Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 18 Feb 2013, 00:35

..a unda » wrote: ne valja ti guugl.. :kokice:
I kod mene je ta. To tebi posebno nudi otu zgodnu. :tuzni:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 18 Feb 2013, 00:37

..a sta cu aj sad..pokvario vam se guugl. bit ce imate virus neki.. :ne zna: :kokice:
elma

Post 18 Feb 2013, 00:39

ex anais » wrote:Ja sam čitala dok nisam otkrila drugi način bijega od života... Internet.

Još važem koji je bolji.
Knjige su bolji, ali Internet je...pristupačniji. Ako ništa, ne treba se plaćati zakasnina :zubo:

Bijeg... Da, uvijek sam se divila (opet idoli, ideali :D) onima koji mogu uspostaviti ravnotežu u životu jer meni to nikad nije išlo
Eks

Post 18 Feb 2013, 00:41

elma » wrote:
Knjige su bolji, ali Internet je...pristupačniji. Ako ništa, ne treba se plaćati zakasnina :zubo:

Bijeg... Da, uvijek sam se divila (opet idoli, ideali :D) onima koji mogu uspostaviti ravnotežu u životu jer meni to nikad nije išlo
Ja sam skužila da ne poznajem sretne ljude. Ne znam jel me to tješi ili užasava.
Zekoslawa

Post 18 Feb 2013, 00:41

Vi si barem niste odabrali da vam eskapizam bude profesija. :zubo:
elma

Post 18 Feb 2013, 00:43

ex anais » wrote:
Ja sam skužila da ne poznajem sretne ljude. Ne znam jel me to tješi ili užasava.
Hm. Sad si mi dala misliti :D
Ne bih rekla da ne poznajem sretne ljude, ali znam da niti s jednim tim životom ja ne bih bila sretna- bez obzira koliko su možda teoretski, u mojoj glavi bar, bolji od ovog mog.
Ali moram još razmisliti o ovome :zubo:
Eks

Post 18 Feb 2013, 00:45

elma » wrote:
Hm. Sad si mi dala misliti :D
Ne bih rekla da ne poznajem sretne ljude, ali znam da niti s jednim tim životom ja ne bih bila sretna- bez obzira koliko su možda teoretski, u mojoj glavi bar, bolji od ovog mog.
Ali moram još razmisliti o ovome :zubo:
Ne znam, ja sam svima našla nešto. Ok, moguće da nekima sudim po svojim kriterijima. :o
Eks

Post 18 Feb 2013, 00:52

Gledam Irene. Fala ti bože bar što nisam ovakva.

Elmo, to su te koje se bogato udaju. :rofl:
elma

Post 18 Feb 2013, 00:54

ex anais » wrote:
Ne znam, ja sam svima našla nešto. Ok, moguće da nekima sudim po svojim kriterijima. :o
Ok, ne znam kako da ovo objasnim pa ce ovo biti cudan post (a koji moj nije, a? :durica:)

Uglavnom, kad razmišljam o npr. Perici, meni se čini kako je Perica sretan sa svojim životom.
Onda pomislim kako ja ne bih bila sretna da sam na njegovom mjestu (više onako - pucala bih si u glavu :facepalm: ), ali svejedno mislim da je on trenutno na boljem mjestu nego ja (iako si ne želim pucati u glavu):D
To je nešto kao onaj "peč(ć?)em kolače" tip - želim da sam taj tip osobe, ali znam da nisam i da me kolači ovakvu kakva jesam sad u ovom životu, s ovim mozgom, ne bi usrećili .
elma

Post 18 Feb 2013, 00:56

ex anais » wrote:Gledam Irene. Fala ti bože bar što nisam ovakva.

Elmo, to su te koje se bogato udaju. :rofl:
:lol:
Evo ja i za nju mislim da joj je bolje nego meni, ali ne zelim biti ona :rofl:
Eks

Post 18 Feb 2013, 00:58

elma » wrote:
Ok, ne znam kako da ovo objasnim pa ce ovo biti cudan post (a koji moj nije, a? :durica:)

Uglavnom, kad razmišljam o npr. Perici, meni se čini kako je Perica sretan sa svojim životom.
Onda pomislim kako ja ne bih bila sretna da sam na njegovom mjestu (više onako - pucala bih si u glavu :facepalm: ), ali svejedno mislim da je on trenutno na boljem mjestu nego ja (iako si ne želim pucati u glavu):D
To je nešto kao onaj "peč(ć?)em kolače" tip - želim da sam taj tip osobe, ali znam da nisam i da me kolači ovakvu kakva jesam sad u ovom životu, s ovim mozgom, ne bi usrećili .
Ja sam, kad je trebao bit onaj smak svijeta nedavno, išla ulicom i vidjela prekrasnu djevojku. Ne kao ovu tuketinu nego baš prekrasnu. I pomislih, da sad svi umremo i nekako oživimo i ja uđem u njeno tijelo, zakurac mi i to kad ne bih bila sretna. :o

