Bespuća trkeljaške zbiljnosti
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
To ja već neko vrijeme sumnjam da iz nekog razloga imam najslabiji uvud u sise forumašica.
Brijem da je i Majtijev inbox puno bogatiji po tom pitanju...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Šta tebe imaju zanimat SlikeSisa od Zekoslawe???ElliQuinn » wrote: Zanima me.
- Euklid
- old school
Majti, aj odradi jedan forward tih porukicaZekoslawa » wrote: On je mali i njemu ne možemo odolit kad nas milo gleda.
Ma ke bi io isla nesto tako sagen nekome i necemu na italienisch..a unda » wrote:huda..aj ti za svaki slucaj isto nemoj govorit na taljanski da je neko i nesto kul..
E vola vola si sa
sempre piu in alto si va .....lalalala
Dobro jutro, dobar dan dobrim ljudima dobre volje.
Sto se sprema na danasnji dan dobroga u kuzini?
Fasnicki utorak je, crna kokos zaklana i perje rasuto na raskrscu protiv zlih uroka i vjestica?
Ja nisam, nemam crnu kokos a nisam ni vicna njihovoj egzekuciji.
Zato idem raditi krafne.
Citala malo drugi forum i mislim si kako bi svijet bio dosadno mjesto kad bi se ljudi medjusobno slagali, razumjeli i pristojno komunicirali.
Bice bi se samo tapsali dok nam glave ne bi postale plosnate.
Od pustog tapsa.
- Euklid
- old school
Majti, kućo staraMightyMe » wrote: Eto posla san ti sve šta iman.
moja dunjo iz ormara
puno te jubi šjor Euklid
(a ča ima lipih sifonića na ovom vorumiću, nije za virovat
Bravo, mocni mestre!MightyMe » wrote:Ma Glumičić mi nije ravan.
Tako uvik treba, bolje prodju oni sta znaju kako uljepsat realnost.
Prokleto mi se spava. Badava nes, badava kola, badava sav kofein. Jebemu, ako se noćas konačno ne naspavam, poludjet ću.
Btw, ne uspijevam dokučiti zašto mi jedna osoba ide na živce, ali ono momentalno dobivam osip od njenih fraza, komentara, pasivno agresivnog plačipičkanja između redaka, a svima je super (to je najgori dio jer mislim da nisam normalna, samo mene izgleda nervira
). Nije odavde.
I malo se grizem što mi ide na kurac, ne mislim da je loša osoba, jednostavno jebiga, popizdim na njene rečenice. Inače ja uvijek znam izanalizirati zašto mi nešto ide na kurac, ponosim se svojim psihoanalitičkim sposobnostima
pa mi je ovo stoga veći misterij. Pomislih da mi ide na živce jer ja plačipičkam, ali nije to, ta osoba ima skroz drukčiji modus operandi. Ja plačipičkam kao elma i elma mi je draga
ali ova osoba je drukčija.
A i inače mi ne smeta tuđe plačipičkarenje, posebno ako je duhovito i simpa i meni blisko.
I tako. Ovo je bilo više u svrhe razbuđivanja.
Btw, ne uspijevam dokučiti zašto mi jedna osoba ide na živce, ali ono momentalno dobivam osip od njenih fraza, komentara, pasivno agresivnog plačipičkanja između redaka, a svima je super (to je najgori dio jer mislim da nisam normalna, samo mene izgleda nervira
I tako. Ovo je bilo više u svrhe razbuđivanja.
Nije meni jutro.Karl Jozef » wrote:Dobro jutro, vidim dobro si. Sve po starom.
Kako si ti?
Ma nije to nego imam 30 sati nespavanja od jučer i onda kad sam se trebala naspavati sinoć kao čovjek, baba mi je to presjekla u sedam ujutro, dakle, nisam se naspavala makar deset sati kao nadoknadu. I sad crkavam, popodne je koma što se tiče nespavanja, uvijek se najviše osjeti popodne.
Ali da, okviran plan je da se probudim rano pa ono, da bar me to drži do sljedećeg tjedna, da ustajem ujutro.
A da vidio sam to s babom.ex anais » wrote: Ma nije to nego imam 30 sati nespavanja od jučer i onda kad sam se trebala naspavati sinoć kao čovjek, baba mi je to presjekla u sedam ujutro, dakle, nisam se naspavala makar deset sati kao nadoknadu. I sad crkavam, popodne je koma što se tiče nespavanja, uvijek se najviše osjeti popodne.
Ali da, okviran plan je da se probudim rano pa ono, da bar me to drži do sljedećeg tjedna, da ustajem ujutro.
Da, popodne je najgore. Ja kad tako radim odem popodne spavati dva tri sata.
Ma kakvi, em nemam granice, em ionako se navečer razbudim prirodno, a da još odspavam dva sata popodne, išla bih leć u pet. Isprobano u raznim varijantama. Nema druge nego otrpjet i šamarat se svaka dva sata ako mi padne krevet na pamet. Metaforički, jel.Karl Jozef » wrote: A da vidio sam to s babom.![]()
Da, popodne je najgore. Ja kad tako radim odem popodne spavati dva tri sata.
Nego, šta zvučiš kiselo, jel učenje, šta, sav si misteriozan postao?
ex anais » wrote: Nema druge nego otrpjet i šamarat se svaka dva sata ako mi padne krevet na pamet. Metaforički, jel.![]()
Bit će mi pH pao.Nego, šta zvučiš kiselo, jel učenje, šta, sav si misteriozan postao?
Učim pomalo pa vjerojatno zato.
Samo ti polako, vrag prišu odnija!Karl Jozef » wrote:![]()
Bit će mi pH pao.![]()
Učim pomalo pa vjerojatno zato.Sam sebi ne zvučim posebno misteriozno.
Mudro, ovakva mudrost mora da s godinama dolazi.
-
- Information
-