Istina. Moram oprat kosu.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
..ono, ne znas bil kihnuo, rutao, prnuo, povratio..Zekoslawa » wrote:Evo, ako ne vjerujete undi i meni, da vidite malo kako izgleda FFST.![]()
http://m.slobodnadalmacija.hr/Novosti/N ... super.aspx
I s portala S4S:
nevjerojato je kakvi likovi su akademska elita..nemoc, nemoc..kao da besmisao sama sebe oce ugrist za rep i tako se osmislit..
Išla sam prvo jest. Taman će bit ponoć...a unda » wrote: opet petaje u ponoc.
Kako ću ja ovo sve ponoviti, isuse.
Nazdravlje!..a unda » wrote: ..ono, ne znas bil kihnuo, rutao, prnuo, povratio..
nevjerojato je kakvi likovi su akademska elita..nemoc, nemoc..kao da besmisao sama sebe oce ugrist za rep i tako se osmislit..
Al paz vamo, oni bi Marka za kralja ili doživotnog dekana. A najbolje za kakvog kardinala, to mu je doživotno.
Jedno po jedno.ex anais wrote:
Išla sam prvo jest. Taman će bit ponoć.![]()
Kako ću ja ovo sve ponoviti, isuse.![]()
![]()
A kad je ispit?
..amalo po malo. pa dokle stignes. svaka odradjena stranica, svako ponovljeno pitanje je jos jedna pobjeda..
..a unda » wrote: ..amalo po malo. pa dokle stignes. svaka odradjena stranica, svako ponovljeno pitanje je jos jedna pobjeda..![]()
Deal.Euklid wrote: Ima da nas sutra popodne sve častiš na ovom topicu.

Odoh, petanje, skriptanje itd.
pa rekao sam ti to od kad vec. nesto sam cuo..za te neke sad komentare..nisam mogao to citat, kao ni onaj link koji si linkala prije..Zekoslawa » wrote: Nazdravlje!![]()
Al paz vamo, oni bi Marka za kralja ili doživotnog dekana. A najbolje za kakvog kardinala, to mu je doživotno.![]()
to je tolika kolicina namjernog besrama.. to je toliko nevjerojatno da je tertulijan mala beba prema tome..
to meoe bit profesorom i dekanom samo u splitu, pa i zadru. uostalom, mislim i da je davno programiran za to.
U, jebote.
Aja sad lipo pomalo, zericu to ponoviš, opeteš kose, nalakiraš nokte, počupaš brke... Ne valja ti učiti do zadnjeg trena, nego lipo misliš da sve znaš i onda natenane radiš druge stvari. Ja sam uvik tako radila i vidi me sad dokle sam dogurala.
A ne, ne, viš da u Zadru nije izdržao...a unda wrote:
pa rekao sam ti to od kad vec. nesto sam cuo..za te neke sad komentare..nisam mogao to citat, kao ni onaj link koji si linkala prije..
to je tolika kolicina namjernog besrama.. to je toliko nevjerojatno da je tertulijan mala beba prema tome..
to meoe bit profesorom i dekanom samo u splitu, pa i zadru. uostalom, mislim i da je davno programiran za to.![]()
http://www.jutarnji.hr/dr--ivo-goldstei ... te/743176/
Dakle, samo u Splitu. Ipak samo u Splitu.
ma citao odavno. kvalitetan kadar?Zekoslawa » wrote: U, jebote.![]()
Aja sad lipo pomalo, zericu to ponoviš, opeteš kose, nalakiraš nokte, počupaš brke... Ne valja ti učiti do zadnjeg trena, nego lipo misliš da sve znaš i onda natenane radiš druge stvari. Ja sam uvik tako radila i vidi me sad dokle sam dogurala.![]()
A ne, ne, viš da u Zadru nije izdržao.
http://www.jutarnji.hr/dr--ivo-goldstei ... te/743176/
Dakle, samo u Splitu. Ipak samo u Splitu.
..to ti fali kisika i glukoze, plus pala cirkulacija.
pet sklekova, masirat vrat, nadisat se zraka kroz prozor i vruci..ne znam..neskvik?
amo..

Doktor unda...a unda » wrote: ..to ti fali kisika i glukoze, plus pala cirkulacija.
pet sklekova, masirat vrat, nadisat se zraka kroz prozor i vruci..ne znam..neskvik?
amo..
Koji smajli.
..zasto trema?ex anais » wrote:
Doktor unda.Krenulo je nekako, ali trema me spopala. Kofein nije pripomogao tome.
![]()
Koji smajli.
ides malo popricat s profesorom, ne ides na dodjelu oskara, pa da moras trenirat decentno histericni plac i zahvaljivat i posvecivat sve svima pred citavim svijetom..
Tek sam na devetom pitanju...a unda » wrote: ..zasto trema?![]()
ides malo popricat s profesorom, ne ides na dodjelu oskara, pa da moras trenirat decentno histericni plac i zahvaljivat i posvecivat sve svima pred citavim svijetom..
Mislim, gledajuć u skriptu, jel... nekoć sam ponavljala bez skripte.
A znam, znam, al ne mogu ja to tako opušteno.
aj, aj..da je druga situacija rekao bih ti da ides lec, pa sta znas znas, bolje doc naspavan na ispit. ali, sad se radi o bitnijim stvarima nego sto je taj ispit..ajde, ori..ex anais » wrote:
Tek sam na devetom pitanju.![]()
Mislim, gledajuć u skriptu, jel... nekoć sam ponavljala bez skripte.
A znam, znam, al ne mogu ja to tako opušteno.
Idem, orat. Fala ti, malo mi je opala trema...a unda » wrote: aj, aj..da je druga situacija rekao bih ti da ides lec, pa sta znas znas, bolje doc naspavan na ispit. ali, sad se radi o bitnijim stvarima nego sto je taj ispit..ajde, ori..
Zekoslawa » wrote:Fali mi, fali. A malo ga se i bojim, mogu ti reći.
A onda aj spat paš' vidjet kako ćeš dalje.
-
- Information
-