Tako je.Zekoslawa » wrote: A znamo i tko će ostati u pećini.
Ajde polako nemoj da ti zaleti.Iđen izist šnicela od jučer. :zec arnie:
Tako je.Zekoslawa » wrote: A znamo i tko će ostati u pećini.
Ajde polako nemoj da ti zaleti.Iđen izist šnicela od jučer. :zec arnie:
To su ti honorari isplaćeni tijekom 2012., ako tražiš povrat poreza, jel.ex anais » wrote:I ja vas danas napuštam i povlačim se sa skriptom pa dok ide, ide, imam još zadnje stranice naučit, a onda sve ponavljat, a tako i sutra.
Dobila sam neki vrag još od jednog davnog honorara, nešto za poreznui nije mi jasno što ja trebam s tim, ali dobro, to će čekati petak. Nadam se da neću u zatvor. Mislim, meni je isplaćeno, šta ja imam s tim.
A da ono kad motorom upadne u nekakvu poslovnicu ili što već pa kaže da će se vratit.ex anais » wrote:Iđen ja učit :ex barney: Tog arnija ćete mi jednom objasnit, jel to švarceneger or what.
Možda se nađe štogod.Aj, Karl, imaš i ti valjda nekog posla.![]()
A što bi se dogodilo da te netko prepozna?elma » wrote:Unda, ma predomislila sam se, ne da mi se dramiti više oko učenja i toga kako ništa ne mogu zapamtiti ( dobro, upravo dramim), a za ovo drugo što sam napisala me strah da me netko ne prepozna, a i ne da mi se razvlačiti to kad bolje razmislim.
exgddje to samo nalazis
Ja dobro fala na pitanju nisam još ali budem evo taman se spremam u međuvremenu ću nešto pojesti pa ću napraviti Trejsaču pa svašta nešto.Karl Jozef » wrote: A malo da. Kako ti jel' Trejsača odrađena?
..sta.Zekoslawa » wrote:![]()
Isuse, undo, prestani poukati nodensa tamo doli.Mislim, tamo doli na LJIS-u, da ne bi tkogod pomislio da ja tu o kakvim šporkarijama.
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests