Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Ma daj, ajde, komunikologija je to, nemoj se zavaravati.ex anais » wrote:Ovo treba naučit, mislim, osim ovih iz jezika koje treba vježbat. I knjigu treba naučit. A jedino iz povijesti imam čitati.
Ma, pokušavam stvari staviti u realan okvir. Ja to stalno doživljavam kao gromadu nad glavom, a zapravo nije.Zekoslawa » wrote: Ma daj, ajde, komunikologija je to, nemoj se zavaravati.
Pa koliko ono ima tih tvojih ispita sve skupa? Pusti ti sad koliko stranica i koliko skripti, to je jako relativan pojam. Koliko ih treba metnit u kućicu?ex anais » wrote:
Ma, pokušavam stvari staviti u realan okvir. Ja to stalno doživljavam kao gromadu nad glavom, a zapravo nije.
Osam.Zekoslawa » wrote: Pa koliko ono ima tih tvojih ispita sve skupa? Pusti ti sad koliko stranica i koliko skripti, to je jako relativan pojam. Koliko ih treba metnit u kućicu?
Ja sam prestara za to.elma wrote:Meni sve češće dođe pomisao na bogatu udaju![]()
![]()
![]()
jel uliks suvremena? pa on sam ima skoro iljadu stranica..sta je onda ostalo?Zekoslawa » wrote: Jesam, bogami, peju sam dobila. Jedina. Jer sam sve s popisa pročitala. Ne diraj mi u taj, to je svetinja.![]()
![]()
Dobro je to, fina okrugla brojčica.
To je skroz dosta vremena. Al se isto malo ubrzaj.
..a unda » wrote: jel uliks suvremena? pa on sam ima skoro iljadu stranica..sta je onda ostalo?
Suvremena hrvatska književnost, bogati, undo. Svjecka ide sve u jednom i ne treba tu baš sve čitati. E ali naša suvremena... E taj je bio zajebat. Popis od preko trideset knjiga. A mahom romani i nema šanse više od dvojčice ako neš čitat. A meni bili zabavni svi ti Novaci, Šegedini, Marinkovići, Cvitani, Fabriji i ekipa. Ja to pročitala onako revijalno, iz gušta.
E pa onda ćeš se razvesti, pa ćeš naći drugoga, pa ćeš opet par godina biti zaljubljena, i tako redom... Važno da se nešto obrće.elma » wrote:Ali čak da se i bogato udam i ništa ne radim svejedno ne bih bila ništa sretnija, vjeorjatno bih pizdila kako sam ja zapravo mogla završiti faks i općenito, kako sam sposobna brinuti za sebe
Naravno. Nema nam iz ovog limba. Osim, jel, učenjem.elma » wrote:Ali čak da se i bogato udam i ništa ne radim svejedno ne bih bila ništa sretnija, vjeorjatno bih pizdila kako sam ja zapravo mogla završiti faks i općenito, kako sam sposobna brinuti za sebe
Zec, jesen mi nekako nije u planu, štoviše, grozim se te mogućnosti.
Nemoj planirati previše unaprijed, viš šta se sve može dogoditi. Nije ni meni bilo u planu ostavljati ono govno za jesen.ex anais » wrote:
Naravno. Nema nam iz ovog limba. Osim, jel, učenjem.
Zec, jesen mi nekako nije u planu, štoviše, grozim se te mogućnosti.
Ja sam - mlohava
Ali ništa to nije što teretana za mene i farba za tebe ne moze rijesiti
meni je sve to osim marinkovica, ono..pari da su pisali samo da bi materijal za studente stvarali. ok, i za par kruzoka..ok, i za ediciju pet stoljeca hrvatske..Zekoslawa » wrote:![]()
Suvremena hrvatska književnost, bogati, undo. Svjecka ide sve u jednom i ne treba tu baš sve čitati. E ali naša suvremena... E taj je bio zajebat. Popis od preko trideset knjiga. A mahom romani i nema šanse više od dvojčice ako neš čitat. A meni bili zabavni svi ti Novaci, Šegedini, Marinkovići, Cvitani, Fabriji i ekipa. Ja to pročitala onako revijalno, iz gušta.
a fabrio, ajme..nemoc me uvati.
a gavran? njega niste citali? ..meni se cini da ce on za zivota svojo plodnoscu zaspamat i presisat ukupno sve od homera, pa na ovamo..ima samo pet hiljada stranica uvoda njegovih..
Znam. Unda nam je rekao da smo histerične i koješta još, ne moš nas ni ti toliko ogadit.Zekoslawa » wrote:Dobro, oćete vas dvije prestati tražiti razloge zašto nas nitko neće? Kad ste mene čule da mi šta visi, da imam bore ili sijede? Nikad! A zašto? Zato što znam da nije u tome problem.
Uostalom, evo ti odgovor.
Kako bi naše karakterne osobine predstavio marketinški?
-
- Information
-