O karakternim osobinama da ne pričam.
elma wrote:
:lol:
Evo ja i za nju mislim da joj je bolje nego meni, ali ne zelim biti ona :rofl:
E, upravo to. :rofl:
elma

Post 18 Feb 2013, 01:01

Ja bih to tijelo uništila ležanjem i prežederavanjem u roku pola godine, vjerojatno :rofl:
Eks

Post 18 Feb 2013, 01:02

elma » wrote:Ja bih to tijelo uništila ležanjem i prežederavanjem u roku pola godine, vjerojatno :rofl:
Carice. :S :S :rofl: :rofl: :rofl:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 18 Feb 2013, 04:02

Ajte spat. :kava: :D

Nestadoše. :durica:

A niš idem spat. Laku noć. :w
Zekoslawa

Post 18 Feb 2013, 04:30

Karl Jozef » wrote:Ajte spat. :kava: :D

Nestadoše. :durica:

A niš idem spat. Laku noć. :w
Došo, ošo. A idem i ja, samo da požderem ovo pogače. Ilitiga sirnice, zovite kako oćete.

Laku noć, runo moje. :w
Eks

Post 18 Feb 2013, 05:22

Išla sam petat kosu pa sušit pa sam se sjetila provjerit jel ima onog lika što sam ga sanjala na fejsu pa sam ga našla, i dalje je osamljenik... a onda sam završila na ljudima s faksa i ne mogu prestat. :mama: Svi su lijepi, mladi, poudani, trudni. Doduše, onoj šta je single mother ne zavidim bome, ali opet, ona čak i putuje :mama: a ja nit brige nit pameti...

Idem leć. :facepalm:

Oukej, jedan je zaglavio u ickeizam i ostale teorije zavjere :eek: to me malo tješi.. neki su prolupali bar.

Jepse, Karl, vidim te. :gaah:

Idem leć, moram. :mama:
ali

Post 18 Feb 2013, 08:51

Opet ste kukali :zubo:

Di je onaj topič o promjeni imena :o

http://www.kuku-meni.com
:D

Ovdje je divan proljetni dan :S
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 18 Feb 2013, 18:31

aisling » wrote:Kad se vozite busom jel pazite da vam bedro ne prelazi na susjedno sjedalo? Ljudi obicno ne paze :gaah:
A pazim ja, al raja se često ponaša ko da je dvi karte kupila. Ne samo što im guzce prelaze na moj sic, neg i noge u moj prostor ubacuju. Ajme, ludim na to. :mad:
Počet ću i ja, kad su oba sjedala prazna, sjedat na ono do prolaza. Ma neću, jer mi je to krajnje nepristojno, al, jebate, ponekad me tolko stisnu uz prozor da više ne znam kud bih. :mad:
Još mi idu na živac oni koji samo divljački spuste naslon svog sjedala, a moja kilona nek pucaju, pa dajte se okrenite i recite da će te ga spustit, jebemurobiju, ionako se patim i kad nisu spuštena. :mad:

Usput, koristim ovu priliku da neupućene informiram, a upućenim koji to ne prakticiraju jebem familiju: svako sjedalo do prolaza (ne u gradskim, neg u ovim drugim busevima) more se izmaknut van prema prolazu.
Oni nametljivi, lijepo vas molim(o), iskoristite to i poštedite nas vaših guzčetina unutar granica našeg sica.

Pardonirajte i četajte dalje u miru. :zubo:
Eks

Post 19 Feb 2013, 11:51

:facepalm:

Pisali smo sat i po, nas troje, ko tri balvana. S golemim rječnicima ispred sebe. Par rečeničica. To bi unda i Zec preveli u dvije minute.

Ja u tih sat i pol nisam skužila što treba s prvim zadatkom pošto je bio na talijanskom i mozgala sam jel to neka vježbica gdje treba nešto obrnuti. Pa sam se bacila na drugi, za koji je rekla da je teži, prijevod nekih pet, šest rečenica na talijanski.

Enivejz, krcate su konjunktivima. A nameračila sam se nešto i na pasiv. :facepalm: I kako sam pisala kemijskom, to je rusvaj, prvo napišem era pa križam i napišem sia, pa abbia pa pizda materina i tako u krug. Svaku sam riječ tražila u rječniku. :S

I da, profa mi je dala dva ogromna rječnika, hrv-tal i tal-hrv jer nisam imala. Jebote, da sam znala da mogu koristiti rječnike.

