A idem prvo malo svašta nešto petat, pa ću onda još malo raditi, pa ću onda ić sanjat muškiće, šta ću.
Nisam vam se pohvalila da sam se prijavila za još malo volontiranja. Na kraju neću stići volontirati od pustog volontiranja.
A idem prvo malo svašta nešto petat, pa ću onda još malo raditi, pa ću onda ić sanjat muškiće, šta ću.
Znam da to nikad nije upalilo, ali da se probaš ujutro zericu ranije dignuti, pa onda preletjeti šta ti je ostalo? Ovako se mrcvariš, nit ćeš se naspavati, nit ćeš šta naučiti.ex anais » wrote:Tu ste. I ja sam se pitla di je karl.
užasno sam pospana, užasno užasno. bemu. nisam se naspavala noćas, sinoć...
A petaj to svašta neštoZekoslawa » wrote: A idem prvo malo svašta nešto petat, pa ću onda još malo raditi, pa ću onda ić sanjat muškiće, šta ću.![]()
Jel' u istom stilu?Nisam vam se pohvalila da sam se prijavila za još malo volontiranja. Na kraju neću stići volontirati od pustog volontiranja.
Malim slovom.ex anais wrote:Tu ste. I ja sam se pitla di je karl.
Pa onda ajd spat. Nariktaj babu da te probudi oko 9 ili kad već ujutro se na brzinu posjeti prelistavajući i to je to. Sretno sutra.užasno sam pospana, užasno užasno. bemu. nisam se naspavala noćas, sinoć...
Moram prijeć bar pola. Sad sam na tridesetoj stranici. Još dvadeset.Zekoslawa » wrote: Znam da to nikad nije upalilo, ali da se probaš ujutro zericu ranije dignuti, pa onda preletjeti šta ti je ostalo? Ovako se mrcvariš, nit ćeš se naspavati, nit ćeš šta naučiti.
Ne bi trebalo biti, ali vidjet ćemo. Rekoh da sam se prijavila, ne da su me uzeli. Stignu oni mene još odjebati.Karl Jozef » wrote: Jel' u istom stilu?
Dobro je to, imaš plan.ex anais » wrote:
Moram prijeć bar pola. Sad sam na tridesetoj stranici. Još dvadeset.A onda par sati sna i babi napisat da me zalije vodom ujutro pa da se dignem u osam i ponovim šta stignem. Moram skinut lak s ove jedne ruke (ne pitaj) i to je to, sve u zadnji čas.
Moš si mislit kako će besplatnu i nadasve kvalitetnu radnu snagu odjebat.Zekoslawa » wrote: Ne bi trebalo biti, ali vidjet ćemo. Rekoh da sam se prijavila, ne da su me uzeli. Stignu oni mene još odjebati.
Jel' lažu novinari?Zekoslawa » wrote:I oprostite, ja sam krepala na ovaj naslov:
http://sibenskiportal.hr/2013/02/05/dje ... im-jajima/
Pa ne znam, vidim da ima već prijavljenih, pa ne znam hoće li im trebati odmah. Možda me pospreme za kasnije, kao što uostalom svi sa mnom čine. Odgovori li mi još koja agencija da će spremiti životopis u bazu i po potrebi me kontaktirati, napisat ću im da me metnu u cukar ili ostave za sjeme, oću, života mi.
Nemam pojma, nisam išla njušit.Karl Jozef » wrote: Jel' lažu novinari?
Samo se nemoj potući s njima.Zekoslawa » wrote:Odgovori li mi još koja agencija da će spremiti životopis u bazu i po potrebi me kontaktirati, napisat ću im da me metnu u cukar ili ostave za sjeme, oću, života mi.
Nisam to skužio.Zekoslawa wrote: Nemam pojma, nisam išla njušit.
Al za ne falit ravnatelj Smerdel.
Tko ti ništa ne da?Zekoslawa » wrote:Ništa mi se ne da.
Ajde samo polako.Idem petat to svašta nešto.
Ajde, sretno sutra.ex anais » wrote:Ajte, ajte, noć, ja ću još malo nad ovim pa onda bar dva sata ubit oko.
in boka lupo..ex anais » wrote:Probudila se u osam. Nisam zadovoljna baš ponovljenim, al' vidjet ćemo.
Malo brala zaostatatke, nisam puno ubrala, ali sam skontala da je danas dan kad ces imat ispit manje na grbi. Odmah ces lakse disat pa se ni ostali nece cinit onakvi kao sto ti se sad cine.ex anais » wrote:Probudila se u osam. Nisam zadovoljna baš ponovljenim, al' vidjet ćemo.
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 0 guests