Ma nije mi ovi ništa posebno za napast oči. Mislim, dala bih ja njemu, daleko od toga, ali sad baš da bih ga izvukla kao primjer... Ostavljam ti ga, eksačo. Otet ću ti nekog drugoga kd budem od volje.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Čiča Euklid, ja sam čula da si ti dobro uščuvan...
Ma nije mi ovi ništa posebno za napast oči. Mislim, dala bih ja njemu, daleko od toga, ali sad baš da bih ga izvukla kao primjer... Ostavljam ti ga, eksačo. Otet ću ti nekog drugoga kd budem od volje.
Viđe ove.Zekoslawa » wrote:Čiča Euklid, ja sam čula da si ti dobro uščuvan...![]()
Može. Meni je on trenutno vrh. Prije njega mi je bio ovaj.
Znam, znam, zato ti je Raspudić hot.Zekoslawa » wrote:Mene ionako zanima kakav je vako kad piše ili štogod drugo.![]()
Unda je, mislim, stariji od Euklida nekih desetak godina. :intuicija: Čekam da doleti sad.
Znači, unda ima šezdeset.ex anais » wrote:
Znam, znam, zato ti je Raspudić hot.![]()
Unda je, mislim, stariji od Euklida nekih desetak godina. :intuicija: Čekam da doleti sad.
Ne bih ja njima ni jednome ni drugome dala dalje od zabavišta. Mislim, pa jel ozbiljan svijet laprda po trkelju, žica SS-ove, čita horoskope i takve stvari? Aj reci.
Ma vidi ti to, dok sam ja tek stigla procitat jadanje zecice o besposlici i ex o neznanju i onog sto zna i taman isla rec neku utjesnu, vas dvije oplele po seksu.
I jos bidnog Euklida navlacite na tu stranu a ne znate da mu je doktor reka da se mora pazit i izbjegavat prevelika uzbudjenja. Ili bilo kakva uzbudjenja.
Sta je sljedece? ...sexy chat?
Ajd dobro, nema kruha al se bar znamo zaigrat, zakartat, zajebat....jedno na tri dana, a?
Ovaj u bilu majcu...jel on to cupa obrve ili sta?
I jos bidnog Euklida navlacite na tu stranu a ne znate da mu je doktor reka da se mora pazit i izbjegavat prevelika uzbudjenja. Ili bilo kakva uzbudjenja.
Sta je sljedece? ...sexy chat?
Ajd dobro, nema kruha al se bar znamo zaigrat, zakartat, zajebat....jedno na tri dana, a?
Pa da. Mislim da sam mu i tortu s tom brojkom zakeljila kad sam mu prvi put čestitavala rođendan.Zekoslawa » wrote: Znači, unda ima šezdeset.![]()
Ne bih ja njima ni jednome ni drugome dala dalje od zabavišta. Mislim, pa jel ozbiljan svijet laprda po trkelju, žica SS-ove, čita horoskope i takve stvari? Aj reci.
On tvrdi da ima trideset i dvije, računaj duplo.
Ma, zamisli, još i pamte kad petamo kosu, koje uloške koristimo... šta reć.
Bara huda » wrote:Ma vidi ti to, dok sam ja tek stigla procitat jadanje zecice o besposlici i ex o neznanju i onog sto zna i taman isla rec neku utjesnu, vas dvije oplele po seksu.
Sta je sljedece? ...sexy chat?![]()
E, bidnog, bidnog, nevinog. Sam se došao hvalit.
Ma kakav sexy chat, previše je baba ovdje. Oni su domaći.
Uvijek.Ajd dobro, nema kruha al se bar znamo zaigrat, zakartat, zajebat....jedno na tri dana, a?
Ae, a gay je.Ovaj u bilu majcu...jel on to cupa obrve ili sta?
A cuj, rebambit treba u neko doba di jos mozes imat koristi od toga.Zekoslawa » wrote: Znači, unda ima šezdeset.![]()
Ono, napravis se star i nemocan, uljuljkas zrtvu svojim godinama, pricama, pravis se dobrocudan, mrava ne bi zgazio...onako...tip djedice koji zove...dodji, dodji...sjedni mi u krilo, necu ti nista.
Ne, ne, to mi činimo da se čiča Euklid osjeća mlad, to mu je dobro za... đigericu.Bara huda » wrote:Ma vidi ti to, dok sam ja tek stigla procitat jadanje zecice o besposlici i ex o neznanju i onog sto zna i taman isla rec neku utjesnu, vas dvije oplele po seksu.
Sta je sljedece? ...sexy chat?![]()
![]()
Danas smo neozbiljne, nemoj nas sad ti tjerati da se uozbiljimo, teško nam pada.
Ma ja mislim da ti je unda tamo malo iza rata, znači moglo bi biti da ima taman 64.ex anais wrote:
Pa da. Mislim da sam mu i tortu s tom brojkom zakeljila kad sam mu prvi put čestitavala rođendan.
On tvrdi da ima trideset i dvije, računaj duplo.
Ma, zamisli, još i pamte kad petamo kosu, koje uloške koristimo... šta reć.![]()
I aj sad zamisli da budemo vakve ka oni pod stare dane.
Ajme meni, sad sam zamislila undu kako sjedi u kariranoj fotelji i pouka medicinske sestre, a sve s dobroćudnim smješkom i nevinim lišcem.Bara huda » wrote: A cuj, rebambit treba u neko doba di jos mozes imat koristi od toga.
Ono, napravis se star i nemocan, uljuljkas zrtvu svojim godinama, pricama, pravis se dobrocudan, mrava ne bi zgazio...onako...tip djedice koji zove...dodji, dodji...sjedni mi u krilo, necu ti nista.
Ae, recesija je, nema se za Viagru.Bara huda » wrote: can, uljuljkas zrtvu svojim godinama, pricama, pravis se dobrocudan, mrava ne bi zgazio...onako...tip djedice koji zove...dodji, dodji...sjedni mi u krilo, necu ti nista.
Zec, ne znam, treba vidit kakvi su oni bili u mladosti. Možda ako smo sad s njima na nivou uspijemo to s godinama nekako nadrasti.
Nemoj, majketi, ne želim ih zamišljati mlade. Uostalom, zar je unda ikad bio mlad i zar uopće stari? Nema on ni rođendan, ni godine, ni ličnu kartu. Euklid je pak ko mlad bio štreber, sad ga je spopala kriza srednjih godina.ex anais » wrote:
Ae, recesija je, nema se za Viagru.![]()
![]()
Zec, ne znam, treba vidit kakvi su oni bili u mladosti. Možda ako smo sad s njima na nivou uspijemo to s godinama nekako nadrasti.
Digle smo ti tlak, jelda?
O, kako ideš u crnu knjižicu.Zekoslawa » wrote: Nemoj, majketi, ne želim ih zamišljati mlade. Uostalom, zar je unda ikad bio mlad i zar uopće stari? Nema on ni rođendan, ni godine, ni ličnu kartu. Euklid je pak ko mlad bio štreber, sad ga je spopala kriza srednjih godina.
Oš reć da je unda kao drvo? Ono, vječita hladovina, nebrojeni godovi, ne znaš više dal je to ikad bilo mala voćka poslije kiše...
Oo, definitivno smo ti digle tlak. Oštrica zlobe je otupila u humorističnom dijelu...a unda » wrote:..ne mozete vas dvi nista dignut.
Nah, bilo je ispod uobičajnog nivoa, to je ono vrtićko čupanje. Takle smo ga, takle.Zekoslawa » wrote: Ovo je bilo jako zlo.
Ne znam. Jel mu ti hoćeš reći da je obično jadno malo drvo?ex anais » wrote:
O, kako ideš u crnu knjižicu.![]()
![]()
Oš reć da je unda kao drvo? Ono, vječita hladovina, nebrojeni godovi, ne znaš više dal je to ikad bilo mala voćka poslije kiše...
-
- Information
-