I ja sam zaplakala
Ovako izgleda

Ne mislim to kao komentar, nego stvarno sliči
I ja sam zaplakala

Oces. Prije nego se nadas. To sto se udaje tice.Zekoslawa » wrote: Oću se udat il nać posao u Zadru?
Na kraju će stvarno ispat da mi se sviđa Sudac stigmom i bradom. Ono, gluhi telefoni i to.Bara huda » wrote: Oces. Prije nego se nadas. To sto se udaje tice.
Posao nece biti u Zadru, ali blizu, blizu.
Mozda i ne blizu, sta ima veze, bitno da je posao.
To je prognoza za 20 godina unaprijed.
Ex....problemi....Sudac.![]()
Sarmantna sestica (6) na celu.
Jel mu to jedina?
Jebiga, on mlati pare a ti trkeljašBara huda » wrote: Auuu, dobar taj Sudac.![]()
Nisam ga imala prilike puno upoznati, ali djeluje bas ...bas...onako...kako bih rekla...maglovito.
Kroz gusto granje maglovito.
Cudni su i nepredvidivi putevi ljubavi.ex anais » wrote:
Na kraju će stvarno ispat da mi se sviđa Sudac stigmom i bradom. Ono, gluhi telefoni i to.![]()
Di, u Obrovcu?
ali » wrote: Jebiga, on mlati pare a ti trkeljaš![]()
Ex. ne možeš uspoređivat ove nastupe sa Jošua TV, nađi neki u kojem maše rukama![]()
Ideš po Solda?ali wrote:Idem i ja.
Valentinovo samo što nije a dug je put do Splita![]()
Ajme, ja imam traume od jednog Fulia. Da, tako se zvao. Modža vam jednom ispričam.Bara huda wrote: Cudni su i nepredvidivi putevi ljubavi.
![]()
Vis, vis, mozda otvore onu cementaru pa pocnu dilati cement u Italiju pa pocnu trebati nekog tko spechen italienisch pa se ti i zec dobro udomite.
Kad sam ja bila cura, nejbolje sam se sporazumjevala i razumjela s talijancima. Ti nisu kurca znali engleski, valjda zato. Sve rijesili na mote i osmjehe.![]()
Pa kaze covjek da je bogatstvo bez smisla besmisleno.ali » wrote: Jebiga, on mlati pare a ti trkeljaš![]()
[/quote]Ex. ne možeš uspoređivat ove nastupe sa Jošua TV, nađi neki u kojem maše rukama![]()
Pitaj mene, ja ću ti prevesti kako želiš.Bara huda » wrote:ex anais »"]
Meni jedan sliku poslao.
Onako..pravu, na papiru, u pismu. Da, bilo je to pred koju godinu.![]()
Sto je najgore, nisam ni znala da sam mu adresu dala.
Sad se ni imena ne mogu sjetit, a bas bi mogla vas talijance pitat sta mi je napisao na poedjini.
Do danas nisam saznala.
Sta ce ti Sudceva strast ako je usmjerena u krivom smjeru? Prema gore , nebu pod oblake.ex anais » wrote:
Tužno je što sam ustanovila da i Sudac ima više strasti u sebi od moje simpatije.
Ali, noć.
I meni je čudno. Al' bez zajebancije. Mislim, da ne budem ohola i to, jebe mi se, stvarno mi je čudno.Bara huda » wrote: Sta ce ti Sudceva strast ako je usmjerena u krivom smjeru? Prema gore , nebu pod oblake.
Bolje manje strasti pa da puca na tebe nego puno strasti koja ide bogtepitaj kamo.
A zapravo me to cudi...ovako kad citam tebe, zecicu, pa i ali....meni se cinite bas cure za zenit.
Pametne, duhovite, obrazovane, da ne recem...izazov svakom iole bistrijem muskarcu.
Navodno su takve trazena roba.
Jel lazu oni koji to kazu ili nema puno bistrookih na svijetu?
Na ovom prvom linku je na dva i deset bio papa. Gledam i ne vjerujem.ali » wrote:Malo sam još surfala prije spavanja, uznemirili su me oni videi sa Sudcem.
Prvo na 2.10 a ima ga i oko 23.00
http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_t ... 19d46d6529
Em gleda em mudro zbori
Iskopirajte cijeli link, mislim cijeli red pa pejstajte ručno, smeta nešto pa nije sve link
Mislim da Vučić Ljubiša - Kurbla unosi previše vitamina
Vidjela. Podsjetio me na onog od doktorice kvin.ali » wrote:
Mislim da Vučić Ljubiša - Kurbla unosi previše vitamina
Ma samo odaberi More od 10.02. pusti sad papu
Bara huda » wrote:
A zapravo me to cudi...ovako kad citam tebe, zecicu, pa i ali....meni se cinite bas cure za zenit.
ali » wrote:
![]()
Baro, a koje si ti dobiOtprilike mislim, jesi bliže Ex ili Undi
![]()
Ex, za Fulia se priča da je od tuge emigrirao u Stati Uniti, pokrenuo biznis s lakovima za nokte, bankrotirao, digao se iz pepela i ecco ti ga oggi
evo bolji link
Users browsing this forum: Baidu [Spider], ClaudeBot and 0 guests