..ja mislim da su ti te pive koji si nasla, malo izvitrile.ex anais » wrote: to je larvov reror. undnw pojtjtr odi moderirat 999pa kad te uhvjte zajebantpgp punh duha sve prsti. been theRe.nije tako šimple
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Meni najdraže: Forumski opus...a unda wrote: ..jelda? jos neko vrijeme i svi ce pisat isto. dat ce im popis recenica kojima se smiju sluzit i klikat ces na njih ko na smajlice..![]()
Je, stvarno je zgodna sintagma, ali jebemu mater ne tribaš svaki put tako reć.
Ili: Slobodna si si slikat sise.
Šta si to meni rekla, da odem moderirati? Bole te prsti? Tila si napisati 666? Šta?ex anais » wrote: to je larvov reror. undnw pojtjtr odi moderirat 999pa kad te uhvjte zajebantpgp punh duha sve prsti. been theRe.nije tako šimple
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Taj tvoj talijanski sve je bolji i bolji.ex anais » wrote: to je larvov reror. undnw pojtjtr odi moderirat 999pa kad te uhvjte zajebantpgp punh duha sve prsti. been theRe.nije tako šimple
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ako mogu političari, što ne bi i forumaši. Ipak su nam političari društvena elita...a unda » wrote: ..jelda? jos neko vrijeme i svi ce pisat isto. dat ce im popis recenica kojima se smiju sluzit i klikat ces na njih ko na smajlice..
undi. mr99!zim tač SkringaahZekoslawa » wrote: Šta si to meni rekla, da odem moderirat Bole te prsti? Tila si napisati 666? Šta?
A ima li taj tvoj tač Skringaah kakvu opciju brisanja?ex anais » wrote: undi. mr99!zim tač Skringaah
a kad nije. ti si pametna cura..kako sama kazes i zena stara, stovise, i jos nisi naucila sta je tema, sta je ideja, a sta potka.Zekoslawa » wrote: Meni je još najjače kad se kaže politika ili vjera ovdje nisu tema. Ono, tako i inače kažeš u životu da neš politiku i religiju u svoju butigu i onda ljudi nastave normalno ontopic pričati.
ti si ko mujo u psihologa kad mu je pokazivalo slike..
to je kao neko diskrecijsko pravo da svak tamo odluci sta ce pustat. jebate, sad sam se sjetio..umjesto moderatori, neka se zovu di dzejevi..topik dzejevi. jos ce ispast da se bave kreativnim radom..uno, umjetnost.
Grozni su. Dovode te u neugodne situacije. Koliko san ja frend rikvestova posla slučajno pa ih ne skužia sve dok me ljudi ne prihvate. I onda bi ih obrisa, jer koji će mi kurac nepoznati. I onda bi bude neugodno.ex anais » wrote: undi. mr99!zim tač Skringaah
nominativ opus, genitiv..oderis.MightyMe » wrote: Meni najdraže: Forumski opus.
Je, stvarno je zgodna sintagma, ali jebemu mater ne tribaš svaki put tako reć.
Ili: Slobodna si si slikat sise.
a cuj, ocito se razvija neki forumski govor, jezik ono kao..politicki jezik, strucni jezik..tako ce nastat i forumski jezik, kurca van foruma niko nece razumjet ko sta govori.
ma vec sad se i na samom forumu, unutar foruma ne razumije, mozda je i to car..
eto, dok ja napisem da post ne izgleda bas kao eksacin, ti vec sama sebi riplejas.ElliQuinn » wrote: Ako mogu političari, što ne bi i forumaši. Ipak su nam političari društvena elita.
Ja sam samo rekla da sam stara žena, nisam nigdje rekla da godine donose mudrost...a unda » wrote: a kad nije. ti si pametna cura..kako sama kazes i zena stara, stovise, i jos nisi naucila sta je tema, sta je ideja, a sta potka.
ti si ko mujo u psihologa kad mu je pokazivalo slike..![]()
to je kao neko diskrecijsko pravo da svak tamo odluci sta ce pustat. jebate, sad sam se sjetio..umjesto moderatori, neka se zovu di dzejevi..topik dzejevi. jos ce ispast da se bave kreativnim radom..uno, umjetnost.![]()
Cijepiti rasprave od neke razine diskursa možda je i moguće. Moguće je i razgovore dijeliti tematski, pa i idejno. Ali cijepiti ljude od svjetonazora, to već malo teže ide. Neljudski je i falše.
pa sta ne pises na tipkovnici normalnoj?ex anais » wrote: undi. mr99!zim tač Skringaah
najdraza mi je ova starudija gerijatrijska kojoj su tac skrinovi krivi sta su se napili. mi mladi koristimo te tac skrinove tako da bacamo mobitele po sobi i udre tacno na ono slovo sta ocemo tipknut i odbije nam se mobitel natrag. umjesto da tipkas, bacis mobitel par puta okolo, i eto posta u cas..
Meni se čini da bi na forumu mogao najprije nastati kakav argot...a unda » wrote: nominativ opus, genitiv..oderis.![]()
a cuj, ocito se razvija neki forumski govor, jezik ono kao..politicki jezik, strucni jezik..tako ce nastat i forumski jezik, kurca van foruma niko nece razumjet ko sta govori.
ma vec sad se i na samom forumu, unutar foruma ne razumije, mozda je i to car..
Istina, svaka je sisa posebna.ex anais » wrote:yzato treba koriPtit tač. nema sans da svi sisu isto
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ae, neki sišu pivo, a neki... ne.ex anais » wrote:yzato treba koriPtit tač. nema sans da svi sisu isto
nisam ni mislio na mudrost, nego na diplomu.Zekoslawa » wrote: Ja sam samo rekla da sam stara žena, nisam nigdje rekla da godine donose mudrost.![]()
Cijepiti rasprave od neke razine diskursa možda je i moguće. Moguće je i razgovore dijeliti tematski, pa i idejno. Ali cijepiti ljude od svjetonazora, to već malo teže ide. Neljudski je i falše.
Znala sam da će me ota karta uvaliti u govna u životu...a unda » wrote: nisam ni mislio na mudrost, nego na diplomu.
ma koji argot. bit ce ti u vrh glave sto recenica, pa ih minjaj, kombiniraj..na kraju ce bit na usamljenim srcima postovi tipa.. glup si, posalji mi slike sisa inace su te banat radi trolanja ustasa..Zekoslawa » wrote: Meni se čini da bi na forumu mogao najprije nastati kakav argot.
zaludu ti je. to kao da se prijetis kokoski sta nije..ne znam..antilopa?MightyMe » wrote:Kad smo već kod slika sisa i inboksa i ode postoji ban.
..da. spamanje, trolanje, undanje..Zekoslawa » wrote:Ja sam svoje SS-ove poslala, mene nemaš šta banat.
Bokte, undom će zvati one koji ne nauče taj novogovor, pa se zalete tu nešto ispisivati plahte ili nedajbože podjebavati.
Ja se uvijek iznova ozarim kad dođe netko novi tko ne kuži tu terminologiju, pa ide dokazivati što je htio reći i kako je vako ili nako i jadan nikako ne kuži šta je zapravo kriv jer samo je pisao što je mislio i tako to. Onako, ko kad se u Huxleyjevu Vrlom novom svijetu prisjećaju vremena kad su postojale majke, pa se smijulje i zgražaju nad tim. Bogati, ti si mislio, ti si pisao, ti si ovo, ti si ono, nemaš ti šta, pita se se jesi li trolao ili si spamao ili si undao.
-
- Information
-