Zekoslawa » wrote:
Jepi se, nemoj me tu ljutiti prije nego šta ću krepat od potresa.
Ex, a znaš ti što se meni dogodilo na ljeto? Imala sam taj jedan ispit koji mi je ostao s četvrte, uvjerljivo najdosadniji ispit ikad. Ruglo za koje nitko nije mogao vjerovati da itko ponavlja, ali eto ja jesam jer je to bilo stravično glupo. I uglavnom, ja ti to lijepo učila dva tjedna, svaki dan po mrvicu da se ne predoziram dosadom, i idem to izaći tamo na samom kraju ljetnog roka, dojavim svim zainteresiranima da je danas veliki dan i da ću se riješiti govna, kad što? Dođem na ispit u krivu uru. Bio u 15, ja došla u 17h.

I šaljem odmah mejl, molim je da me pita, oće usmeno, oće pismeno, oće da napišem dodatni seminar, bilo što jer se moram toga riješiti, bogati, peta sam godina. Ali jok, gospodična asistentica je neumoljiva, računa da joj muljam jer ipak sam ja tu neka ponavljačica, ko zna šta ja oću. I da, naravno da zbog tog govna nisam izašla par drugih ispita. I dakle, izađem ja to u devetom, s gađenjem i s mukom, naravno da riješim ne za pet, nego za šest, a ona meni da sam krasno to napisala i da joj se javim ako sam slučajno ovako zainteresirana za diplomski kod nje.

Ubit je, zaklat, criva joj vadit, eto šta mi je došlo.