Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Hej, haj! Ne znam kako drugačije poslati poziv koji sam dobila na mail, ali vama u Zgb svakako preporučam da svratite na
ruCOOLtvorine
Presijeci tjedan
13.2.2013. od 18 do 21
Horvaćanska 39, 6. kat
središnjom srijedom u mjesecu u trenutku.39
Helena Cuculić "Vrećice za srećice" su maštovite i unikatne platnene vrećice. Njihovom se upotrebom utječe na smanjeno korištenje plastičnih jednokratnih vrećica, u njima se nosi ono što njihovog vlasnika usrećuje, a ponekad razvedre i slučajnog prolaznika.
Drago Dolenc je umjetnik - slikar koji je svoje slikarsko iskustvo proširio na izradu skulptura od naplavina i drveta, veselih lutaka i dječjih kazališta. Neke od njegovih lutaka oživjele su na pozornicama lutkarskog kazališta, dok su druge napravljene za dječju igru ili kao ukrasni predmeti - skulpture za interijere.
Drveni kutak izrađuje drvene didaktičke igračke, puzzle i mozgalica za sve dobne uzraste. Sve naše igračke ručno su izrađene i obojane netoksičnim bojama, pa ih Vaši klinci i klinceze mogu slobodno i bez brige grickati ukoliko žele.
Felt it by nevidljiva Iva je serija pletenih i filcanih šlapica, kapica, šalova i sličnih proizvoda od vune. Šlapice, Ivin zaštitni znak su izrađene od stopostotne sirove norveške vune, tople, meke i udobne. Proces izrade započinje pletenjem, vuna se potom spaja i kuha na 40 stupnjeva, modelira i suši. Naknadne aplikacije nanose se uz pomoć igle za filcanje, a najčešće su rađene od nepredenog paperja sirove vune. Na kraju dolazi i potplat od tekućeg lateksa, kako se ne bi sklizale
.
Hidden Garden Nakit od pravog prešanog cvijeća i lišća i epoksidne smole.
Inestetik ogrlice nastale su iz ljubavi prema tkaninama, svaka od ogrlica može se nositi na više načina i svaka od njih jest unikat.
lli dec arts sa ljubavlju...(u znaku valentinovog).
Ivan Marečić Promocija custom made igračaka, svemiraca, ratnika, čudovišta i mitoloških bića, šuma planina i jezera. Posebni dar za strastvene ljubitelje raznih igara na ploči, ratnih i miroljubivih igara, kolekcionare, maketare i djecu veliku i malu.
Nataša Milić Izrađujem prirodne sapune, maslace za tuširanje, biorazgradive deterdžente za rublje, sredstva za čišćenje, razne kremice.
Jasmina Mitić Umjetnička odjeća za svaki dan.
nana plete tople i mekane vratove kao zamijenu za šal,
ali se zgodno mogu i složiti u kapu.
Također se upustila u eksperimentiranje s kukičanjem pa radi ranobojne zdjelice raznih veličina. Četvrtkom održava i školu pletenja pa ako vas interesira može te joj se javiti na vanjaplete@gmail.com
Sara, Silvija, Ozren U potrazi za novim i starim oblicima i okusima suhe i svježe tjestenine, radim svoju, ručnu ili strojnu...probajte je i Vi http://pastasuta.blogspot.com/
Shkembitza vuna - handmade felted wool products
Predmeti od vune (nakit, kape, torbe, uskoro i igračke) izrađeni tehnikom mokrog filcanja uz doradu šivanjem i iglom za suho filcanje.
Koraljka Šiletić Handmade prirodna aromakozmetika od hladno prešanih biljnih i esencijalnih eteričnih ulja.
Tina-kreativa Izrađujem unikatne pregače, isto tako unikatne kuhinjske rukavice, nakit, torbe, a uskoro i krpene ukrasne lutke. Svaki moj uradak je unikat, tako da nemam dva ista.
ruCOOLtvorine
Presijeci tjedan
13.2.2013. od 18 do 21
Horvaćanska 39, 6. kat
središnjom srijedom u mjesecu u trenutku.39
Helena Cuculić "Vrećice za srećice" su maštovite i unikatne platnene vrećice. Njihovom se upotrebom utječe na smanjeno korištenje plastičnih jednokratnih vrećica, u njima se nosi ono što njihovog vlasnika usrećuje, a ponekad razvedre i slučajnog prolaznika.
