I ja sam htjela biti astronaut. I Eliot Ness i Doc Holliday i da Vinci i Tesla i Bruce Lee i Tolstoj. Onda sam skužila da nikako ne mogu prestati biti žena. I tak, jako sam sretna kad se probudim i skužim da taj dan želim živjeti...a unda » wrote:..uvijek sam htio bit astronaut. ali, za razliku od vas, jos uvjek to hocu i vjerujem da cu bit.![]()
Psihokauč - upomoć!!!!
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
na eliota nesa i doka holideja sam se samo igrao. brus li mi je bio fora, a tesla jedan od, recimo, uzora. nikad nisam htio bit nijedan od njih.Margarita » wrote: I ja sam htjela biti astronaut. I Eliot Ness i Doc Holliday i da Vinci i Tesla i Bruce Lee i Tolstoj. Onda sam skužila da nikako ne mogu prestati biti žena. I tak, jako sam sretna kad se probudim i skužim da taj dan želim živjeti.
ali, jebemu, da je bilo docekat taj warp pogon..
to za budjenje se slazem. treba bit sretan i s novo docekanim danima. svaki novi dan, to je jos jedan novi dan mogucnosti za postat astronaut..
Huh, cuk vas vas....
Unda ovo si lijepo napisao o novom danu... Bas lijepo.
Oduvijek se veselim novom danu. Ne sjecam se da sam ikada bio mrgudan jer je dosao novi dan.
Bio sam svasta. Oduvijek sam bio impulzivan i jurio po zapovjedima intuicije, odnosno, onog malog ja na lijevom ramenu. Onaj na desnom mi je takodjer bio dosta puta savjetnik i za nicim ne zalim...
A radio sam zaista sve i svasta, bio svukuda i sa svakojakim ljudima...ponekad sam slicio na Foresta Gumpa, ono kad je na svim slikama i u svim kadrovima s poznatim facama....
Obisao sam planetu nekoliko puta i ono sto je ostalo je da je vidim iz visine...makar kao Felix RedBull Baumgartner....
Ima li koji frajer koji nije pozelio biti astronaut...keptin Kirk...?

Unda ovo si lijepo napisao o novom danu... Bas lijepo.
Oduvijek se veselim novom danu. Ne sjecam se da sam ikada bio mrgudan jer je dosao novi dan.
Bio sam svasta. Oduvijek sam bio impulzivan i jurio po zapovjedima intuicije, odnosno, onog malog ja na lijevom ramenu. Onaj na desnom mi je takodjer bio dosta puta savjetnik i za nicim ne zalim...
A radio sam zaista sve i svasta, bio svukuda i sa svakojakim ljudima...ponekad sam slicio na Foresta Gumpa, ono kad je na svim slikama i u svim kadrovima s poznatim facama....
Obisao sam planetu nekoliko puta i ono sto je ostalo je da je vidim iz visine...makar kao Felix RedBull Baumgartner....
Ima li koji frajer koji nije pozelio biti astronaut...keptin Kirk...?
Kako nemaštovitoex anais » wrote:Ako je ovo topic što smo htjeli biti, a gdje smo danas... well, čekajte da počnem.![]()
Kad sam bila mala htjela sam biti pjevačica. Ok, to se ne računa.![]()
A i imam sluha kao i mrtvi magarac.
Kad sam bila tinejdžerka htjela sam bit voditeljica, pa sam bila kratko.![]()
Kad sam bila starija tinejdžerka htjela sam biti pravnica, psiholog, profesor književnosti... i tako sam upisala ovo što jesam.![]()
![]()
Najviše od svega, htjela sam biti sigurna, kao što reče Eowin, da ću imati para. Ono, baš imati.
Na faksu me opet uhvatila želja za nečim javnim, bila sam kratko novinar i nikad više.
Završila sam kao vječni student i well, pjesnik.Bez prebijene pare.
Dalje me živo zanima što ću bit.
U jednom trenutku sam htjela biti i rudar i časna sestra (ne istovremeno).
Čak sam jedno vrijeme htjela imati farmu s kravama
Desire makes slaves out of kings.
