Ko? Koex anais » wrote:
Baš si neki.Iz tvog grada je rodom pa sam mislila... ma znam da je u vezi, svi su u vezi, ako nisu u vezi onda pate za nekim, uvijek je neka ženska u pitanju.
Bah.
Soldo? Daj ako saznaš pošalji i meni pp
Ko? Koex anais » wrote:
Baš si neki.Iz tvog grada je rodom pa sam mislila... ma znam da je u vezi, svi su u vezi, ako nisu u vezi onda pate za nekim, uvijek je neka ženska u pitanju.
Bah.
Ne meren, sramota me. Ne što je ružan, lijep jeali » wrote:Vidim sviđa ti se malo, priznaj![]()
Pa daj nalijepi neku sliku od tog drugog, da vidimo o čemu je riječ
Je.
Odi se okrijepi na undatopic.Sve mi se zamantalo.
Lucić. I Breivik. Kako Undi nije dosta Breivik, požurio je slagat da dijeli rođendan s Hitlerom. Na undatopicu više o tome.Ko ima rodjendan?
Muškarci mog života. I neki usputni. Oni koje ja sretnem, da skratim.Ko pati za zenskom?
Nitko.Ko je slobodan?
Duboko pitanje. Vjerujem da nikad nećemo dobiti konačan odgovor.Ko je unda?
Lucić.Ko je oborita riba?
Unda pije, mi plaćamo.Ko pije a ko placa?
Mi sve.Ja nista
nisam ja tebi nista obecao.ali » wrote:Barice, polako.
Rođendan: Lucić
Pati: Smith
Slobodan: Milošević
Unda: pre drag
Oborit: Lucić
Pije: nitko
Puše: svi
Meni je Unda obećao Soldu, a Ex Dežulovića. No ona neće njega nego Deana Dvornika
Ti mi to moraš reć. Reci mi nešto novo.
ma dejan ti je zauzet. a i bezveze ti je..stas s njim? pa ti stvarno nemas ukusa. mislim, nema ni ali, ali ima nesto u onom prodornom hercegovackom pogledu,ex anais » wrote:
Ti mi to moraš reć. Reci mi nešto novo.
Ok, onda daj Deana.![]()
Iako, ovaj moj je bio plav, čisto da se zna.
Ne sviđa mi se Dean...a unda » wrote: ma dejan ti je zauzet. a i bezveze ti je..stas s njim? pa ti stvarno nemas ukusa. mislim, nema ni ali, ali ima nesto u onom prodornom hercegovackom pogledu,
bit ce da ona to voli..ono, ne zna rec necu.![]()
pa daj, kazi vise. il ti mislis da ono ovo cita?ex anais » wrote:
Ne sviđa mi se Dean.![]()
Oću otog-neznašmuime.![]()
Dat ću ti hintove. Spomenuo si nedavno, kad nisam htjela Dežulovića, oblasti u kojima radi.
Kad/ako skontaš, javi mi se na pp.
Odgovorila bi ja, ali moram ic sad na undin topic pa mozda kasnije.ex anais » wrote:
Je.
Odi se okrijepi na undatopic.
Lucić. I Breivik. Kako Undi nije dosta Breivik, požurio je slagat da dijeli rođendan s Hitlerom. Na undatopicu više o tome.
Muškarci mog života. I neki usputni. Oni koje ja sretnem, da skratim.
Nitko.
Duboko pitanje. Vjerujem da nikad nećemo dobiti konačan odgovor.
Navodno nije Lucić, ali i da jest, to je samo jedan malecki dio odgovora na ovo pitanje.
Lucić.
Unda pije, mi plaćamo.
Mi sve.![]()
Ima pametnijeg posla nego ovo čitat...a unda » wrote: pa daj, kazi vise. il ti mislis da ono ovo cita?
Napokon netko.Bara huda » wrote: Odgovorila bi ja, ali moram ic sad na undin topic pa mozda kasnije.
Ali ti hocu rec da sam prociitala tvoje tac skrin postove i uopce nisu losi koliko je to zlo od taca opako.