Drago Dolenc je umjetnik - slikar koji je svoje slikarsko iskustvo proširio na izradu skulptura od naplavina i drveta, veselih lutaka i dječjih kazališta. Neke od njegovih lutaka oživjele su na pozornicama lutkarskog kazališta, dok su druge napravljene za dječju igru ili kao ukrasni predmeti - skulpture za interijere.
Drveni kutak izrađuje drvene didaktičke igračke, puzzle i mozgalica za sve dobne uzraste. Sve naše igračke ručno su izrađene i obojane netoksičnim bojama, pa ih Vaši klinci i klinceze mogu slobodno i bez brige grickati ukoliko žele.
Felt it by nevidljiva Iva je serija pletenih i filcanih šlapica, kapica, šalova i sličnih proizvoda od vune. Šlapice, Ivin zaštitni znak su izrađene od stopostotne sirove norveške vune, tople, meke i udobne. Proces izrade započinje pletenjem, vuna se potom spaja i kuha na 40 stupnjeva, modelira i suši. Naknadne aplikacije nanose se uz pomoć igle za filcanje, a najčešće su rađene od nepredenog paperja sirove vune. Na kraju dolazi i potplat od tekućeg lateksa, kako se ne bi sklizale
.
Hidden Garden Nakit od pravog prešanog cvijeća i lišća i epoksidne smole.
Inestetik ogrlice nastale su iz ljubavi prema tkaninama, svaka od ogrlica može se nositi na više načina i svaka od njih jest unikat.
lli dec arts sa ljubavlju...(u znaku valentinovog).
Ivan Marečić Promocija custom made igračaka, svemiraca, ratnika, čudovišta i mitoloških bića, šuma planina i jezera. Posebni dar za strastvene ljubitelje raznih igara na ploči, ratnih i miroljubivih igara, kolekcionare, maketare i djecu veliku i malu.
Nataša Milić Izrađujem prirodne sapune, maslace za tuširanje, biorazgradive deterdžente za rublje, sredstva za čišćenje, razne kremice.
Jasmina Mitić Umjetnička odjeća za svaki dan.
nana plete tople i mekane vratove kao zamijenu za šal,
ali se zgodno mogu i složiti u kapu.
Također se upustila u eksperimentiranje s kukičanjem pa radi ranobojne zdjelice raznih veličina. Četvrtkom održava i školu pletenja pa ako vas interesira može te joj se javiti na vanjaplete@gmail.com
Sara, Silvija, Ozren U potrazi za novim i starim oblicima i okusima suhe i svježe tjestenine, radim svoju, ručnu ili strojnu...probajte je i Vi http://pastasuta.blogspot.com/
Shkembitza vuna - handmade felted wool products
Predmeti od vune (nakit, kape, torbe, uskoro i igračke) izrađeni tehnikom mokrog filcanja uz doradu šivanjem i iglom za suho filcanje.
Koraljka Šiletić Handmade prirodna aromakozmetika od hladno prešanih biljnih i esencijalnih eteričnih ulja.
Tina-kreativa Izrađujem unikatne pregače, isto tako unikatne kuhinjske rukavice, nakit, torbe, a uskoro i krpene ukrasne lutke. Svaki moj uradak je unikat, tako da nemam dva ista.
Karl Jozef » wrote:Postati ćeš šišzec.
Ajde, barem sam vidjela jutro.
Mater mi jutros govori da je u Ši padao snijeg. Ovdje ništa.
I ovdje je sinoć padao ali je samo onako "zasolilo" ništa posebno.Zekoslawa » wrote: Mater mi jutros govori da je u Ši padao snijeg. Ovdje ništa.
..proljece u abu dabiju.Zekoslawa » wrote:![]()
Ajde, barem sam vidjela jutro.![]()
Mater mi jutros govori da je u Ši padao snijeg. Ovdje ništa.
A taman i pada jednom u mandatu, slučajno ili namjerno, ne znam ni ja.Karl Jozef » wrote: I ovdje je sinoć padao ali je samo onako "zasolilo" ništa posebno.Što se tiče snijega kod vas bit će to jednom u mandatu pada da se provjere kvalitete gradonačelnika.
Ali naš Ante je to bio fino sredio lani, nije bilo ama baš nikakvih problema. Ili smo mi Šibenčani dobri sa susjedima i rodbinom, ne znam ni ja.
A? Šta? Kad? Ništa ja nisam vidjela...a unda wrote: ..proljece u abu dabiju.![]()
Ajme, moram skuvat ručak.
