Seks na plaži - i drugi afrodizijaci

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 790 times
Been thanked: 1501 times
Post 05 Oct 2011, 22:40

Najprije, zafrknuo sam vas. Ovo nije tema o seksu bez pijeska u gaćama, posrijedi je nešto drugo. :cerek:

Htio bih da prozborimo koju o afrodizijacima, hrani i receptima. Stručnjaci štošta preporučuju. Isplanirajte npr. romantičnu večeru. Najbolje da na meniju bude mediteranska kuhinja, po mogućnosti školjke. Aminokiseline koje sadržavaju, vele, izravno podižu razinu seksualnih hormona, podjednako kod muškaraca i žena. Također iskušajte jela s celerom ili komoračem jer sadržavaju supstanciju nalik na prirodni estrogen koji može brzo i snažno podići razinu libida. Začinite seksualni život i tartufima i šampanjcem ako si to možete priuštiti.

A alkohol je stari afrodizijak. U malim količinama, dakako. Usto, nije ni skup. Koktel Seks na plaži (Sex on the Beach) ima brojne varijacije. Postoje dvije opće vrste: prva vrsta napravljena od votke, likera od breskve, soka od naranče i soka od brusnice. To je službeni recept Međunarodne udruge barmena.

Druga pak vrsta sastoji se od votke, chamborda (nemam pojma što je to, ali tako piše na internetu), likera od midori-dinje, soka od ananasa i soka od brusnica. Nju navodi Bostonski službeni vodič za barmene.

Također, postoje i varijacije s kokosovim rumom umjesto votke. Poslužuje se i bez alkohola, a ta se inačica onda zove Siguran seks na plaži ili Djevice na plaži (namjerno ću pisati velika slova, da se tkogod ne zajebe). :D

Bilo kako bilo, priprema se tako da šejker za koktele napunite ledom, ulijete votku, a zatim i ostale sastojke. Sve dobro protresite i nalijte u visoke čaše.

Sastojci:

0,3 dcl votke
0,2 dcl likera od breskve
0,2 dcl chamborda
malo soka od brusnica
malo soka od ananasa
malo soka od naranče.

Toliko od mene. Koji su vaši gastronomski trikovi? ;)

Potpisi su za budale.
Ashtaroth

Post 05 Oct 2011, 22:59

Za sex? Pitam samo "kad se vidimo" :zubeki:
Kakve uvertire, predigre i koješta.
Apstinencija čudesa radi :cerek:
To je ono - glad je najbolji začin :B

Ok, sad ozbiljno, afrodizijak mi je - mozak. Tuđi koji zateasea moj. Kad osjetim da me se želi, mene glavom i bradom, kad iz svakog dodira vrišti 'želim te', što će mi više? :cerek:

Ne bih rekla da posebno reagiram ili ne reagiram na supstance, dapače, sklona sam izbjeći 'opuštanja' tog tipa, niti želim nekoga u 'opuštenom' stanju, jer želim znati da je 'želim te' došlo iz glave, a ne iz alkohola. (kao najčešćeg primjera)
Inače, hrpu te preporučene hrane - ja ne jedem ili ne volim

Ako mi se hoće, par tease izjava, dodir-dva i nema mjesta za puno filozofije.

Ako mi se neće, bolje ne dirati, jer jako negativno reagiram :azdaja:
Nema nagovaranja. Može se samo postići da mi se sve više neće ubuduće.

Tj. ajmo biti precizni - treba ZNATI reći, a bez da bude cimanje. Lakše mi je onda reći 'nema nagovaranja', jer ovo prvo ne znam opisati na što mislim. :ne zna:

Jednostavno - ili me osjetiš, pa znaš što reći/napraviti, ili ne, pa onda čekaj da ja sama kažem/krenem :D (da, ovo je nadasve jednostavno :brukica:, nemam blage kako opisati, kako primjeniti, ili podučiti - tek sam na spoznaji da to - šljaka, ali kako - ne znam :D)

Vrijedi i obrnuto, ali, nekako mi se valjda dobro potrefi da je druga strana uvijek za, pa ne pobirem baš 'boli me glava' odjebe :hekla:

Što se danog recepta tiče, ovaj prvi mi zvuči fora, do na to da ne volim čistu votku, ja sam liker-person - mora biti mirisno i slatko, ali ne da miriši intenzivno po alkoholu, i poželjno da se alkohol ne osjeti prejako.
Stitch
Head Honcho
Post 05 Oct 2011, 23:04

Ashtaroth » wrote:Što se danog recepta tiče, ovaj prvi mi zvuči fora, do na to da ne volim čistu votku, ja sam liker-person - mora biti mirisno i slatko, ali ne da miriši intenzivno po alkoholu, i poželjno da se alkohol ne osjeti prejako.
Znači, ništa hrana, samo alkohol? Bokte, što si laka. :cerek:
Potpisi su za budale.
Pješčana

