Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Chissa'? Sisa...a unda » wrote:..non sapevo ke sisa peva.. :non sa:
Ne odgovara mi na mejl, a treba mi preporuka da se prijavim tamo negdje nešto.
Biće me odjebala.
ko ti non risponde? ko ti rakomanda? kite a odjebao?Zekoslawa » wrote: Chissa'? Sisa.![]()
Ne odgovara mi na mejl, a treba mi preporuka da se prijavim tamo negdje nešto.
Biće me odjebala.
Jedna professoressa. Le ho kjesto la preporuka per prijaviti se na un posao del prevoditelj. I lei sad meni non risponde. E gia' petak e non mi rispondera' preko weekend sto posto. A chissa' oće i u lunedi' isto. Non posso čekatla sto godina, ho bisogno della preporuka. Nek se jebe!..a unda » wrote: ko ti non risponde? ko ti rakomanda? kite a odjebao?
Vado a peglati kvalkoza, to me opušta.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Jebote, nije ovaj talijanski ni tezak nesto posebno. Pola toga vas razumijemZekoslawa wrote: Jedna professoressa. Le ho kjesto la preporuka per prijaviti se na un posao del prevoditelj. I lei sad meni non risponde. E gia' petak e non mi rispondera' preko weekend sto posto. A chissa' oće i u lunedi' isto. Non posso čekatla sto godina, ho bisogno della preporuka. Nek se jebe!![]()
Vado a peglati kvalkoza, to me opušta.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ma jok, ne brini nista. To su izmislili da skrenu paznju s necega di ce zamutit lovu neku ili potiho zavaljat nesto protiv javnog interesa...dok mi naklapamo o 'otrovnom' mlijeku iz bosne ode dug ljubljanske banke. I na koncu budemo sretni. Jebes lovu. Glavno da mi nismo kontaminirani mlijekom ...Zekoslawa » wrote:Sve ste dobro razumjeli, a što niste, to će vam Ecsaccia prevesti.![]()
Ja stalno uzimam ono miljeko šta ga povlače iz prodaje. Ono malo od pola litre jer mi se litra usmrdi. Jesu me otrovali?
Slobodno popij. Pogotovo, ako si krvna grupa B+.....
Znači, predlažeš mi da popijem i otrujem se kako nam ne bi bezveze skretali pažnju s nacionalnih interesa?karambol » wrote:
Ma jok, ne brini nista. To su izmislili da skrenu paznju s necega di ce zamutit lovu neku ili potiho zavaljat nesto protiv javnog interesa...dok mi naklapamo o 'otrovnom' mlijeku iz bosne ode dug ljubljanske banke. I na koncu budemo sretni. Jebes lovu. Glavno da mi nismo kontaminirani mlijekom ...
Slobodno popij. Pogotovo, ako si krvna grupa B+.....
Pretjerujes. Nemamo mi nikakve nacionalne interese. Samo osobne...privatne...Zekoslawa » wrote: Znači, predlažeš mi da popijem i otrujem se kako nam ne bi bezveze skretali pažnju s nacionalnih interesa?![]()
Ajd' tko zna koliko si, zajedno s nama svima, popila i pojela kila zarazenih dlaka i otrovnih naprstaka...
Samo pizde. Ionako je sve otrovno...
Ili steti...ili je zauzeto...ili....
Ono, pametna si, krasna, zabavna, ne možemo bez tebe, ali, nisi Sokrat. Popila, ne popila, isto ti je.Zekoslawa » wrote: Znači, predlažeš mi da popijem i otrujem se kako nam ne bi bezveze skretali pažnju s nacionalnih interesa?![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ja sam mislila da unda to izmišlja, kad ono stvarno na dnevniku...Zekoslawa » wrote:Sve ste dobro razumjeli, a što niste, to će vam Ecsaccia prevesti.![]()
Ja stalno uzimam ono miljeko šta ga povlače iz prodaje. Ono malo od pola litre jer mi se litra usmrdi. Jesu me otrovali?
Ne kužiš uzrok i posljedicu. Ono što unda izmisli pojavi se na Dnevniku.ex anais » wrote:
Ja sam mislila da unda to izmišlja, kad ono stvarno na dnevniku...
Ok, kad neće elma...
Oće ovo postat lakše? Ovo s faksom? Jer ja se osjećam užasno od jučer. Ne znam zašto. Umjesto da mi bude lakše što sam skinula jedan dio tereta, ja se osjećam grozno. Anksiozno, depresivno, sjebano, kako god. Ne znam zašto. Nije ni bitno zašto, al ono... it sucks.
Oće ovo postat lakše? Ovo s faksom? Jer ja se osjećam užasno od jučer. Ne znam zašto. Umjesto da mi bude lakše što sam skinula jedan dio tereta, ja se osjećam grozno. Anksiozno, depresivno, sjebano, kako god. Ne znam zašto. Nije ni bitno zašto, al ono... it sucks.
Eh, postat će lakše to s faksom ali onda ideš na viši stupanj igrice.ex anais » wrote:Ok, kad neće elma...
Znam da se osjećaš grozno. Ispraznila si se, potrošila, fizički, psihički, emotivno (ne kužim razliku al dobro zvuči), to će proći.
Fala.Margarita » wrote: Eh, postat će lakše to s faksom ali onda ideš na viši stupanj igrice.
Znam da se osjećaš grozno. Ispraznila si se, potrošila, fizički, psihički, emotivno (ne kužim razliku al dobro zvuči), to će proći.
-
- Information
-