenko znas da si....doli. I mos se nadat obratu situacije.
a to si ti na skrbi sad?Zekoslawa » wrote:Ma tuda sam, prevodim Condizioni d'uso od ovoga govna, ubiše me.![]()
Biži, ne spominji mi jote, kupuse i fažole. To samo čeka da zazimi da može kuvati ote splačine. Jedva čekam da se vratim mojoj mrkvici i maništri na pome.
daj, bolan, kad prevedes to za govno, imam ih i ja par, pa da vidim te uvjete..
eto na. znao sam da ce zavrsit na strahu od letenja..Bara huda » wrote: A ne, ne, ko prizna, pola mu se prasta.
Makar kad malo promislim...ne znas jel gore kad se digne na pola ili nikako.![]()
Na pola si ni tu ni tamo, ni gori ni doli.... Ne znas na koju ce bandu bacit.
kad si nedignut onda barenko znas da si....doli. I mos se nadat obratu situacije.
-
- Information
-