Post 05 Oct 2011, 23:07

isse :facepalm: ja sam prava seljančica što se toga tiče :zubo:
ja volim kad sam sita. ako mi netko skuha dobar ručak /večeru, ja sam sretna. ako sam ja sretna, i ti ćeš biti sretan. simple as that
nisam primijetila da postoji neko posebno jelo koje me uznemiruje.
možda je stvar u tome što baš i ne idem po nekim fensi restoranima niti inače radim tartufe s dagnjama .
alkohol? volim alkohol. volim fina vina, volim likere i rakije.
ajde, priznajem, dobro vino ili rakija djeluju :cerek:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
blue
Asgard

Post 05 Oct 2011, 23:10

Khm :D
Celer je diuretik, mislim da se od komorača stvaraju vjetrovi - nekako mi se ne čini idealna pred-seks hrana :zubo:

Nemam što dodati na temu hrana kao afrodizijak :ne zna:
Stitch
Head Honcho
Post 05 Oct 2011, 23:12

Pješčana » wrote:isse :facepalm: ja sam prava seljančica što se toga tiče :zubo:
ja volim kad sam sita. ako mi netko skuha dobar ručak /večeru, ja sam sretna. ako sam ja sretna, i ti ćeš biti sretan. simple as that
Nije to nikakva rijetkost, žene cijene trud. Vole da im dragi pripremi štogod, pa bilo to i posve obično jelo. Dakle, nikakva ekstravagancija nije potrebna.
Pješčana » wrote: alkohol? volim alkohol. volim fina vina, volim likere i rakije.
ajde, priznajem, dobro vino ili rakija djeluju :cerek:
O da. :cerek:
Potpisi su za budale.
Almost Rosey

Post 05 Oct 2011, 23:16

Neko slatkasto, pomalo peckavo vino i hrana kojom se možeš igrati, grožđe recimo - upošljava prste i usne i jezik i zube. Nisam fan fensi obroka kao uvertire za "romantiku". Tuđa inicijativa, verbalna ili neverbalna, uvijek pali :raspa:
Stitch
Head Honcho
Post 05 Oct 2011, 23:23

blue wrote:Celer je diuretik, mislim da se od komorača stvaraju vjetrovi - nekako mi se ne čini idealna pred-seks hrana :zubo:
Celer sadržava androsteron, muški spolni hormon koji stimulira spolni nagon kod žena. Zato ga smatraju afrodizijakom.

Dečkima je recimo korisno sve jezgričavo voće - orasi, bademi, lješnjaci. To je dobro za potenciju. I avokado, Asteci su bili ludi za njim.
Potpisi su za budale.
dimnjak

Post 05 Oct 2011, 23:24

meni hrana i seks ne idu skupa.
nakon i jednog i drugog pozelim se sklupcat i zaspat.
stoga, seks puna zeluca- nop.

alkohol mi moze prije ubiti libido nego ga pojacati.

al obozavam sve troje: dobru hranu, dobro vino/rakiju, dobar seks, al ne u istom paketu :zubo:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Stitch
Head Honcho
Post 05 Oct 2011, 23:26

Meni je mariška afrodizijak - postanem jako taktilan, da tako kažem. :cerek:
Potpisi su za budale.
Pješčana

Post 05 Oct 2011, 23:27

Hekatonhir » wrote:
Dečkima je recimo korisno sve jezgričavo voće - orasi, bademi, lješnjaci. To je dobro za potenciju. I avokado, Asteci su bili ludi za njim.
orasi i lješnjaci i bademi ti uđu u zube, i ne možeš se posvetit pravom poslu, tako da ne.
igranje s hranom, da, ovisi s kojom hranom
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Stitch
Head Honcho
Post 05 Oct 2011, 23:34

Pa opereš ih. A pola kile oraha strusiš sat vremena prije toga.

Ne vidim u tome nikakav problem. :rofl:
Potpisi su za budale.
dimnjak

Post 05 Oct 2011, 23:36

sad mi se jedu orasi. srecom, imam domacih u frizideru :D
obratit cu paznju na potenciju :zubo:
Ashtaroth

Post 05 Oct 2011, 23:38

Hekatonhir » wrote:
Znači, ništa hrana, samo alkohol? Bokte, što si laka. :cerek:
Ne čitaš pažljivo :B

Ako ima alkohola u mojim venama, nema sexa :D
Ako ima u tuđim, ovisi. Nekad može biti, ali ovisi o ljudima i količinama.

Skoro pa je ili-ili :hekla:
Pješčana

Post 05 Oct 2011, 23:39

Hekatonhir » wrote:Pa opereš ih. A pola kile oraha strusiš sat vremena prije toga.