To je gore zlo od Sarumanovog oka.
Ili Sauronovog.![]()
Svejedno.
opa..ima on pametnijeg posla? nisi ga ni upoznala, a vec si puna razumijvanja za njega? dakle, o lovi se radi? ..o moci? ono, angaziran, sposoban, zauzet poslom i obavezama i kretaivnoscu, status drustveni, sve..jos mu samo ti falis, jelda?
E sad si me sjetila.ex anais » wrote:
Ne sviđa mi se Dean.![]()
Oću otog-neznašmuime.![]()
Dat ću ti hintove. Spomenuo si nedavno, kad nisam htjela Dežulovića, oblasti u kojima radi.
Kad/ako skontaš, javi mi se na pp.
bila si na terasama gdje je sviruckao? a ti si..sta? bila mu grupi?..stalkala ga?ali » wrote: E sad si me sjetila.
Vidjeh ovih dana da je Renato Švorinić ravnatelj zadarskog HNK.
Mislila sam da sam poludila kad sam vidjela titulu![]()
Sve ok, lijepo on svira i sve.
Bila sam nekoć na nekim terasama gdje je gažirao pa mislim ...ono....hop HNK![]()
Malo me iznenadilo
Da puna razumijevanja...a unda » wrote:
opa..ima on pametnijeg posla? nisi ga ni upoznala, a vec si puna razumijvanja za njega? dakle, o lovi se radi? ..o moci? ono, angaziran, sposoban, zauzet poslom i obavezama i kretaivnoscu, status drustveni, sve..jos mu samo ti falis, jelda?![]()
ma samo ti slaji pe pe, ako nes ovdje, ali ne vidim razloga zasto ne bi ovdje..
ništa ovdje ne iznenađuje. Još samo da odaberu/emo gradonačelnika.ali wrote: E sad si me sjetila.
Vidjeh ovih dana da je Renato Švorinić ravnatelj zadarskog HNK.
Mislila sam da sam poludila kad sam vidjela titulu![]()
Sve ok, lijepo on svira i sve.
Bila sam nekoć na nekim terasama gdje je gažirao pa mislim ...ono....hop HNK![]()
Malo me iznenadilo![]()
..a, on? ne znam ga. samp po cuvenju ga znam. odakle bih uopce ja njega znao? ono, ambiciozni kretencic s poza misijom. bezveze..
Moram priznat da ga ja ne slušam šta priča. Počnem pa se izgubim. Ali mi je lijep. Isto tako i uživo, ne sjećam se što smo pričali...a unda » wrote: ..a, on? ne znam ga. samp po cuvenju ga znam. odakle bih uopce ja njega znao? ono, ambiciozni kretencic s poza misijom. bezveze..
..zensko.ex anais » wrote:
Moram priznat da ga ja ne slušam šta priča. Počnem pa se izgubim. Ali mi je lijep. Isto tako i uživo, ne sjećam se što smo pričali.![]()
Probala sam ga i čitati, ista priča.
Površna sam, užasno površna.
Pa ne vjerujem ti, ja samo dajem svoja zapažanja. Jedan mi je rekao da je dosadan. I tako...a unda » wrote: ..zensko.![]()
zasto ti uopce meni vjejures kad ja kazem d aje mambiciozni kretencic? ..sta sam ja ovdje? ..sta?
ukratko, klecaju ti koljena kad ti je blizu. moze on bit sta oce, al tebi klecaju koljena.ex anais » wrote:
Pa ne vjerujem ti, ja samo dajem svoja zapažanja. Jedan mi je rekao da je dosadan. I tako.
Šta ja znam, nemam neko mišljenje, morala bih ga krenut slušat i čitat da vidim ŠTO točno kaže pa da imam neko mišljenje. Poše, da ovo kažem na ŽuD-u, raščerečili bi me. A šta sad, sviđa mi se kako izgleda. Vidim da se nečim bavi, nešto pameti ima, čitao je i on menei tako, šta sad, nije sve to skupa loše.
![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests