Hint: celibat je kul, znam...a unda » wrote: hint..nema nevolja na vidiku..
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Pa to ti je bio onaj PM koji sam naslovila "Slike sisa", pa si se ti usrao i nisi ga ni otvorio.
Kako li se brzo stvorio kad smo spomenuli SS.
eto vidis kakva si..daj covjeku moc pa ces vidjet kakav je. tako i ti..polozi jedan ispit i odma bi dirigirala, naredjivala, zapovjedala..ex anais » wrote:..
Aj ti odgovori nodensu dole ono što te pitao i ne prenosi tu problematiku ovdje. Dok se tamo ne izjasniš, ulažem veto na tvoje provokacije oko toga.
..a unda » wrote: eto vidis kakva si..daj covjeku moc pa ces vidjet kakav je. tako i ti..polozi jedan ispit i odma bi dirigirala, naredjivala, zapovjedala..
Bojte se.
I bi...a unda » wrote: je..da sam ispit, ex bih se bojao..
Samo moram programirat mozak da razmišljam "here and now" jer ako krenem u razmišljanja o poslovima nakon ovog, gotova sam.
Jesam rekla da prezirem gužve ljeti?
ali nisam. vidim da danas sporije shvacas..ex anais » wrote:
I bi.
..
sve se prezire do trenutka kad prezir posrne pred lovom.Jesam rekla da prezirem gužve ljeti?Rad s gostima?
Mhm, i kad živci posrnu...a unda » wrote: ali nisam. vidim da danas sporije shvacas..![]()
..
sve se prezire do trenutka kad prezir posrne pred lovom.
Nadam se nekom finijem poslu. Ok, znam kako ovo zvuči.
pa onda budi somelijer.ex anais » wrote:
Mhm, i kad živci posrnu.![]()
Nadam se nekom finijem poslu. Ok, znam kako ovo zvuči.Šta ja znam više, ovaj dio kulture mi neće donijet ništa, a turizam je predinamičan.. ok, prestajem razmišljat o tome.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Uvijek možeš guliti krumpire u kuhinji. To ne zahtijeva kontakt s gostima.ex anais » wrote:
Nadam se nekom finijem poslu. Ok, znam kako ovo zvuči.Šta ja znam više, ovaj dio kulture mi neće donijet ništa, a turizam je predinamičan.. ok, prestajem razmišljat o tome.
Kad si komunikolog, uvijek možeš recimo držati predavanja o ZO na hrvatskim fakultetima.ex anais » wrote:
Nama i dalje nije baš najjasnije, ali rado ćemo shvatiti na tvom primjeru.ex anais » wrote:Mislim da mi je sad jasno kako je Judith postala znanstvenica. Odo i ja u to.
A što je drugo mogla, sirota?Zekoslawa » wrote: Nama i dalje nije baš najjasnije, ali rado ćemo shvatiti na tvom primjeru.
idjen lec. ostavljam vas slavlju..
ali, slaveci pobjedu, nijedan rat nije dobiven.
ostavljam vas da inkantani razmisljate dok ja krecem put moje dnevne rem faze.. : o, krevete cudna spravo, ja ti kazem zdravo, zdravo.. :
ali, slaveci pobjedu, nijedan rat nije dobiven.
ostavljam vas da inkantani razmisljate dok ja krecem put moje dnevne rem faze.. : o, krevete cudna spravo, ja ti kazem zdravo, zdravo.. :
Laku noć.
-
- Information
-