Ne vidim u tome nikakav problem. :rofl:
ja da pojedem pol kile oraha, sjedila bih na kauču i pila vodu ostatak večeri :zubo:
ovi tvoji savjeti su mi više da me uspore, da nemam krvi u mozgu ni u nogama, pa da ne mogu i ne znam pobjeći
Margarita

Post 05 Oct 2011, 23:41

Meni su vrganji najerotičnija hrana. Daleko ih više volim od tartufa iako i njih jedem. Vrganji su i ljepši. Svježi, prhki, već mirišu kad ih režeš, lagano prodinstani, pozlaćeni. Aromatične, pomalo sluzave ploškice migolje po ustima. Sve ti ih je žao progutati da užitak dulje traje iako i ono klizanje niz jednjak ima čari. Iz Afrodite Isabele Allende ostalo mi je u sjećanju da su jezici morskih ježeva afrodizijak. Zapravo scena u kojoj joj neki ribar netom izvađeni jezik ježinca stavlja u usta. Valjda to zamišljam onako slankasto svježemorkasto, a ribar je isto slankast i svjež. A koktel, pa mogao bi kakav sorbet od šampanjca i limuna. To pijem uz školjke pa bi išao i uz ježeve.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Stitch
Head Honcho
Post 05 Oct 2011, 23:43

Pješčana » wrote: ja da pojedem pol kile oraha, sjedila bih na kauču i pila vodu ostatak večeri :zubo:
ovi tvoji savjeti su mi više da me uspore, da nemam krvi u mozgu ni u nogama, pa da ne mogu i ne znam pobjeći
Pa i nisu za tebe, to je za dečke. :raspa:

A za tu foru s orasima frend tvrdi da funkcionira. Ne znam, ne volim ih pa nisam probao. Podnosim ih samo u kolačima, i to ne svima. :D
Potpisi su za budale.
Stitch
Head Honcho
Post 05 Oct 2011, 23:46

Margarita » wrote:Meni su vrganji najerotičnija hrana. Daleko ih više volim od tartufa iako i njih jedem. Vrganji su i ljepši. Svježi, prhki, već mirišu kad ih režeš, lagano prodinstani, pozlaćeni. Aromatične, pomalo sluzave ploškice migolje po ustima. Sve ti ih je žao progutati da užitak dulje traje iako i ono klizanje niz jednjak ima čari. Iz Afrodite Isabele Allende ostalo mi je u sjećanju da su jezici morskih ježeva afrodizijak. Zapravo scena u kojoj joj neki ribar netom izvađeni jezik ježinca stavlja u usta. Valjda to zamišljam onako slankasto svježemorkasto, a ribar je isto slankast i svjež. A koktel, pa mogao bi kakav sorbet od šampanjca i limuna. To pijem uz školjke pa bi išao i uz ježeve.
Sve sam se pitao kad ćeš uletjeti. Ti ne moraš ništa kuhati, tvoji su opisi čisti seks. :cerek:
Potpisi su za budale.
dimnjak

Post 05 Oct 2011, 23:56

sirov svjezi jez je fini. ko da jedes bozanstveno more. i ispunjava ti taj okus cijelo tijelo.

opcenito, plodovi mora su za mene orgazam sam po sebi. nije mi u tom trenu potreban niti jedan drugi.
Almost Rosey

Post 06 Oct 2011, 00:01

Eh, a sir... neki polutvrdi, recimo. Da se mrviti prstima, dušu dao za međusobno hranjenje, a napravi i malo nereda :zubo: usput podiže razinu serotonina u krvi, IIRC, a dobro ide i uz spomenuto vino. Poljupci s okusom sira su zanimljivi :)
dimnjak

Post 06 Oct 2011, 00:02

najela se oraha. nisam nesto napaljena. samo me iritiraju ostaci medju zubima, a nikako mi ne pase pasta za zube na ovaj okus.
prenervozna za seks.

orah, nula bodova :zubo:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 06 Oct 2011, 00:03

Čaša crnog vina. :jeftina:
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Margarita

Post 06 Oct 2011, 00:05

Sve svježe je fino. Kad uberem tikvicu u vrtu, onako još toplu od sunca, čim je zarežem nožem već se raskoli, kao da je jedva čekala pohotnica, i onda po rukama ostavlja onaj skliski premaz. Ni krastavci nisu ništa čedniji. Jednom sam nabrala mahune i išla sam ih odmah čistiti, zapanjio me spermasti miris, ali onaj slatki, ugodni, s početka zaljubljenosti. Nedavno sam kuhala bamije. Možda bi mi one bile izbor ako bih nekoga pozvala na večeru s ciljem seksualnog izrabljivanja.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Stitch
Head Honcho
Post 06 Oct 2011, 00:08

dimnjak » wrote:najela se oraha. nisam nesto napaljena. samo me iritiraju ostaci medju zubima, a nikako mi ne pase pasta za zube na ovaj okus.
prenervozna za seks.

orah, nula bodova :zubo:
:rofl:

Kad ne čitaš što sam napisao Pješčanoj. :D
ElliQuinn wrote:Čaša crnog vina. :jeftina:
Zato si i zauzeta. Odavno. Trebala si se više cjenkati. :bicedobro:
Potpisi su za budale.
dimnjak

Post 06 Oct 2011, 01:41

jebiga... :(
dodala bi jos da se orasi ne jedu kaso navecer.
vec dva sata imam tezinu u zelucu.
totalno neseksi.
  • Information