Bio je nestao, nisam luda.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
o, issatiboga dragog.. sola?Karl Jozef » wrote: A šta ja znam u ovom totalitarnom medijskom prostoru jedan od rijetkih koji ima glas i mogućnost postaviti i druga totalitarnoj vlasti neodgovarajuća pitanja. Ova za nekritične i neracionalne.
Recimo Šola i on su pravo osvježenje u ovoj medijskoj buci titularno racionalnih, kritičnih, ...![]()
ma koji totalitarni medijski prostor? sta bi ti jos nakon svega..da adalbert vodi dnevnik i da svako sat vremena umjesto vijesti bude molitva?
njih dva su kao demokrati? to je intelektualno insuficijentno i to samo zna trikove. oni mogu ovako javno funkcionirat samo u hrvatskoj. u bilo kojoj drugoj zemlji. od italije do francuske, to ih pojede u cas, cak i bez cerupanja..ono, samo pera vire iz usta.
kad se okane duha svetoga i transupstancijacije kao argumenta, onda ih se moze slusat sta imaju pametno za rec. ako imaju. propovijed je jedno, kritika je negdje daleko sasvim nesto drugo, pa jos dalje od toga..
zato jer je ffzg dobra ustanova. za nas. i za sad jos. blakonaklono trpi stosta. anemoj zaboravit ni raspudicevu tehniku koja glasi..umiljato janje posisa gdje god sta stigne. inace se takav pristup sluzbeno zove..principijelna kritika umiljata janjeta..Pa da. Dapače trebalo bi uvesti pozitivnu diskriminaciju za ljude poput njega.Uopće ne kužim kako je takav uspio ostati na FFZG.
Čekam da baba nazove susjedu i očita joj bukvicu jer nam je stan pun dima svako jutro od njenog dimanjaka, a onda idem leć, pospana sam, ubija me ovaj dnevni život.
I jebala vas politika, stavljam veto na nju, sad Karl opet pizdi, a Unda ionako izmotava po običaju, nikad od tog čovjeka konkretan odgovor.
I jebala vas politika, stavljam veto na nju, sad Karl opet pizdi, a Unda ionako izmotava po običaju, nikad od tog čovjeka konkretan odgovor.
Nazovi je ti sama, bogati. Neće ti baba u životu vječno raščišćavati zrak.ex anais » wrote:Čekam da baba nazove susjedu i očita joj bukvicu jer nam je stan pun dima svako jutro od njenog dimanjaka, a onda idem leć, pospana sam, ubija me ovaj dnevni život.
A kakvi bi to odgovor: volem/ne volem, livi/desni, oću/neću, podoban/nepodoban?
Pa ne smeta meni. A i baba se nakanila, ne bi je bogisus spriječio da se svađa.Zekoslawa » wrote: Nazovi je ti sama, bogati. Neće ti baba u životu vječno raščišćavati zrak.![]()
A kakvi bi to odgovor: volem/ne volem, livi/desni, oću/neću, podoban/nepodoban?
Šta ja znam. Za jebat, za ženit, za bacit.
Pa onda mu daj Ingrid, Opačićku, Petirku... Sigurna sam da će reći da je Opačićka za ženit, Ingrid za jebat, Petirka za bacit. Kod Karla je pak stanje Petirku ženit, Ingrid jebat (jer ona je klasni neprijatelj), a Opačićku bi isto, ali kad već mora birati, nju će bacit. 
Zekoslawa » wrote:Pa onda mu daj Ingrid, Opačićku, Petirku... Sigurna sam da će reći da je Opačićka za ženit, Ingrid za jebat, Petirka za bacit. Kod Karla je pak stanje Petirku ženit, Ingrid jebat (jer ona je klasni neprijatelj), a Opačićku bi isto, ali kad već mora birati, nju će bacit.
Oš se kladit da bi i na to odgovorio tako da ne bi odgovorio?
Ja bih ženila Opačićku, Petirku bih za ljubavnicu, a Ingrid mi ne treba.
Pa nećemo mi nikad saznati šta bi on, naravno da nećemo, ali možemo naslutiti ili se praviti da znamo. A to je zabavno.ex anais » wrote:
![]()
Oš se kladit da bi i na to odgovorio tako da ne bi odgovorio?
Ja bih ženila Opačićku, Petirku bih za ljubavnicu, a Ingrid mi ne treba.
Ti ne bi Ingrid jer ti je biće njezin dimnjak nekud dimio, ko zna kakvi su to obračuni. Al ja bome ne bih nijednu, a ako već moram birati, jebucnula bih Ingrid i to je to. Ostale uglavnom ne bih ništa. Oukej, danas je dakle dan kad nas dvije pričamo koga bismo i kako bismo, pa što već se nudi, makar bila Ingrid.
Politika je umijeće mogućega, jel tako? Pričamo o tome koga bismo da moramo birati od postojećih. Imaš ti šta bolje od Arsena?ex anais » wrote:
Bauk? Jao, ne.
Pa rekoh što je meni bolje. Eto tebi Arsena i svi sretni.Zekoslawa » wrote: Politika je umijeće mogućega, jel tako? Pričamo o tome koga bismo da moramo birati od postojećih. Imaš ti šta bolje od Arsena?
A ne, ne, ja sam samo išla to malo proširiti, da vidimo šta još ima. Nisam ja rekla da je Zoki za bacit.
Aj sad koga ćemo ženit.
Pa ja bih mu se također rugala, obožavam se svađati s takvim napuhancima, ali šta ja znam, to se malo pojačalo otkad je premijer, ja sam ga recimo upoznala tamo pred one davne izbore (mislim, "upoznala" slučajno sam se našla di su ovi trebali sjedit, stvarno nisam znala i čovjek je valjda mislio da smo ja, moja mater i neki stari tamo novinari il šta jer je lijepo rukovao se s nama i htio sjesti, a onda ga je Ingrid spriječilaZekoslawa » wrote: A ne, ne, ja sam samo išla to malo proširiti, da vidimo šta još ima. Nisam ja rekla da je Zoki za bacit.Ček, govorimo o Milanoviću? Mislim, nije za baciti, ali ne mogu onu njegovu aroganciju, ja mislim da bih se ja njemu narugala i naljutila ga i onda ništa od cijele stvari.
Aj sad koga ćemo ženit.
E bome ne znam, pofalilo mi kandidata.
Aj dobro, sad si mirna, pohvalila si se da ste se rukovali i da je lijepo pozdravio. Dobar čovik, lipo se javi, rekla bi moja baba.ex anais » wrote:
Pa ja bih mu se također rugala, obožavam se svađati s takvim napuhancima, ali šta ja znam, to se malo pojačalo otkad je premijer, ja sam ga recimo upoznala tamo pred one davne izbore (mislim, "upoznala" slučajno sam se našla di su ovi trebali sjedit, stvarno nisam znala i čovjek je valjda mislio da smo ja, moja mater i neki stari tamo novinari il šta jer je lijepo rukovao se s nama i htio sjesti, a onda ga je Ingrid spriječila)... uglavnom, tad se činio dosta pristupačan i tako.
E bome ne znam, pofalilo mi kandidata.
Neam pojma, sad ću ja malo razmisliti. Osim Arsena, nitko mi ne pada na pamet. Nije moguće da nemamo niti trojicu za ove tri navedene kategorije.
Ima ih puno za bacit.Zekoslawa » wrote: Aj dobro, sad si mirna, pohvalila si se da ste se rukovali i da je lijepo pozdravio. Dobar čovik, lipo se javi, rekla bi moja baba.
Neam pojma, sad ću ja malo razmisliti. Osim Arsena, nitko mi ne pada na pamet. Nije moguće da nemamo niti trojicu za ove tri navedene kategorije.
Ćelav, star... Ne.
Površna si.
Diš nać ratnika nježnog srca a da nije star i ćelav? Nema toga, rat je bio prije dvadeset godina.
Ma daj, izgleda ko neki djedica činovnik. Ne izgledaju svi tako u tim godinama, ali većina da. Ono, brrr.Zekoslawa » wrote: Površna si.![]()
Diš nać ratnika nježnog srca a da nije star i ćelav? Nema toga, rat je bio prije dvadeset godina.
-
- Information
-