Pa je, mogao bi prema starijoj teti pokazati malo poštovanja.MightyMe » wrote: Šta, da naučin to malo lipše upakirat?
Dogovorit ćemo se ja i on za kavu paš' ti vidit.
Mogli ste i mene zvat.
Pa je, mogao bi prema starijoj teti pokazati malo poštovanja.MightyMe » wrote: Šta, da naučin to malo lipše upakirat?
Dogovorit ćemo se ja i on za kavu paš' ti vidit.
Huh,Zekoslawa » wrote: Oš da ja tebe, ti mene?
Tebi je samo jedna stvar na pameti. Meni je pak prazno u glavi, ništa danas ne mislim.Euklid » wrote:
Huh,![]()
a šta to?
jel ono što je meni palo na pamet?
il ono što ja mislim da ti misliš?
ili je to jedno te isto?
Vidi ove.elma wrote:Zašto ljudi ne znaju prihvatit odgovor "ne" bez drama i "a zaštoooo nećeš ići"![]()
![]()
![]()
Pa da znaš da tako nekako i jeEuklid » wrote:
Ma samo se prave.
Zapravo im je drago da ne ideš... pa sad kao drame... a zakaaaaj ti nejdeš, moš mislit.
Pa ti si prva počela o tome...Zekoslawa » wrote: Tebi je samo jedna stvar na pameti. Meni je pak prazno u glavi, ništa danas ne mislim.![]()
Kako ono reče eksača- da nema interneta, dramili bismo u špajziZekoslawa » wrote: Tebi je samo jedna stvar na pameti. Meni je pak prazno u glavi, ništa danas ne mislim.![]()
Vidi ove.Kad joj ne kažu "hvala", drami, a sad joj ovo kao teško pada. Aj ne laži, elmo.
a oni su ti isto amerikanizrani kao i mi. slicno se kaze, s tim da oni to malo taljaniziraju pa ne kazu kul, nego..kulo.Bara huda » wrote:Joj, ja ne znam taljanski (osim hvala, kolko kosta i neku prostotu) pa se ne mogu ukljuciti, ali mi djelujete jako kul.
Kako bi se to reklo na tlijanskom?
Frigo?
Frigare?
Frigido?
Frigidno?
..
e, da, tako je.. oni kad oce nekom rec da je kul kazu..ke kulo ke sej..Zekoslawa » wrote:Il kul.
Mislim, kul se nema šta prevoditi, to je internacionalizam, dakle nema tu talijanskog, engleskog i hrvatskog kula. Kul je jedan jedini i zaslužuje zasebnu temu, podforum, možda čak i forum. :šmokljo:
A sta je bel...jako?..a unda » wrote: a oni su ti isto amerikanizrani kao i mi. slicno se kaze, s tim da oni to malo taljaniziraju pa ne kazu kul, nego..kulo.
kad je nesto jako kul, kazu.. ke bel kulo.
E, a pod kul mozes svasta metnit i shvatit. Kako vec prilika isce.Zekoslawa » wrote:Il kul.
Mislim, kul se nema šta prevoditi, to je internacionalizam, dakle nema tu talijanskog, engleskog i hrvatskog kula. Kul je jedan jedini i zaslužuje zasebnu temu, podforum, možda čak i forum. :šmokljo:
Zekoslawa » wrote:Zaradih upravo ban na forumhareu.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests