..ja se stalno osjecam ko taj novi..Zekoslawa » wrote: Ja se uvijek iznova ozarim kad dođe netko novi tko ne kuži tu terminologiju, pa ide dokazivati što je htio reći i kako je vako ili nako i jadan nikako ne kuži šta je zapravo kriv jer samo je pisao što je mislio i tako to. Onako, ko kad se u Huxleyjevu Vrlom novom svijetu prisjećaju vremena kad su postojale majke, pa se smijulje i zgražaju nad tim. Bogati, ti si mislio, ti si pisao, ti si ovo, ti si ono, nemaš ti šta, pita se se jesi li trolao ili si spamao ili si undao.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
A meni kažeš da sam Calimero.Zekoslawa » wrote: Ja se uvijek iznova ozarim kad dođe netko novi tko ne kuži tu terminologiju, pa ide dokazivati što je htio reći i kako je vako ili nako i jadan nikako ne kuži šta je zapravo kriv jer samo je pisao što je mislio i tako to.
Siroče...a unda » wrote: ..ja se stalno osjecam ko taj novi..
To me sjeti kako sam jednom imala napisati neki seminar od toliko i toliko i toliko znakova, a ja premašila jedno dobrih tri iljade. I pošaljem ja to takvo kakvo jest i kažem profesoru da ja to ne mogu kratiti, nemam srca i ne znam ja to skratiti, a on meni "A šta se može, bujna priroda traži bujan izraz".
..ma to znaci da bi ti najradje..da joj dodje da ti rascerupa tu tvoju ljusku i svasta nesto..Karl Jozef » wrote: A meni kažeš da sam Calimero.
Da znaš da sam na tebe i pomislila između ostaloga.Karl Jozef » wrote: A meni kažeš da sam Calimero.
Je, i bacim ga na tavu ko kad frigam jaja bez oka...a unda » wrote: ..ma to znaci da bi ti najradje..da joj dodje da ti rascerupa tu tvoju ljusku i svasta nesto..
..drugi put obuci manji dekolte kad ides na konzultacije.Zekoslawa » wrote: Siroče.![]()
To me sjeti kako sam jednom imala napisati neki seminar od toliko i toliko i toliko znakova, a ja premašila jedno dobrih tri iljade. I pošaljem ja to takvo kakvo jest i kažem profesoru da ja to ne mogu kratiti, nemam srca i ne znam ja to skratiti, a on meni "A šta se može, bujna priroda traži bujan izraz".![]()
da, da..bacila bi ti njega, bacila..Zekoslawa » wrote: Je, i bacim ga na tavu ko kad frigam jaja bez oka.
To se piše konsultacije po novogovoru...a unda » wrote: ..drugi put obuci manji dekolte kad ides na konzultacije.
I bila sam čedno odjevena taj dan.
Šta tu undaš, nema potrebe za tim. Zna on kako bih ja njega bacala.
da, rekao je on bujna priroda radi po kartice teksta viska. a sta ces, to je taj profesorski mentalitet, lako ih je zblesat, sta oni znaju sta su to pusapovi, sva ta operma, cega sve ima..narocito ovi nasi, to gleda samo formu, pa onda sami sebe hvale tvrdeci da se ustvari radi o stilskoj skoli. a staces, jebiga..
ma zna, ali oce on to cut iz tvojih usta..
Zlo obično...a unda » wrote: da, rekao je on bujna priroda radi po kartice teksta viska. a sta ces, to je taj profesorski mentalitet, lako ih je zblesat, sta oni znaju sta su to pusapovi, sva ta operma, cega sve ima..narocito ovi nasi, to gleda samo formu, pa onda sami sebe hvale tvrdeci da se ustvari radi o stilskoj skoli. a staces, jebiga..
Te tvoje prirodne bujne će ti se obisit, tako da znaš. Ne valja ti hodati okolo bez ređipeta.
Zar sam ja njemu ikad krila da bih ga bacila?..a unda wrote: ma zna, ali oce on to cut iz tvojih usta..![]()
dakle, najprije nisam obicno, nego sasvim realno, razumsko zlo.Zekoslawa » wrote: Zlo obično.![]()
Te tvoje prirodne bujne će ti se obisit, tako da znaš. Ne valja ti hodati okolo bez ređipeta.
Zar sam ja njemu ikad krila da bih ga bacila?![]()
drugo, ne znam jesi li mu krila, ali octo mu treba stalno ponavljat.
trece, cini mi se da mislim da cu ic lec.
Aj pouk, ja nisam oprala suđe ima jedno par dana, jadna li ti sam, treba to petat...a unda » wrote:
dakle, najprije nisam obicno, nego sasvim realno, razumsko zlo.
drugo, ne znam jesi li mu krila, ali octo mu treba stalno ponavljat.
trece, cini mi se da mislim da cu ic lec.
I jesam, ja sam mu krila.
prava si domacica. jebo sudje, daj karijeru.Zekoslawa » wrote: Aj pouk, ja nisam oprala suđe ima jedno par dana, jadna li ti sam, treba to petat.![]()
I jesam, ja sam mu krila.
ne trebaju njemu krila. jadan ti je, kad samo pomislim kako bi to rascerupala..
Ovo su podmetanja, insinuacije i notorne laži štono bi rekao pokojni Pukanić...a unda » wrote: prava si domacica. jebo sudje, daj karijeru.
ne trebaju njemu krila. jadan ti je, kad samo pomislim kako bi to rascerupala..
Dakako da bih raščerupala, šta on meni ima letit di je njega volja.
Šta ovi oće, zašto oni ovo sve smišljaju, jel oni znaju nešto šta ja ne znam?
http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/V ... otres.aspx
ne boj se ti nista. kad te pocne drmat, ti samo na trkeljanje dodji, bit cemo mi uz tebe.Zekoslawa » wrote: Ovo su podmetanja, insinuacije i notorne laži štono bi rekao pokojni Pukanić.![]()
Dakako da bih raščerupala, šta on meni ima letit di je njega volja.![]()
Šta ovi oće, zašto oni ovo sve smišljaju, jel oni znaju nešto šta ja ne znam?
http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/V ... otres.aspx
Imam drugove za drmeš, blago meni...a unda » wrote: ne boj se ti nista. kad te pocne drmat, ti samo na trkeljanje dodji, bit cemo mi uz tebe.
http://www.ramrcandramtrack.com/ramdemo ... 1demo.html
zekoslava!!
trazi te euklid. let lampom..
ima posao za tebe.
..nista se ne brini, provizija mu je mala..ono, nikakva..zanemarivo..

zekoslava!!
trazi te euklid. let lampom..
ima posao za tebe.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Nisam ja tražio njezin broj nego sam joj dao broj na koji se treba javiti ako želi posao...a unda » wrote:..euklide, nisam vidio vise pasji nacin za docepat se broja telefona. mislim, mogao si i meni ponudit posao, jel.![]()
eto ti sad na, zekoslava je obavijestena o tvojoj mizernoj proviziji : osveta, osveta:![]()
A provizija ko provizija, samo 77,9% :mamić:
Otkad si ti nezaposlen pa da tražiš posao btw?
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-