Bespuća trkeljaške zbiljnosti
..sta zlo? pa vidis da je tek sad krenulo. treba to iskoristit, dok je vruca..
tj, ispalo je nezgrapno, ali valjda se zna na sto sam mislio..
Pa neš je odmah s vrata napasti kako je sad vruća, pa je treba iskoristiti dok je takva. Prvo joj treba dati keksić i to...a unda » wrote:
..sta zlo? pa vidis da je tek sad krenulo. treba to iskoristit, dok je vruca..![]()
tj, ispalo je nezgrapno, ali valjda se zna na sto sam mislio..
sta keksic i to? najprije treba ic lec. pa onda jest, pa opet lec. onda tri sata odmora i natrag na strebanje..Zekoslawa » wrote: Pa neš je odmah s vrata napasti kako je sad vruća, pa je treba iskoristiti dok je takva. Prvo joj treba dati keksić i to.
..a unda » wrote: sta keksic i to? najprije treba ic lec. pa onda jest, pa opet lec. onda tri sata odmora i natrag na strebanje..![]()
Ne, najprije treba doći ovamo i pohvaliti se. Onda ćemo je mi zasuti hvalama i lovorikama, pa i keksićima. Onda može ići leći. Onda jesti. Onda opet leći. Dalje ćemo dogovoriti u hodu. Štas takav diktator?
..pa proz frka je, nema se vremena za pizdarije. vidis da je rekla..da mi je barem jos jedan dan. jel ti znas sto to znaci? znas li ti kolko je ovdje trebalo muke da ona to prozbori?Zekoslawa » wrote:![]()
Ne, najprije treba doći ovamo i pohvaliti se. Onda ćemo je mi zasuti hvalama i lovorikama, pa i keksićima. Onda može ići leći. Onda jesti. Onda opet leći. Dalje ćemo dogovoriti u hodu. Štas takav diktator?
tek sad treba navalit, sad idje ono pravo..
Sreća što više ne studiram, ne bih ja tebe blizu sebe dok imam ispite...a unda » wrote: ..pa proz frka je, nema se vremena za pizdarije. vidis da je rekla..da mi je barem jos jedan dan. jel ti znas sto to znaci? znas li ti kolko je ovdje trebalo muke da ona to prozbori?
tek sad treba navalit, sad idje ono pravo..![]()
Bogati, minimalno jedan dan treba odmoriti između dva ispita, jes lud?
kako? a kad imas dva ispita u jedan dan? tri ispita u dva dana?Zekoslawa » wrote: Sreća što više ne studiram, ne bih ja tebe blizu sebe dok imam ispite.![]()
Bogati, minimalno jedan dan treba odmoriti između dva ispita, jes lud?
kazem ti..sad je tek nju krenulo i treba jahat na tom valu dok ide..
Jašta, dosad joj se puno žurilo, pa će sad imati sto ispita u jedan dan. Pa nije luda da na sve to izađe, ima još rokova...a unda » wrote: kako? a kad imas dva ispita u jedan dan? tri ispita u dva dana?![]()
kazem ti..sad je tek nju krenulo i treba jahat na tom valu dok ide..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ti si Majti zalutao na ovaj topic, na ovaj forum i... općenito si zalutao.MightyMe » wrote:Pismeni predmeta koji ima 10 ECTS-a san upravo dobia 5.
Idemo rasturit usmeni u ponediljak.
Loše ti je to.
'if you fall, i'll be there' (floor)
eto. obavljeno. cestitam. dva? samo dva? ..ali ok, jest, ispit manje. ad akta. tanrtalove muke me ne zanimaju. price o proslosti isto tako. nema se vremena. uozbilji se.ex anais » wrote:Prošla sam !!!!
Fala vam svima, detaljnije mrvicu kasnije.![]()
Moram špotat undui ispričat muke tantalove koje sam prošla.
Dva je, ali pošemoj, prolaz je
Vidimo se ubrzo... u nastavku slijedi...
dakle, eto, lijepo smo se proveselili, zabavili, opustili i sad..dosta. eks, koji je sljedeci ispit? kad je? da cujemo..
to. bravo. takav duh treba..MightyMe » wrote:Pismeni predmeta koji ima 10 ECTS-a san upravo dobia 5.
Idemo rasturit usmeni u ponediljak.
amo dalje. ko jos polaze. amo, vruce ispod repa..
-
- Information
-