Uglavnom, na kraju, kad je izašla, pitam ja dečka isrped sebe šta treba s ovim prvim zadatkom, kaže on prevesti na hrv. I ja išla pokušati prevesti te usrane konjunktive i pizdarije, ali nije išlo.
I da sam bar imala pameti pa sačuvala kopiju ispita jer mi je zabunom dala dva lista. Nee, ja sam se fino ustala, uzela rječnike, oba lista, svoje rješenje i dala joj.

A onda sam imala unda moment. Objasnila sam joj da ovo prvo nisam znala što trebam napraviti (ona se nasmijala onim osmijehom kojeg upućuješ djetetu koje slabo shvaća, ja sam se nasmijala također) - iako to ne drži vodu jer sam prevela prvu rečenicu :facepalm: i onda sam se lijepo s oba njena rječnika u naramku okrenula na peti. I onda sam se okrenula prema njoj i nasmiješila se uz prigodno "Joj, rječnici" pa je rekla da su joj to jedini i onda sam se ja opet nasmiješila i pošla. :raspa: :facepalm:

Enivejz, ovo je toliko nekako neočekivano. Običan prijevod. I ja nisam znala ono "lakše", s tal na hrv :facepalm: a onaj ćušpajz što sam prevela na talijanski, bolje da ne znam što sam napisala. Da sam bar uzela onaj jedan list viška, da sam bar pitala onog dečka da mi kaže kako je preveo to prvo. DA sam da sam da sam :gaah:

Rekla je da se vidimo u petak. Kako se vidimo, jadna mi majka, ne bi da ću proć. Ili misli tek tad ispravit, mislim, tad je usmeni.

Eto.

E da, umjesto da me to bedira, ja sam se cerečila po cesti zbog toga što sam umalo ukrala rječnike. :facepalm:
Eks

Post 19 Feb 2013, 11:59

Nadam se da nitko s faksa ovdje ne zalazi.

E da, dok mi je još svježe. Jebo jednoroga, što znači fece? Neki je era malato, to sam prevela bio bolestan i non poteva scrivere- nije mogao pisati. Onda je došao dio koji nisam znala prevesti. Un giorno un giornale - jednog jutra, jedne novine, i onda je došlo nešto gli sapere feci (nisam u ovo sigurna, neka takva kombinacija je bila) che avrebbe volontieri blabla un scritto, sia bravessimo ... bla... neki kurac. Ništa meni to nije bilo jasno. Nijedna jedina riječ.

Ono drugo je bilo nešto tipa- Kuća je smještena tamo i tamo i postala je najbolja blabla (sad nisam sigurna jel ovo bilo u prošlosti zapravo, hm, ne znam više), tu sam na kraju napisala hm, ne sjećam se jel e stata situata ili era stata situaata, a mislim da sam u drugom dijelu upotrijebila avrebbe, ali ne znam više.

Ne znam. :crying:
Jel se na katu kaže al piano?

Bilo je puno onih najbolja, bolja nego, manje nego, više nego, najzahtjevnije blabla, možda onda nisam pogriješila s pustim konjunktivima.

Ma, serem, nema ništa od toga. :tuzni:

Sad imaju život. :rolleyes:
Zec spava, unda peta mačke... a jedino oni znaju tal. :tuzni:
ali

Post 19 Feb 2013, 12:06

Fece?
Pa jednina od feces :zubo:

Aj daj, nema šta bit, prolaziš.
Nije da talijanski studiraš bokte :o za taj tvoj polufaks znala si i previše :S

Ok, serem (fecem :rofl: ) al nauči još nešto malo do petka i prolaziš.
Eks

Post 19 Feb 2013, 12:07

ali » wrote:Fece?
Pa jednina od feces :zubo:

Aj daj, nema šta bit, prolaziš.
Nije da talijanski studiraš bokte :o za taj tvoj polufaks znala si i previše :S

Ok, serem (fecem :rofl: ) al nauči još nešto malo do petka i prolaziš.
Ma nije to, eno gugl kaže gli feci promettere.. nešto je to drugo. :misli:

Eh da, problem je i taj što su ova dvojica zbrisali prije mene i nisam stigla pitat što je na usmenom uopće, a profesoricu me nakon ovog s prvim pitanjem i rječnicima bilo muka pitat. :zubo:
ali

Post 19 Feb 2013, 12:12

Pasaato remoto od fare :zubo:
Eks

Post 19 Feb 2013, 12:14

ali » wrote:Pasaato remoto od fare :zubo:
E, znala sam da je nešto tako. :zubo:
Mogu mislit na što sliči moj prijevod s hrvatskog. :facepalm: :rofl:

I kako se to prevodi, taj remoto. :brukica: Što je to kao riječ? :crying:
ali

Post 19 Feb 2013, 12:51

Ne znam, ovo tvoje bi bilo kao naše "dao sam mu znat" :ne zna: