Pa gle, nije da se srećemo, jel, sreli smo se jednom i upoznali, vjerojatno je čovjek dotad pozaboravio ko sam i ša sam, pozaboravila sam i ja njega pa smo se sreli negdje gdje se nismo upoznali, ja sam samo sluš.. ovaj gledala šta priča. I tako. Sad gledam, negdje bi se trebali srest treći put, valjda, i upoznati...a unda » wrote: ukratko, klecaju ti koljena kad ti je blizu. moze on bit sta oce, al tebi klecaju koljena.
..zensko.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Ma pusti, saljivdjije.
Ako te se uvati u djir (purgerski mislim da se kaze zrende) tesko se iskobeljat iz toga.
Najbolje se sklupcat i pravit elastican.
Ja tipkam sa taca i suosjecam sa svim sutacerima, odatle razumjevanje.
Ali...di ste stali...ko se uparuje s kime?
Malo mi puno imena.
Sta dezulovic i lucic ne lice jedan na drugog?
Soldo...znala sam jednu Soldo, bila je iz Hercegovine.
Onako...ni vrit ni mimo.
Još sam iz kreveta tipkala, u mraku, pa kad te onaj ekran zablješti, a jastuk pritisne. Al ne, ne znaju oni što je tač.Bara huda » wrote: Ma pusti, saljivdjije.![]()
Ako te se uvati u djir (purgerski mislim da se kaze zrende) tesko se iskobeljat iz toga.
Najbolje se sklupcat i pravit elastican.
Ja tipkam sa taca i suosjecam sa svim sutacerima, odatle razumjevanje.
Ali...di ste stali...ko se uparuje s kime?
Malo mi puno imena.
Sta dezulovic i lucic ne lice jedan na drugog?
Soldo...znala sam jednu Soldo, bila je iz Hercegovine.
Onako...ni vrit ni mimo.
Nitko ni sa kim, Bare moja. Nitko. Unda neće makar Ali da upozna sa Soldom, a bar bi to mogao, ovog mog ionako ne poznaje osim što misli da je kretenčić.
I meni je to Soldo poznato, ali ne znam otkud.
Pa nisam išla za njim od terase do terase
Ono, dijelili smo neke lokacije pa sam ga viđala
Nego, vidim da si primijetio "prodoran hercegovački pogled"
Počinje se i tebi sviđat jelda
ali » wrote: Pa nisam išla za njim od terase do terase![]()
Ono, dijelili smo neke lokacije pa sam ga viđala![]()
Nego, vidim da si primijetio "prodoran hercegovački pogled"![]()
Počinje se i tebi sviđat jelda
Ček, o kome sad pričamo, Švoriniću ili Soldi i tko se undi (i tebi) sviđa?
Aj neki hint stvarno, baš me sad zanimaex anais » wrote:
Pa gle, nije da se srećemo, jel, sreli smo se jednom i upoznali, vjerojatno je čovjek dotad pozaboravio ko sam i ša sam, pozaboravila sam i ja njega pa smo se sreli negdje gdje se nismo upoznali, ja sam samo sluš.. ovaj gledala šta priča. I tako. Sad gledam, negdje bi se trebali srest treći put, valjda, i upoznati.
Možda ga ja znam
edit: meni Soldo, a Undi Švorinić, al sve više naginje i ovom prvom
..a koja je to ura? ura je za ic lec, tebi i ali je ura za klecat koljenima..
Pročitala sam "klečat na koljenima", jebale te dijakritike!..a unda » wrote: ..a koja je to ura? ura je za ic lec, tebi i ali je ura za klecat koljenima..
a kad si divlja. pa nisu dijakritici krivi sto ti citas sto oces..
Mrš. Idem postat vjernica il nešto, trebam malo se sredit.
Sad tek kužim poredak riječi, jebao te poredak riječi...a unda » wrote: ..a koja je to ura? ura je za ic lec, tebi i ali je ura za klecat koljenima..
e, da, danas francuska vjernica zakopcana do grla, sutra bolnicka sobarica, prekosutra studentica s taljanskim podocnjacima..i tako, te igre..ex anais » wrote:
Mrš. Idem postat vjernica il nešto, trebam malo se sredit.
zensko..
..a unda » wrote: e, da, danas francuska vjernica zakopcana do grla, sutra bolnicka sobarica, prekosutra studentica s taljanskim podocnjacima..i tako, te igre..
zensko..![]()
Korizma je počela. Korizma. K.. orizma.
kad kazes poredak..na koga tocno mislis?
Ovako.....
Bezveze
Ne znam ga (srećom
Govori kao papiga, mislim da niš ne razumije to o čemu priča, samo je naučio napamet (i to loše)
Bradica?
Buahahaha
Znaš kako mi izgleda? Kao tip osobe koja bi se prijavila u Big Brother
Um....a unda » wrote: kad kazes poredak..na koga tocno misls?
Ne pratim.
Kad kažeš Švorinić, što točno misliš?
:vrišt:ali » wrote: Ovako.....
Bezveze![]()
Ne znam ga (srećom), al mi pari salonski u pičku materinu
![]()
Govori kao papiga, mislim da niš ne razumije to o čemu priča, samo je naučio napamet (i to loše)![]()
Bradica?
Buahahaha![]()
Je, ukočen je malo. Spominjao je svoju babu kad smo kratko pričali.
Mislim, ja stvarno nemam problem s čitanjem tuđih radova, ali njega ne mogu čitat i slušat da me ubiješ. Što me dakako čini kokoškom. Jer koji kurac mi se svidio
Ali, BB.
A sad zamisli kako je starim ljudima kad u banci zamijene automat na gumbe sa tim tacom.ex anais » wrote:
Još sam iz kreveta tipkala, u mraku, pa kad te onaj ekran zablješti, a jastuk pritisne. Al ne, ne znaju oni što je tač.![]()
Nitko ni sa kim, Bare moja. Nitko. Unda neće makar Ali da upozna sa Soldom, a bar bi to mogao, ovog mog ionako ne poznaje osim što misli da je kretenčić.![]()
I meni je to Soldo poznato, ali ne znam otkud.
Pricala mi mama, jos se ona dobro i snasla jer je vidjela da to postoji kod mene pa je objasnjavala ostalima svoje 70+ generacije sto treba. Bila glavna faca.
A kretencic...pa muskima su svi muski obicno kretencici, osim ako nisu s njima odrasli.
Mozda ga strah da bi vi otisle sa trkelja ako se sretno uparite pa s kim bi onda on trkeljo?
Zatrpat ce me kokose!
eto, tako je glasala klecacica koljenima na slatko ljuti hercegovacki pogled..ali » wrote: Ovako.....
Bezveze![]()
Ne znam ga (srećom), al mi pari salonski u pičku materinu
![]()
Govori kao papiga, mislim da niš ne razumije to o čemu priča, samo je naučio napamet (i to loše)![]()
Bradica?
Buahahaha![]()
slatko ljuti..
jel ti isto imas slican pogled? mogu vas zamislit..vas dvoje se mozete pricat bez rijeci, jedan drugog bi strastveno gledali ko da ste na koridi.. : ole:
-
- Information
-