..a kako ces vidit?
ne trebaju nam tvoje izlike. nista ne jede mjesec dana i sad mora kuvat rucak u osam navecer. kazi..ko vas jebe, to cemo razumjet.
Večera, večera.Zekoslawa » wrote: Ajme, moram skuvat ručak.
Pa šta me nisi probudija?..a unda » wrote: ..a kako ces vidit?
ne trebaju nam tvoje izlike. nista ne jede mjesec dana i sad mora kuvat rucak u osam navecer. kazi..ko vas jebe, to cemo razumjet.
OK, ko vas jebe.
Ne gledaj mi objedu u zube.Karl Jozef » wrote: Večera, večera.To se više ne može zvati ručkom ni nekoliko vremenskih zona unatrag.
Izdi šta je da je i muči.
A di je Ecsaccia?
Da ne moram pazit oćel me ugrist ni ne bi.Zekoslawa » wrote: Ne gledaj mi objedu u zube.
Si seA di je Ecsaccia?
a sta? kako? da proletam po splitu helikopter sa zvucnjacima iz kojih ce urlikat valkire?
eto, sad svi mogu vidjet kakva je zekoslava. dobro nam nije svakom po dvi triske dala..
Moji objedi ne mogu te ugristi, rijetko su bili živi.
O, bože, na šta je ovo došlo, nema vremena od talijanskoga.
Pukla mi je ona potezalica na boci ulja.
A nožem to malo obreži.
A nije, moga si doć pa malo poke-poke...a unda » wrote:
a sta? kako? da proletam po splitu helikopter sa zvucnjacima iz kojih ce urlikat valkire?
eto, sad svi mogu vidjet kakva je zekoslava. dobro nam nije svakom po dvi triske dala..
Tebi dvi, Karlu jedna. Jer mi on okrene drugi obraz sam, pa mi nije izazov.
A evo, morat ću.Karl Jozef » wrote: A nožem to malo obreži.
Jeble ih te potezalice, nikad ne valjaju. Na ničemu.
nadji neku kantu. stavi bocu u kantu. zaskoci bocu nozon, probucaj je. izvadi bocu. nagni kantu i zacini salatu.
Mene živciraju te "potezalice" na nekoj vrsti kave 3u1. Možeš otvoriti ali samo do eventualno pola i onda teško istreseš sadržaj i tako, ... Ne znam zašto ne naprave kao i svi ostali da možeš cijeli vrh otrgnuti.Zekoslawa » wrote: Jeble ih te potezalice, nikad ne valjaju. Na ničemu.
Ma daj, ko će to prat posli, radije ću ostat gladna...a unda » wrote:
nadji neku kantu. stavi bocu u kantu. zaskoci bocu nozon, probucaj je. izvadi bocu. nagni kantu i zacini salatu.
I srce će ti se uzlupat od ote kavurine, lakše malo.
nadji neku kantu. stavis 3u1 u kantu. zaskocis nozon. ulijes u kantu vruce vode kolka je kanta. promisas. pijes.Karl Jozef » wrote: Mene živciraju te "potezalice" na nekoj vrsti kave 3u1. Možeš otvoriti ali samo do eventualno pola i onda teško istreseš sadržaj i tako, ... Ne znam zašto ne naprave kao i svi ostali da možeš cijeli vrh otrgnuti.
Ae, i onda se to sve prospe i zapinje u to di je došlo do pola.Karl Jozef » wrote: Mene živciraju te "potezalice" na nekoj vrsti kave 3u1. Možeš otvoriti ali samo do eventualno pola i onda teško istreseš sadržaj i tako, ... Ne znam zašto ne naprave kao i svi ostali da možeš cijeli vrh otrgnuti.
Meni su najgore na keksima. Brate mili, ja ne znam kad sam zadnji put vidjela da to funkcionira. A ono se taman namečiš izist kekasa.
Jel' ti to meni?Zekoslawa » wrote: I srce će ti se uzlupat od ote kavurine, lakše malo.
Skrivena javi se malkoc.
Pa šta ti misliš u šta mu mater sprema čokolino nego u kantu?..a unda » wrote: nadji neku kantu. stavis 3u1 u kantu. zaskocis nozon. ulijes u kantu vruce vode kolka je kanta. promisas. pijes.
Pa, srce, ti želiš da budem kao tvoja mama, zar ne?
Ecsaccia, Carlo ti chiama!
-
- Information
-