A trebam nešto reći?dejzi » wrote:Zašto Ex sad šuti?
Dobila sam posao koji volim. Honorarni, doduše i ne naročito plaćen, ali sam svejedno
Niste valjda pomislili da mi ide u ljubavi?
To ne mogu spojiti sa svojom opsesivnom izbirljivošću.Hekatonhir » wrote:Prokurvaj se pa spoji jedno s drugim.
Otkud ti to da sam ja mrgud? Poše, je li zato što nisam bila sretna dok sam konobarila?
Naročito stragaaisling wrote: sprijeda ili straga?
jesi, mrgud si. ko ti je kriv sto te hekaton nije vidio dok si konobarila. ili mozda jos gore..sto te vidio dok si konobarila, a nista ti onako sarmantan, nije rekao.Melody » wrote:..
Otkud ti to da sam ja mrgud? Poše, je li zato što nisam bila sretna dok sam konobarila?![]()
Naročito straga![]()
Ideš na faks?dejzi » wrote:Odlazim u nepoznato i hvata me panika.
Potpisujem.Lord Byron » wrote:Stvar je vrlo jednostavna: da je predmetna napomena izrečena izvan njezinog radnog vremena, i da se ona podjednako osmjehnula i što li sve već, onda je to nešto drugo. Kažu da ima žena koje tako nešto fakat vole čuti.
Ali, u neravnopravnoj situaciji u kojoj je "gost uvijek u pravu", u kojoj konobarica - ako nije od onih žena koje to fakat vole čuti - ne smije lansirati sočni odjeb (jer bi mogla izići s radnom knjićicom u zubima), tako nešto jednostavno nije fer : non-macho:.
E, znaš šta? Sve mu opraštam, vjeruj mi..a unda » wrote: jesi, mrgud si. ko ti je kriv sto te hekaton nije vidio dok si konobarila. ili mozda jos gore..sto te vidio dok si konobarila, a nista ti onako sarmantan, nije rekao.![]()
Tupelo » wrote: Danas stojim na prozoru i gledam Mjesec.
I pokušavam se sjetiti kako se to čudo zove. Znam da postoji pun Mjesec, mladi Mjesec, ali kako se zove ono kad je pola Mjeseca.
Ne, polumjesec mi niti u jednom momentu nije pao na pamet.
I ubijam se od muke i ne želim pitati muža jer znam da će se danima hraniti time. Išla sam guglat.![]()
+ 1, jebigaPješčana » wrote: ja sam pročitala:naručila sam si ćevape i spremila hašiš
ako ti išta znači, nisi jedina. ja loše pamtim u zadnje vrijeme, i teta u apoteci mi je preporučila neke tabletice. i sad, pričam ja to kako sam dobila tablete za poboljšanje pamćenja, ali se ne mogu sjetiti kako se zovu i šta radeTupelo » wrote: Danas stojim na prozoru i gledam Mjesec.
I pokušavam se sjetiti kako se to čudo zove. Znam da postoji pun Mjesec, mladi Mjesec, ali kako se zove ono kad je pola Mjeseca.
...
A zbog riječi "probiotik" sam se doslovce spremna ubiti.
Ako je ne zapišem na papirić, završim u apoteci trkeljajući o "onome što je u jogurtima"
Pješčana » wrote: ja sam pročitala:naručila sam si ćevape i spremila hašiš
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot], GPTBot and 0 guests