Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Hrvat.ex anais » wrote: Čiji zločinac?![]()
Pa linkaj vako il' PMovno.Šta ja znam, kao pokvarena gramofonska ploča, ali doslovno, od riječi do riječi.
Aa, heroj.
Ma neću, šta ću ogovarat ljude. Korizma je.
Ne mogu zamisliti da se godinama javljam na tu temu. Tu sve staje.ex anais » wrote:Ma nismo mi kreativni, ali ovo je chat tema. Zamisli da se godinama javljaš na temu "Zašto moj muž šalje sms poruke noću" i tako godinama i uvijek odgovaraš isto. Bez varijacija na temu, identično.
Jel to na Karla misliš?ex anais » wrote:Okej, idemo na daljnje misterije. Danas sam komentirala čovjeka s kojim sam imala vrlo gadne, doslovce na pasmater prepiske, dvaput. Postajem li bolja osoba, jel to korizma, što je to? Uljudno je odgovorio.
Ne, ali imaju jednu sličnost.Zekoslawa » wrote: Jel to na Karla misliš?
Poukte, već sam mislila da sam ubila topic. Nije nitko s foruma.
Pa dobro, znala si se ti i s undom poklati.ex anais » wrote:
Ne, ali imaju jednu sličnost.![]()
Poukte, već sam mislila da sam ubila topic. Nije nitko s foruma.
Pih, da ubiti topic! Kako, molim te, o, kako, reci, da ga i ja znam ubiti. Tebi je jasno da je ovo topic na kojemu pišu dvije filozofkinje i Karl + unda. Ako dosad nije krepao, i neće. Nema toga što mi ne možemo provariti i izrugati.
Bit ćeš pomirena sa sudbinom, za razliku od nje.elma » wrote:Kad smo već kod "tamo"meni se neki dan svijet malo srušio :drama: kad sam čitala rezignirane postove jedne osobe kojoj sam se divila
Onako, pitala sam se ako je ona uz sav trud i talent tako depresivna oko zivota, sto ce tek biti sa mnom
Samo jednom zaozbiljno, kad sam mislila da me trola oko pedera.Zekoslawa » wrote: Pa dobro, znala si se ti i s undom poklati.![]()
Pih, da ubiti topic! Kako, molim te, o, kako, reci, da ga i ja znam ubiti. Tebi je jasno da je ovo topic na kojemu pišu dvije filozofkinje i Karl + unda. Ako dosad nije krepao, i neće. Nema toga što mi ne možemo provariti i izrugati.
Oh, ja sam to odavno apsolvirala i porušila si sve "idole".elma wrote:Kad smo već kod "tamo"meni se neki dan svijet malo srušio :drama: kad sam čitala rezignirane postove jedne osobe kojoj sam se divila
Onako, pitala sam se ako je ona uz sav trud i talent tako depresivna oko zivota, sto ce tek biti sa mnom![]()
Dobro je, već sam mislila da si se naljutio.Karl Jozef » wrote:Meni trkeljanje šteka a vrijeme mi vrijedi ko suvo zlato pa skužajte - tuda sam ali bez tipke F5.
Upravo tako, mislim da mi je otprilike noćna mora poklati se s undom.ex anais » wrote:
Samo jednom zaozbiljno, kad sam mislila da me trola oko pedera.Ali ne moš se s tim čovjekom ni posvadit, ne jebe te pola posto.
![]()
Sad to isto primijeniš na faks i završiš ga.
Oh, ja sam to odavno apsolvirala i porušila si sve "idole".Kad sam skužila da se meni neki dive, naime.
Isuse, polomio si F5.Karl Jozef » wrote:Meni trkeljanje šteka a vrijeme mi vrijedi ko suvo zlato pa skužajte - tuda sam ali bez tipke F5.
Al stvarno jest. Zapjeniš se, oš istjerat nekakvu pravdu, istinu, nešto, a on
Evo, odmah sam se naljutila na samu pomisao.
Da su bar profesori ljudi iz kompjutera.Sad to isto primijeniš na faks i završiš ga.
Kao da je ovo prvi put, samo je nedjelja navečer pa ne može otrčat u dućan po novu.Zekoslawa » wrote: Isuse, polomio si F5.
Ma biži, ne želim ni zamišljati. Predajem se odmah, znam da bih se uvatila smijati nakon treće rečenice. A ljudi koji me tjeraju da se smijem kad sam ljuta, ti su mi najgori.ex anais » wrote:
Al stvarno jest. Zapjeniš se, oš istjerat nekakvu pravdu, istinu, nešto, a on;poke poke;
![]()
;poke poke:
Evo, odmah sam se naljutila na samu pomisao.![]()
Istina, da barem neki jesu makar to.
Da su bar profesori ljudi iz kompjutera.
Vidim ga kako nabada alternativnim metodama.ex anais » wrote:
Kao da je ovo prvi put, samo je nedjelja navečer pa ne može otrčat u dućan po novu.
Nikako. Ne znam sastaviti poslovno pismo. Odokativna procjena je da bih to trebala vježbat mjesec dana, ima sto stranica tih pizdarija koje ja ne mogu pohvatat.
Jebala ih poslovna pisma da ih jebala, isto to imam i za engleski. Ne znam... nije dobro.
A jebiga, trebala si to malo ranije početi, istina. Ali ako kojim slučajem sad to ne prođeš, nemoj onda opet ostavljati za tamo neki rok, pa se hvatati toga malo prije roka, nego nastavi raditi isto što radiš sada i do ljetnog roka to će svakako sjesti na svoje mjesto.ex anais » wrote:
Nikako. Ne znam sastaviti poslovno pismo. Odokativna procjena je da bih to trebala vježbat mjesec dana, ima sto stranica tih pizdarija koje ja ne mogu pohvatat.![]()
Jebala ih poslovna pisma da ih jebala, isto to imam i za engleski. Ne znam... nije dobro.
Mislim, ne želim te obeshrabrivati, ali znam kako se jezik lako zaboravi i kako se nekad treba podsjećati od samih osnova. S druge pak strane, dobra je vijest što ono što je naizgled zaboravljeno, brzo opet dođe na svoje. Ovdje je samo pitanje jesi li si uzela dovoljno vremena da se ponovno ušemiš. Ako nisi za ovaj put, za drugi budeš.
-
- Information
-