Éowyn » wrote:
Kako nemaštovitoJa sam kao mala htjela biti vještica (i najozbiljnije imam talenta), onda sam htjela biti doktorica, pa egiptolog
, detektiv, rock zvijezda i na kraju (nikad prežaljeni san) veliki diktator
![]()
veliki diktator je odlicno, ali kombinacija egiptologa i vjestice mi se narocito svidja.. cak vise od kombinacije rudara i casne sestre.
Éowyn » wrote:
Kako nemaštovitoJa sam kao mala htjela biti vještica (i najozbiljnije imam talenta), onda sam htjela biti doktorica, pa egiptolog
, detektiv, rock zvijezda i na kraju (nikad prežaljeni san) veliki diktator
![]()
Vi Vodenjaci ste kreativni. Mi Bikovi uglavnom žudimo za slavom i parama.
..ima. ja. naime, nisam frajer.
odlican je kirk, ali i pikardov ingejdz je nezaboravan..
a pohotu cemo ostavit djevicama ili rakovima?
Htjela sam biti i astronaut i kauboj i kradljivac dijamanata...a unda » wrote:![]()
![]()
veliki diktator je odlicno, ali kombinacija egiptologa i vjestice mi se narocito svidja.. cak vise od kombinacije rudara i casne sestre.
Mislim da je bilo još toga
Pa zato sam htjela biti rock zvijezda
Čuj, ovdje govorimo o zanimanjima. Je, fascinirale su me pomalo (književno i filmski) kurve i mafijaši/ce, ali nisam baš poželjela ikad biti nešto od toga...a unda » wrote: a pohotu cemo ostavit djevicama ili rakovima?
Mafijašicaex anais » wrote:
Čuj, ovdje govorimo o zanimanjima. Je, fascinirale su me pomalo (književno i filmski) kurve i mafijaši/ce, ali nisam baš poželjela ikad biti nešto od toga.
Mislim da imam novu ambiciju
a kreativnost, slava i pare su zanimanja? dobro..ex anais » wrote:
Čuj, ovdje govorimo o zanimanjima. Je, fascinirale su me pomalo (književno i filmski) kurve i mafijaši/ce, ali nisam baš poželjela ikad biti nešto od toga.
A smotana sam i ja :tuzna: Ali i dalje mislim da bih bila dobar diktator
Rekao je da mene ne bi zato što bih ga prvo nagovorila da mi napravi ležaljku, onda se izvalila na nju i počela izdavati zapovijedi. Nakon što bi po mojim naputcima sagradio čitavo selo, onda bih se proglasila kraljicom i zapovijedala njemu kao jedinom podaniku (to su njegove riječi, ne moje ambicije
I ja sam htjela biti Prašid.Éowyn » wrote:
A smotana sam i ja :tuzna: Ali i dalje mislim da bih bila dobar diktatorJa i sestre smo jednom prilikom pitale brata koju bi od nas vodio na pusti otok.
Rekao je da mene ne bi zato što bih ga prvo nagovorila da mi napravi ležaljku, onda se izvalila na nju i počela izdavati zapovijedi. Nakon što bi po mojim naputcima sagradio čitavo selo, onda bih se proglasila kraljicom i zapovijedala njemu kao jedinom podaniku (to su njegove riječi, ne moje ambicije).

Ovaj što spokojno leži. Kalif. Strip Iznogud, jedan od meni dražih.Éowyn » wrote:Tko ili što je Prašid?
Vjerojatno mi fali sna pa je to prvi vladar koji mi je pao na pamet.
To je još jedan dan s puno obaveza i odgovornosti i važnosti koje si pridajemo, iluzija koje nas sprečavaju da prestanemo postojati...a unda » wrote:
to za budjenje se slazem. treba bit sretan i s novo docekanim danima. svaki novi dan, to je jos jedan novi dan mogucnosti za postat astronaut..
Hihi, zvučim proračunato? ETF.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
E.T. Fakultet?Margarita » wrote:
Hihi, zvučim proračunato? ETF.
Dosta blizu onim astronautskim željama iz mladosti moram priznat...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-