Ma di su te silne čestitke, diii? Ni torte ni šampanjca ni kašice nemaKarl Jozef » wrote:Čestitalo mu na drugoj temi.
Aha, možda niste stavljali jer je danas post
E Margarita, metvica
Ma di su te silne čestitke, diii? Ni torte ni šampanjca ni kašice nemaKarl Jozef » wrote:Čestitalo mu na drugoj temi.
..je.ex anais » wrote:Ti si Bik, šta? Lažeš ka pas. Zar nije Hitler rođen 20. travnja? To je Ovan/Bik granica, ne?
Mene si našao zajebavat...a unda » wrote:..je.a sta cu. da, bik, pocetak pocetka..
![]()
morat ce prestat koristi ove tuzne smajlice i pomirit se s onim sto sam, ali..jos mi je rano za to..
ne, ti si bicica. jebiga, bik sam, sta sad. lagao sam eto..a to nije bas nesto za bikove karakteristicno. ali, valjda neki nevoljni skup upliva i eto..bik koji laze.ex anais » wrote:Ja sam jedini Bik ovdje. Bila.
Pa bolje biti bik nego vol...a unda » wrote: ne, ti si bicica. jebiga, bik sam, sta sad. lagao sam eto..a to nije bas nesto za bikove karakteristicno. ali, valjda neki nevoljni skup upliva i eto..bik koji laze.
umberto, kad sve zbrojis, bik nije peti element, nego negdje oko prvog..Bara huda » wrote: Pa bolje biti bik nego vol.
Makar bio i lazljivi bik.
Uostalom, sta fali laganju?![]()
Ecco, kad sve zbrojis i oduzmes, ti si zapravo savrseni peti element.
Ajde, neka je sa srecom, kad se javi.
Bice nisi dobro zbrajao...a unda » wrote: umberto, kad sve zbrojis, bik nije peti element, nego negdje oko prvog..
Unda, jebote, ja se gusim. Evo guuuušim..a unda » wrote:jos jednom vas molim da mi oprostite sto sam se pretvarao da sam vodenjak.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests