Hoćeš da te ugrizem za dupe, što li?aisling » wrote: Baš ti dobro izgledaju ti zubi straga.
Opet gutam - ništa nisam naučila!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 843 times
- Been thanked: 1614 times
- Lord Byron
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
- Lord Byron
- Stitch
- Head Honcho
Ma da, a kad ti kažem da ti zubi dobro izgledaju i sprijeda onda ćeš mislit da te hoću ženit, što li?Hekatonhir » wrote:
Hoćeš da te ugrizem za dupe, što li?
Ajde, dobro je imat mašte u tvom poslu
Happy Easter!
A vidi, istina, nudim se svima, eno već i otvorene molbe šaljemLord Byron » wrote: Znam, nudiš mi se.
Happy Easter!
Naravno. Znam samo da sam imala tikove 'aaaaaa više ne mogu editirati, aaaaaa nije nitko pisao nakon mene, aaaaa'. Što će mi toLord Byron » wrote: Klinac.
Tri posta zaredom su tamo negdje na razini ratnog zločina.
Najnerazumljivije od svih pravila ikad igdje. Nerijetko itekako ima i smisla i potrebe napisati tri odvojena posta zaredom.
Uostalom, plahte i dekice hoće i više od 10 smajlija radi ilustracije.
Najbolji event ikad je kad sam pisala nekoj moderatorici da 'sorry, nisam znala da se na chatovima spajaju postovi, pazit ću ubuduće', a dolazi reply 'nisam skužila da je chat, pisale ste ozbiljno'.
Ne znam jel bila Nica ili bliss, al prepoznat će se
Ashtaroth » wrote:
Najbolji event ikad je kad sam pisala nekoj moderatorici da 'sorry, nisam znala da se na chatovima spajaju postovi, pazit ću ubuduće', a dolazi reply 'nisam skužila da je chat, pisale ste ozbiljno'.
Edit: Ovo je odavanje privatnih poruka.
Groupie :cerek:
Ash je mislila na sve, bez diskriminacijeaisling » wrote: Mislila sam da je Ash mislila na druge manje chaterske teme na ovom forumu. Za tamo znam da se ne smije. Sjećam se i spajanja i opominjanja
Jednostavno, mislim da nije big deal ako ide par postova za redom, ako imaš što za reći. Ako imaš ozbiljnu raspravu i 3 plahte, pa lakše je čitati post koji stane na jedan ekran, nego da mora biti na 3-4 ekrana
Sigurno nisam ja.Ashtaroth » wrote:
Jedini koje sam ikad upozoravala su oni koji napišu post od jedne rečenice i onda minutu kasnije još jedan post od jedne rečenice. Kartone im dijelim samo ako mi potpuno izignoriraju molbu da to ne rade. Koje su šanse da u jednoj minuti stigneš napisati još jedan kvalitetan post kojemu nikako nije mjesto u prethodnom postu?
- Lord Byron
- Stitch
- Head Honcho
Ja se uvijek bojim toga da me hoće ženit.aisling » wrote: Ma da, a kad ti kažem da ti zubi dobro izgledaju i sprijeda onda ćeš mislit da te hoću ženit, što li?![]()
Potpisi su za budale.
-
- Information
-