A da, ti si svoje otpenalio...a unda » wrote: karl, bravo sto si dosao..evo ti uzica pa ih vodaj malo..
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
onda papat i nabacit koje kilo. na kraju ce ti se molitve izpunit, ali te molitva nece imat za sta ufatit..Zekoslawa » wrote: Nemam zaliha, ošle zalihe odavno.![]()
E, a ubija me velik posao u životu, pa imam za čim jesti.
Viš, nisam se toga dosjetila. Svašta sam probala, ali popunit se, to nisam. Misliš da će to upalit?..a unda » wrote: onda papat i nabacit koje kilo. na kraju ce ti se molitve izpunit, ali te molitva nece imat za sta ufatit..
odlicna ideja. ovo cu mu poslat u mejl..ono, malo da te upozna, mirna narav i to..
..a? jes ti pri sebi? nego sta ce upalit? metla?Zekoslawa » wrote: Viš, nisam se toga dosjetila. Svašta sam probala, ali popunit se, to nisam. Misliš da će to upalit?
Zlo jedno...a unda » wrote: odlicna ideja. ovo cu mu poslat u mejl..ono, malo da te upozna, mirna narav i to..
A šta, on to ne voli?
Undi si ostavio sav posao.
Dobro, sad se lipo naguzi da te eksača podraga, aj.
Intelekt...a unda wrote: ..a? jes ti pri sebi? nego sta ce upalit? metla?![]()
stavri polako postaju jasnije. nakon kolko vremena su ti priznavali da oni to ustvari ne vole?
..da, intelekt, dekoltirani ili samostojeci?
..a unda » wrote: stavri polako postaju jasnije. nakon kolko vremena su ti priznavali da oni to ustvari ne vole?![]()
UmrijeČu sama.
Vidjeh. Mislila sam da je cat person.. blah.Zekoslawa wrote: Znatiželjna si, a?![]()
Ima maltezera, ženo božja.![]()
Btw, vidjeh da je Lambaša iz Šibenika doputovala u Split da si iznova organizira život. Sad kad sam stalkala Dežulovića.
Pa bar se neće obisit s godinama. Ili oće?
Karl!Karl Jozef wrote:![]()
Oš reć, stalkala si Dikana?ex anais » wrote: Vidjeh. Mislila sam da je cat person.. blah.
Btw, vidjeh da je Lambaša iz Šibenika doputovala u Split da si iznova organizira život. Sad kad sam stalkala Dežulovića.
...doli šta uleti...a unda » wrote:..aj bog, vidim da ste se poceli skidat. aj, pamet u glavu..
Počeo si se pozdravljati dvajst puta ko eksača.
Ne. Ali mislila sam ti savjetovat da se sprijateljiš s njom, ona poznaje razne dikane.Zekoslawa » wrote: Oš reć, stalkala si Dikana?
Nije on jedini, i Ali je jučer tako. Zarazna sam.
-
- Information
-