To ti je super. Sjeti se koliko si puta željela još tjedan dana. Aj reci pošteno.ex anais » wrote:Da mi je samo još jedan dan.![]()
Uvijek mi taj jedan fali.![]()
Kako ću ja ovo stić.
i zašto ne vidim svoj avatar, jel ga vi vidite?
Ne vidim ga.
To ti je super. Sjeti se koliko si puta željela još tjedan dana. Aj reci pošteno.ex anais » wrote:Da mi je samo još jedan dan.![]()
Uvijek mi taj jedan fali.![]()
Kako ću ja ovo stić.
i zašto ne vidim svoj avatar, jel ga vi vidite?
Bas sam htjela linkat
I think you have already met one.
Nista ga nisi preopteretila.ex anais wrote:
Vrti mi se malkoc, valjda sam preopteretila ovaj lijeni mozak.![]()
Marko Trogrlić, dekan FFST-a, dokazao je da se zna šaliti na svoj i račun matičnog faksa, tako da je na pritužbu o nepostojanju vlastite zgrade istaknuo da „filozofi“ kontroliraju cijeli grad, a što se tiče lošeg stanja zgrade u Radovanovoj, napominje kako nakon uređenja puno manje golubova leti Velikom dvoranom. Studente FFST-a muči i teško dostupan put do Klerikata, ali upravo ovih dana, kako dekan kaže, grupica studenata pete godine na svoju je inicijativu posula dio puta pijeskom, tako da ih je dekan za nagradu obećao odvesti na pizzu („A oni mi kažu – samo pizzu?!“). Što se tiče pritužbe na nepostojanje slobodnog tjedna između predavanja i ispita, dekan smatra kako isti nije ni potreban, a za žalbe u vezi previše seminara kaže da je Filozofski fakultet jednostavno takav – iziskuje puno čitanja i pisanja! Posebne pohvale, osim studenata i dekana, dobio je portir s Klerikata, a na istaknutu izjavu „Portiru povećat plaću!“, dekan se nasmijao: „Već jesmo!“ Od ostalih izjava izdvojene su: “Ne paše mi satnica od 12 sati dnevno kao da sam na baušteli”, “Činjenica je da još uvijek nismo ostvarili sposobnost teleportiranja”, “Nekad su OBA računala u knjižnici u Radovanovoj pokvarena”, “Na Klerikatu nema menze, a menza u Radovanovoj djeluje kao pučka kužina u Jastrebarskom u 16. stoljeću”, “Zgrada je očajna. Imamo životinje – golubove, miševe, pse itd. Plafon se urušava. 2 kompjutera na nas 1000. Ali bar ima dušu. Ako ne i duhove!”
Što je ovo? Nestao mi tekst.Margarita » wrote:
Ma odmori časak s nama.ex anais » wrote:Šta reć, Zadar je za vas metropola.Centar Dalmacije.
![]()
![]()
Saće unda... već ga vidim.![]()
Idem nazad.
Baš sam se pitao, šta si me kvotala u prazno...Margarita » wrote: Što je ovo? Nestao mi tekst.
Trebao je biti vic o negativnim brojevima.
E, znam da neće.. ne mogu je više gledat.
Eto, ni Trkelj ne voli brojeve.Margarita wrote: Što je ovo? Nestao mi tekst.
Trebao je biti vic o negativnim brojevima.
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 0 guests