Ne može ti to majti vidjeti, morat ćeš čekati dejzi.ex anais » wrote:E, al imam jedan problem.. ja ne znam svoju šifru ovdje na trkelju, FF je pamti automacki, inače bih bila izgubljena.![]()
Majti, pomagaj.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
A dobro provjeri. Kod tcoma samo utipkaš kod i pokaže cifru koju imaš.ex anais » wrote: Imam i provjerila, ne uzimaju. Valjda neće naknadno.
Uglavnom nakon 30 dana će ti ponovno dodati 100MB za 10kn tako da ako to ne želiš pazi iako vjerojatno će te prije obavjestiti.
Ako znaš šifru od mejla kojim si registrirana možeš si ju sama vratiti.ex anais » wrote:E, al imam jedan problem.. ja ne znam svoju šifru ovdje na trkelju, FF je pamti automacki, inače bih bila izgubljena.![]()
Konzervo.Zekoslawa » wrote: Ja sam ipak najbolja za vodit me u krevet.
Pa iste su boje.Zekoslawa wrote: Ne može ti to majti vidjeti, morat ćeš čekati dejzi.
Pa kao da ih mogu spriječit?Karl Jozef wrote: A dobro provjeri. Kod tcoma samo utipkaš kod i pokaže cifru koju imaš.
Uglavnom nakon 30 dana će ti ponovno dodati 100MB za 10kn tako da ako to ne želiš pazi iako vjerojatno će te prije obavjestiti.
Idem sad.
Problemi zbog ne spavanja postaju sve veći i veći.Zekoslawa » wrote: Ja sam ipak najbolja za vodit me u krevet.
ex anais » wrote: Pa kao da ih mogu spriječit?
Obavijestiti će te da će nadoplatiti račun i reći na koji način to možeš spriječiti.
Nekrofilija, a? A dobro, meni će biti svejedno, bit ću mrtva ladna ti radi šta oš.Karl Jozef » wrote: Problemi zbog ne spavanja postaju sve veći i veći.To kažu i ovi obavještajci koji ispituju. Kažu da nakon što je deprivirana od sna, žrtva postaje podatnija.
Joj Majti, Majti. Ona bi da ti administratorskim ovlastima promjeniš njen password i onda se javiš na mjel pa u inbox da malo pročakulate i tako to.MightyMe » wrote:Kako ne može Majti.![]()
Marš. Grozan si. To od unde prešlo na tebe.Karl Jozef » wrote: Joj Majti, Majti. Ona bi da ti administratorskim ovlastima promjeniš njen password i onda se javiš na mjel pa u inbox da malo pročakulate i tako to.:ccc:
Isprobavam mobilni.
ex anais » wrote: Marš. Grozan si. To od unde prešlo na tebe.
I jel' radi? Meni uglavnom služi za pogledati. Teško je tipkati.Isprobavam mobilni.
Nemoj baš ići po drugim stranicama jer one su ti pune slika a to pojede puno MB.
A onda joj se i javi.MightyMe » wrote:Šta je najtragičnije mogu joj se javit na mejl jer ovaj forum ima keč kad prominiš mejl adresu da stara i nova postane vidljiva i neadministratorima.
Ovo što Majti kaže. Ovo je normalno skidanje za punu stranicu dakle oko 2MB stranica. Isključi da učitava slike, istina onda je malo teže klikati ali štaš.ex anais wrote:Ček, dok sam se logirala .. ostalo je 98 MB i 868 KB. Užasno je spor net na mobu i ne samo to, nego jel to previše guta?![]()
Što se tiče sporosti to je više manje uredu. Takva je mobilna 3G mreža.
Što ode i ti? Ajde laku noć.ex anais » wrote:Ode Zec. Noć
Idem i ja.
Ma neće. Glavno da si dobar, pristojan i da imaš kosu.MightyMe wrote: Da mi policiju još zove.![]()
-
- Information
-